- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #10.901
Valla cnm bizde eğitim megitim fos beni parmağında oynatıyo canı nasıl isterse öyle uyuyo bazen kundakta rahat uyuyo bazen kıyamet kopariyo açınca rahatlayıp uyuyo bazen sallaninca bazen memede yani kısacası henüz bı düzen oturtamadik uyuması bile yeterli geliyoKizlar uyku egitimine ne zamn basliycakksiniz?
Ay canim benim yaaBen bugün göğsümde başladım resmen20dk dır uyuyo sağolsun eğitimi yada rutini geçtim uyusa yetecek
Amin canim valla kac gundur ne gece ne guduz varAllah kolaylık versin benimki de öyle uyumama atakları geçiriyor. Atak donemindedir inşallah geçecek kuzum Rabbim huzur versin bebeklere.
Ayni benimkide ole canim yaValla cnm bizde eğitim megitim fos beni parmağında oynatıyo canı nasıl isterse öyle uyuyo bazen kundakta rahat uyuyo bazen kıyamet kopariyo açınca rahatlayıp uyuyo bazen sallaninca bazen memede yani kısacası henüz bı düzen oturtamadik uyuması bile yeterli geliyo
Benimkide bu ara ayni ole canim yaa acaba sutum yetmiyor acikiyormu hemen dye dsnuyorum ama biberonda almiyor napcam bilmiyorumBen daha emzirmeyi düzene sokamadimniye böyle anlamıyorum. İlk gün gibi sürekli emmek istiyor. En uzun emmeme süresi 1saatin altında. Artık gündüz uykusu da az. Sürekli oyaliyorum arayı uzatmak için ama olmuyor
Kendi besigine dimi canim ne guzel keske benmkide uyusaBen müzik kutusu kullaniyorum 2. Ayından beri çok uykusu geldiğinde yatırıp müziği açıyorum uykuya dalmasini bekliyorum.
Benimkide bu ara ayni ole canim yaa acaba sutum yetmiyor acikiyormu hemen dye dsnuyorum ama biberonda almiyor napcam bilmiyorum
Evet canım odasında besiginde. Müziği sadece uykusu olduğu zaman açıp onu kosullandirmaya çalıştım.simdi müziği duyduğunda sakinlesip vücudu salınıyor.Ama uyumayacaksa da uyumuyor.tabi bu bebislerin anı aninj tutmuyor yarın nasıl olacakları belli olmaz.insallah atak haftasidir hemen geçerKendi besigine dimi canim ne guzel keske benmkide uyusa
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsiniz inşallah sizdeAy azıcık yazılanlara bakayım dedim de herkes doğurmuş birbirine derdini anlatıyor bende bir afalladım bu konudaki haziran benim doğuracağım haziran değil herhalde dedim konu 2019 da açılmışOlsun tecrübelerinizi okuyayım bari bende
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsiniz inşallah sizde ☺
Canım öncelikle hayırlı olsun ama buradaki herkes doğum yaptı 2020 Haziran Temmuz22 eylülde transfer olup Allahın izni ile haziran da doğum yapacağım bende :) konuyu yeni gördüm 546 sayfanın tamamını okuyamadım o yüzden bu sayfayı 1. sayfa kabul edip bundan sonra konuyu takipteyim :) Bu arada Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım öncelikle hayırlı olsun ama buradaki herkes doğum yaptı 2020 Haziran Temmuz
Ay azıcık yazılanlara bakayım dedim de herkes doğurmuş birbirine derdini anlatıyor bende bir afalladım bu konudaki haziran benim doğuracağım haziran değil herhalde dedim konu 2019 da açılmışOlsun tecrübelerinizi okuyayım bari bende
Fa
tek söyleyeceğim tadını çıkar hamileliğinin inşallah çok güzel geçer
Hayırlı olsun canım transfer falan yazınca o günlere gittim birden sağlıkla kucağına almayı nasib etsin Allah bugünlerin tadını çıkar sonra çok ozliyceksin22 eylülde transfer olup Allahın izni ile haziran da doğum yapacağım bende :) konuyu yeni gördüm 546 sayfanın tamamını okuyamadım o yüzden bu sayfayı 1. sayfa kabul edip bundan sonra konuyu takipteyim :) Bu arada Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım transfer falan yazınca o günlere gittim birden sağlıkla kucağına almayı nasib etsin Allah bugünlerin tadını çıkar sonra çok ozliyceksin☺
Tam 17.haftada geçti benim bulantım maalesef uzun sürdüİnşaAllah ama 3 gündür öyle bir midem bulanıyor ki anlatamam birde bel ağrısı daha 4. haftadayım Rabbim sana geliyorum dedim yaniboğazıma kadar geliyor o kusma hissi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?