Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ben ilk kan tahlilimi sağlık ocgimda yapmıştım kuzum. 312 değer çıkınca hemen beni hemşire sisteme kaydetti form doldurdu boy kilo v.s. Doktorumun hemşiresi hamilelikte neler yapmalıyım.neler yemeliyim gibi konularda Bilgi verdi eğer düşük olursa mutlaka haber et dedi. O gün kan tahlili istediler. Ondan sonra daha beni aramadilar kuzum sen bu işlemleri yaptın mi

Evet çok zor geciyor günlerin daha yavaş ilerlediğini doktora gitme vaktim yaklaştığında hissettim.evde dursam hiç gecmeyecekti sanırım. İlaçlardan insan bikiyor artık inşallah biraktirir.

Transferdenot 19 gün sonra karından görüldü kesemiz. Ama ikiz olduğu için kan değeri yüksektile ondan da görülmüş olabilir
Benim bugün transferden sonraki 12. Günüm pozitif elhamdulillah bebişim tutunmuş . Ama vajinadan bakılması beni korkutuyor nedense randevum 13 gün sonra , keseceğimizi de görmeyi nasip eder inşallah rabbim

Benim bugün transferden sonraki 12. Günüm pozitif elhamdulillah bebişim tutunmuş . Ama vajinadan bakılması beni korkutuyor nedense randevum 13 gün sonra , keseceğimizi de görmeyi nasip eder inşallah rabbim
Bende vajinal muayenden korkuyrm karından bakın hocam diye rica edicem göremezsek öyle vajinal bakın dicem

Korkma canm yumurta takibindeki gibi ultrasonu cok sokmuyolar cok az girdi hemen görüldü kese bende korkmuştum ama eger vajinal jel kullanıyorsan onu daha cok ileri goturuyoruz

Ooo o zamana karından çok rahat görülür sıkıntı yapma canım. Benim doktor direk karından baktı.

Ooo o zamana karından çok rahat görülür sıkıntı yapma canım. Benim doktor direk karından baktı.
Benim de transfer sonrası 21.gün muayene olmuş olacak karından görünür değil mi ya bende arkadaş gibi vajinal muayeneden korkuyorum ona birşey olmasın diye

Benim de transfer sonrası 21.gün muayene olmuş olacak karından görünür değil mi ya bende arkadaş gibi vajinal muayeneden korkuyorum ona birşey olmasın diye
Doktorum tüp bebek doktorum değil o belki alttan bakardı ama yeni doktorum direk karından baktı ve gördük. Hatta ben de alttan bakarsa jeli de sabah kullandım temizleyip mi bakacak diye düşünüyordum bana da jel varken alttan bakması pek mantıklı gelmiyor.

İlk 2 muayenem için tüp bebek doktorum bana gel ilaçlarını ben bıraktırıyım ondan sonra nerde istersen devam edebilirsin demişti ben bi karından muayene rica ediyim bakalım

İlk 2 muayenem için tüp bebek doktorum bana gel ilaçlarını ben bıraktırıyım ondan sonra nerde istersen devam edebilirsin demişti ben bi karından muayene rica ediyim bakalım
Ayni tup bebek doktoruna gittiğim arkadaşa da sordum tüp bebek doktorumda karindan bakmış. Kendisi prof demek ki alttan bakmaya o da gerek görmüyor. O zaman karindan diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…