- 9 Mart 2019
- 1.422
- 1.495
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.041
Ben ilk kan tahlilimi sağlık ocgimda yapmıştım kuzum. 312 değer çıkınca hemen beni hemşire sisteme kaydetti form doldurdu boy kilo v.s. Doktorumun hemşiresi hamilelikte neler yapmalıyım.neler yemeliyim gibi konularda Bilgi verdi eğer düşük olursa mutlaka haber et dedi. O gün kan tahlili istediler. Ondan sonra daha beni aramadilar kuzumBen üniversite hastanesinde transfer oldum orada kese ve kalp atışına kadar takipte kaliyoruz. 8. Haftada kalp atışı için tekrar cagirilmistim en son oydu.yeni bulduğum doktor 12.haftada kontrol istedi benim de 1 ay ara ile oldu.bundan sonrası için ise 3 hafta ara ile kontrole cagirildim.bu arada ek bilgi olsun diye yazıyorum bazen ilaç konusunu merak edenler oluyor diye.bende estrofem - jel- ve vitamin kullanıyordum.estrofemi biraktirdi doktor.vitamine doğuma kadar devam edilecekmis. Jel e de devam ediyorum. Sizin aile hekiminiz rakibinizi yapıyor mu? Kan verdiniz mi?
Evet çok zor geciyor günlerin daha yavaş ilerlediğini doktora gitme vaktim yaklaştığında hissettim.evde dursam hiç gecmeyecekti sanırım. İlaçlardan insan bikiyor artık inşallah biraktirir.Anladım canim evet sen de benim gibi olmuş. Bir ay sonra gitmişsin ya o.bir ay geçmiyor kuzum sürekli korku mutluluk karışık şeyler hissediyorum. Eminim senin için de geçmek bilmemistir bu 1 ayben tüp bebek doktorumdan devam ediyorum canım özel hastanede tüp bebeğe başlamıştım ben şuan jel, prenatal life diye hem vitamin hem folik asit olan ilaci kullanıyorum. Estrofem hala kullanıyorum. Hibor kan sulandırıcı, crimare Forte bant ve progestan hap kullanıyorum. Heralde gittiğimde folik asit dışında diğerlerini bıraktıracak
Yaaa ne güzel bende merakla bekliyorumbu önümüzdeki hafta hayırlısıyla keseyi görürsem bende inşallah
Kızlar kese kaçıncı günde görünüyor ?
Teşekkürler canım cevabın için , ya vajinadan sıkıntı olamaz mı acaba korkuyorumVajinal bakılırsa erkenden görülür. BetaHCG değerine göre. Genelde pozitif aldıktan 1 hafta 10 gün sonra doktor kese için çağırır
Transferdenot 19 gün sonra karından görüldü kesemiz. Ama ikiz olduğu için kan değeri yüksektile ondan da görülmüş olabilirTeşekkürler canım cevabın için , ya vajinadan sıkıntı olamaz mı acaba korkuyorum
Benim bugün transferden sonraki 12. Günüm pozitif elhamdulillah bebişim tutunmuş . Ama vajinadan bakılması beni korkutuyor nedenseTransferdenot 19 gün sonra karından görüldü kesemiz. Ama ikiz olduğu için kan değeri yüksektile ondan da görülmüş olabilir
Benden 12.gün kan değeri istedi ondan 2 hafta sonra da kese için çağırdı canımKızlar kese kaçıncı günde görünüyor ?
Bende vajinal muayenden korkuyrm karından bakın hocam diye rica edicem göremezsek öyle vajinal bakın dicemBenim bugün transferden sonraki 12. Günüm pozitif elhamdulillah bebişim tutunmuş . Ama vajinadan bakılması beni korkutuyor nedenserandevum 13 gün sonra , keseceğimizi de görmeyi nasip eder inşallah rabbim
Korkma canm yumurta takibindeki gibi ultrasonu cok sokmuyolar cok az girdi hemen görüldü kese bende korkmuştum ama eger vajinal jel kullanıyorsan onu daha cok ileri goturuyoruzBenim bugün transferden sonraki 12. Günüm pozitif elhamdulillah bebişim tutunmuş . Ama vajinadan bakılması beni korkutuyor nedenserandevum 13 gün sonra , keseceğimizi de görmeyi nasip eder inşallah rabbim
Bende öyle diyeceğim artıkBende vajinal muayenden korkuyrm karından bakın hocam diye rica edicem göremezsek öyle vajinal bakın dicem
Korkma canm yumurta takibindeki gibi ultrasonu cok sokmuyolar cok az girdi hemen görüldü kese bende korkmuştum ama eger vajinal jel kullanıyorsan onu daha cok ileri goturuyoruz
Ooo o zamana karından çok rahat görülür sıkıntı yapma canım. Benim doktor direk karından baktı.Benim bugün transferden sonraki 12. Günüm pozitif elhamdulillah bebişim tutunmuş . Ama vajinadan bakılması beni korkutuyor nedenserandevum 13 gün sonra , keseceğimizi de görmeyi nasip eder inşallah rabbim
Benim de transfer sonrası 21.gün muayene olmuş olacak karından görünür değil mi ya bende arkadaş gibi vajinal muayeneden korkuyorum ona birşey olmasın diyeOoo o zamana karından çok rahat görülür sıkıntı yapma canım. Benim doktor direk karından baktı.
Doktorum tüp bebek doktorum değil o belki alttan bakardı ama yeni doktorum direk karından baktı ve gördük. Hatta ben de alttan bakarsa jeli de sabah kullandım temizleyip mi bakacak diye düşünüyordum bana da jel varken alttan bakması pek mantıklı gelmiyor.Benim de transfer sonrası 21.gün muayene olmuş olacak karından görünür değil mi ya bende arkadaş gibi vajinal muayeneden korkuyorum ona birşey olmasın diye
Ayni tup bebek doktoruna gittiğim arkadaşa da sordum tüp bebek doktorumda karindan bakmış. Kendisi prof demek ki alttan bakmaya o da gerek görmüyor. O zaman karindan diyelimİlk 2 muayenem için tüp bebek doktorum bana gel ilaçlarını ben bıraktırıyım ondan sonra nerde istersen devam edebilirsin demişti ben bi karından muayene rica ediyim bakalım
Hayırlısı ile başa kadar çıkarız inşallah
[/QUOT
Yuklediginiz uygulamanin adi ney acaba diger uygulamardn dha guzel gibi gozuyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?