• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlar dogum ameliyattan sonra bel tutulmasi ceken var mi? Dogumdan once bel agrisi hic bilmezdim ama dogumdan sonra artik ara ara belim tutunyor kizlarimi besikten zor kaldirip zor yatiryom 😓 agirlasti dogal olarak yapistirici banti ile gecirdim gecer sefer ama simdi yine basladi tutulma
Benim hem bel hem sırt 🤷

Kizlar dogum ameliyattan sonra bel tutulmasi ceken var mi? Dogumdan once bel agrisi hic bilmezdim ama dogumdan sonra artik ara ara belim tutunyor kizlarimi besikten zor kaldirip zor yatiryom 😓 agirlasti dogal olarak yapistirici banti ile gecirdim gecer sefer ama simdi yine basladi tutulma
Bende de var canm özellikle sabahları kalktığımda tutulmuş oluyo veya çok uzun süre oturduğum da kalkarken çok ağrıyo ben kiloma veriyorum

Benimde özellikle bebeklerin banyo sonrası bakımını yaparken uzun süre eğilince aşırı bel ağrısı oluyo önceden böyle bişeyim yoktu

Demek kizlar yalniz degilmisim yaki bandi kullandim biraz gecti agrim isterseniz deneyebilirsiniz. Gece emzirmeye kalkinca cok fena oluyor kizlarimi kaldir yatir agridan. 1 ay once de olmustu bu bandi 2 gundur yapistirdim sukur gecmisti

Eklentiler

• 5e9ed89974e6d-450.jpg
    5e9ed89974e6d-450.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 17
Demek kizlar yalniz degilmisim yaki bandi kullandim biraz gecti agrim isterseniz deneyebilirsiniz. Gece emzirmeye kalkinca cok fena oluyor kizlarimi kaldir yatir agridan. 1 ay once de olmustu bu bandi 2 gundur yapistirdim sukur gecmisti
Ben yatak değiştim valla dün geldi bu sabah gayet dinç bir şekilde uyandım. İnsanın bi yeri ağrırken cocuklara bakmak daha zor oluyor. Anne yanı beşik benim rahat oluyor gercekten kalkmadan emzirip koyuyorum.

Ay kizlar atak haftasi diye birsey mi var bende merakla bekliyorum kendimi hazirliyorum 🙄 Hepimize kolay gelsin insallah hemencik atlatiriz. Annelik zormus ama sabah guluslerini gorunce herseye degiyor rabbim isteyen herkese nasip etsin
Saat 6 da ikiside kuş gibi örtüşüyor ya dünyalar benim oluyor 😂 yeni yeni birbirlerini fark ediyorlar benimkiler gülüyorlar alttan alttan bazen sinirli bakıyorlar oğlum bir iki kıskandı. Çok üzülüyorum biri kucağımdayken diğerinin pür dikkat bize bakmasına 😢

Bende bugun yatagina alistirma calismasina basldm canim iki kez uyudu sukur tabi 4 destekle :-) :-) zamnla dedigin gbi destekleri teker teker azaltip kendi kendine uyumasini sagliycam
Bende canım hiç acelesi yok ara sıra direnç gösteriyor benimki ama sonra yumuşuyor. İnşallah düzene girecek birkaç aya

Saat 6 da ikiside kuş gibi örtüşüyor ya dünyalar benim oluyor 😂 yeni yeni birbirlerini fark ediyorlar benimkiler gülüyorlar alttan alttan bazen sinirli bakıyorlar oğlum bir iki kıskandı. Çok üzülüyorum biri kucağımdayken diğerinin pür dikkat bize bakmasına 😢
Ya benimkiler daha şimdiden birbirlerini fark etmeye başladı. Biri bi ses çıkarınca diğeri cevap veriyor. Ağlayan diğerini uyandırıyor diye ayrı yerlerde tutuyorduk, dün yan yana yatırdım anında sakinleşip uyudular. Tabi bugün aynı taktik işe yaramadı o ayrı 😂 bi de kolik olan bariz kıskanıyor diğeri kucağımdayken çok belli ediyor. Daha bit kadarlar, bu algı düzeyi korkutucu 😅

Bizimkiler her yan yana olduklarında huzursuzlanıyor neden anlayamadım bir türlü umarım böyle devam etmez😅 hangisini kucağımdan bıraksam aklım onda kalıyor bunu aşmamız gerek aslında ama analık🤗

Kizlar bebegim cumartesi gunu 3 aylik olucak.son 5 gundur mamayi kusuyor.sutum yetmiyor. Midesini usuttu ondan mi kusuyor diyorum.sizce napiyim fikir verin

Kizlar bebegim cumartesi gunu 3 aylik olucak.son 5 gundur mamayi kusuyor.sutum yetmiyor. Midesini usuttu ondan mi kusuyor diyorum.sizce napiyim fikir verin
Canım benim bebeklerim de salı günü 3.5 aylık olacaklar. İki üç gün oldu benimkilerde kusuyor. Fazla sık aralıkla mu veriyorsun mamayı. Ben hem meme hem mama veriyorum sanırım sütüm yağlanmış çıkardıkları kusuntu sarı şüphe duydum dolaba koydum sütümü. Sapsarı oldu. Ve bebeklerim sütümü az bir şey emse de doyuruyorlar iki üç gündür. Birde nasıl kustuğu da önemli mamayı yer yemez mama olduğu gibi çıkıyorsa daha mideye inmeden çok gelmiş olabilir ya da reflü vardır. Yok yiyip bi yarım saat bir saat sonra hiç çürütmeden kusuyorsa üşümüş olabilir. Zaten lor gibi kusuyorsa da sindirimi yaptığı fazlasınu attığını gösterir. Sütün tamamen mi kesildi yani sadece mamamı veriyorsun.

Kızlar ya annem kafamı bulandırdı. Erkek bebeği olan annelerim. Bebeklerinizin altını değişmek için açtığınızda pipileri kalkıyor mu? Çiş etme dışında yani annem kalkıyor olması gerekiyor diyor ama benim oğlumun sadece çiş öncesi kalkık oluyor. Doktora soracağım sabit bir doktorumuz olmadığı için ancak aşı zamanı gittiğimde sorabilirim. Sizde durumlar nasıl

Kızlar ya annem kafamı bulandırdı. Erkek bebeği olan annelerim. Bebeklerinizin altını değişmek için açtığınızda pipileri kalkıyor mu? Çiş etme dışında yani annem kalkıyor olması gerekiyor diyor ama benim oğlumun sadece çiş öncesi kalkık oluyor. Doktora soracağım sabit bir doktorumuz olmadığı için ancak aşı zamanı gittiğimde sorabilirim. Sizde durumlar nasıl
benim oğlanında kalkıyo ama gece bezi değişirken yapıyo. gündüz olmuyo. gece dikkat et bakalım. olup olmaması gerekir mi bir fikrim yok. erkeklerde hormonal olarak geceleri penil ereksiyon olur bebeklerde olur mu bilmiyorum

Yok canım niye kalksın sadece çiş öncesi ondada çiş yapacağını anlayıp kapatırsak ne ala yetişemezsek ortalık batıyor. Birde her bebrğin pipi anotomisi farklı 2 bebeğimide sünnet ettirdik biri gömülü gibi kalıyor diğeri normale göre biraz büyükmüş onunki hiç gömülmüyor gittiğin doktorlar bezi açıp testislerini falan kontrol ediyor mu sorun olsa söylerlerdi baktılarsa

Çiş yapacaksa kalkıyor ikisinin de sadece. Sünnet oldular, doktor da inceledi bi sıkıntı görmedi, ki normal yani bence de. Genelde üstüme işemesinler diye peçete tutuyorum üstüne 🙃

İnşaAllah ama 3 gündür öyle bir midem bulanıyor ki anlatamam birde bel ağrısı daha 4. haftadayım Rabbim sana geliyorum dedim yani :KK70: boğazıma kadar geliyor o kusma hissi :bicak:
Canım moralini bozmak istemem ama bulantin olursa en az 12. Haftaya kadar tadını çıkaramayaksin ah o bunaltı dönemini unutmuyorum Rabbim sana yardım eylesin. Ondan sonra muhteşem ama.🤣

Back