- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #10.881
Evet başka şeyler denemek lazım çünkü dediğin gibi sprey hiçbir işe yaramıyor canım.Serum al kuzum bize otri bebe falan fayda etmedi enjektörle basıveriyorum daha etkili burun açmada
Çok sağol canım. Kundak pek yapabildiğim bi şey değil, daha beter oluyorlar. Masajı deneyeceğim.))
Allah yardımcınız olsun ben herzaman ikiz gebelikten korkmuştum ki 2 bebek aynı anda olması gerçekten zor olmali. İnanırım.
Mesela geçiyor ya ağlaması, ozaman kendi kendine söylen işte baK geçti, oldu bitti. Gibi.
Rahat, biraz daha sabırlı olursak bebekler bunu hissedip "zamanla" sakinleşecektir.
O ana yüreği modu bende şimdilerde aktif büyük oğluma yeterince ilgi alaka veremediğim için, yemeği, uyuması veya birșey istediği zaman, geç yapmam beni üzüyor. Herkes normal diyor da. Işte..
Umarim kolik değildir, yinede gün içinde ona yağ ile masaj yap. Cay veriyorsan ver. Bide ayaklarını sıcak tut. Bide kundak o ağlama krizlerine bazen çare oluyor. Denersin artık
Allah yardımcın olsun
7 haftalıklar. Biogaia ve nurse harveys kullanıyorum. Yani biraz da mizacı böyle sanırım, yaygaracı. Yani burnunu açsak gazım var der ağlar, gazını alsak başım ağrıyor der ağlar sanki. Ki bu kolik arkadaş o kadar rahat gaz çıkarıyor ki hem üstten hem de alttan, bi kerecik çıkaramıyor diye tüm olay. Diğer bebeğim gece gündüz ıkınır, sırf az bi pırt çıksın rahatlasın diye yağlarla ovuyoruz, onun yerinde olsaydı napardı acabaAh ahbu kolik bebek cok zor canim ne kullaniyosun damla filan ? Bide bebisler ne kadrlik?
Ah ah canım hiç böyle olacağımı düşünmezdim. Ben de biogaia'yı bırakmıştım kaka yapamıyorlar diye, tekrar başladım. Uyumadıkları için daha çok beslenmek istiyorlar, daha çok meme + mama da hem gaz yapıyor hem reflüyü azdırıp kusturuyor, bu rahatsızlıklardan yine uyuyamıyorlar. Bi uyusalar, bi mideyi dinlendirseler belki her şey daha kolay olacak ama bu döngüyü nerden kıracağım hiç bilmiyorum. İnşallah damlalar etki eder.Canım aynı şeyleri yaşamış biri olarak gecicegine inanıyorum sende inan benim oğlumda aynı ağladığinda sanki bı yeri kesilmiş gibi sancidan mosmor oluyo kendini sıkıyo bende ne yapacağımı bilemedigim günler çok ağladım ama şuan biraz alıştım gibi damla kullanmayi bırakmıştım ama tekrar başladım fayda etmiyo dedim ama bırakınca gördüm ki azda olsa rahatlatıyomus çocuğumu