Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlar uyku egitimine ne zamn basliycakksiniz?
Valla cnm bizde eğitim megitim fos beni parmağında oynatıyo canı nasıl isterse öyle uyuyo bazen kundakta rahat uyuyo bazen kıyamet kopariyo açınca rahatlayıp uyuyo bazen sallaninca bazen memede yani kısacası henüz bı düzen oturtamadik uyuması bile yeterli geliyo

Ayni benimkide ole canim ya

Benimkide bu ara ayni ole canim yaa acaba sutum yetmiyor acikiyormu hemen dye dsnuyorum ama biberonda almiyor napcam bilmiyorum

Kendi besigine dimi canim ne guzel keske benmkide uyusa
Evet canım odasında besiginde. Müziği sadece uykusu olduğu zaman açıp onu kosullandirmaya çalıştım.simdi müziği duyduğunda sakinlesip vücudu salınıyor.Ama uyumayacaksa da uyumuyor.tabi bu bebislerin anı aninj tutmuyor yarın nasıl olacakları belli olmaz.insallah atak haftasidir hemen geçer

Benim oğlan kolikmiş ondan uyumuyormuş nurse harveys kullanıyordum SAb simplex başladı mamayıda aptamil comformil le değiştirmez inşallah işe yarar

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsiniz inşallah sizde

Canım öncelikle hayırlı olsun ama buradaki herkes doğum yaptı 2020 Haziran Temmuz

Canım öncelikle hayırlı olsun ama buradaki herkes doğum yaptı 2020 Haziran Temmuz

Çok teşekkür ederim :) evet biraz komik oldu ben sonradan farkettim azıcık yazılanlara bakayım dedim de herkes doğurmuş birbirine derdini anlatıyor bende bir afalladım bu konudaki haziran benim doğuracağım haziran değil herhalde dedim birinci sayfaya baktım ki konu 2019 da açılmış bende tecrübelerinizden faydalanırım artık

Fa
tek söyleyeceğim tadını çıkar hamileliğinin inşallah çok güzel geçer

Hayırlı olsun canım transfer falan yazınca o günlere gittim birden sağlıkla kucağına almayı nasib etsin Allah bugünlerin tadını çıkar sonra çok ozliyceksin

Hayırlı olsun canım transfer falan yazınca o günlere gittim birden sağlıkla kucağına almayı nasib etsin Allah bugünlerin tadını çıkar sonra çok ozliyceksin☺

Evet çok sık duyacağım sanırım bu cümleleri :) bende dediğinizi yapıp tadını çıkartmaya çalışacağım çok teşekkür ederim :) çok zor ve yıpratıcı bir süreç gerçekten Rabbim mücadele veren ve isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…