- 9 Mart 2019
- 1.454
- 1.504
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #10.561
Kakayi bazen günde bir bazen iki günde bir. Gaz ilacını kestigim zaman günde iki kez yapıyordu. Şimdi başladım gaz ilacına yine günde bir ya da bazen bir gün yapıp bir gün yapmıyorKızlar size iki sorum olacak
d vitamini ne kullanıyorsunuz?
Bebişler kakalarını kaç günde bir yapıyor?
Cevaplarsanız cok sevınırım
D vit kullaniyorum canim cok sukur gunde iki kez yapiyorKızlar size iki sorum olacak
d vitamini ne kullanıyorsunuz?
Bebişler kakalarını kaç günde bir yapıyor?
Cevaplarsanız cok sevınırım
Canim benim oglaninda salyasi acayip var ve elleri surekli agznda doktora gotrdugumde sordum bakti dis baslmis zaten gelisimi suan 5 aylik gozkyor dediBayanlar benim bebek iki buçuk aylık olduktan sonra sürekli salya akıtmaya başladı. Ve ellerini ağzına sokuyor sürekli. Sizde de öyle mi? Benim kızım 3 ay 12 günlük. Bazen mızmız oluyor uyumuyor bazen sakinbu arada üç aylık olunca bir süre 2 hafta gibi mama reddi yaşadım. Üç aylık bebeklerde mama ve meme reddi oluyormus böyle bir şey yaşadınız mı?
Maşallah canım seninki kaç aylık kaç kilo kaç boyCanim benim oglaninda salyasi acayip var ve elleri surekli agznda doktora gotrdugumde sordum bakti dis baslmis zaten gelisimi suan 5 aylik gozkyor dedi
Şuan benim bebeklerde salya var dediğin gibi 2.5 aylıkken başladı yani bir haftadır. Ellerini 2 aylıkken yemeğe başladılar daha erken yani. Biz haftaya salı 3 aylık oluyoruz inşallah böyle bir şey olmaz.Bayanlar benim bebek iki buçuk aylık olduktan sonra sürekli salya akıtmaya başladı. Ve ellerini ağzına sokuyor sürekli. Sizde de öyle mi? Benim kızım 3 ay 12 günlük. Bazen mızmız oluyor uyumuyor bazen sakinbu arada üç aylık olunca bir süre 2 hafta gibi mama reddi yaşadım. Üç aylık bebeklerde mama ve meme reddi oluyormus böyle bir şey yaşadınız mı?
Bebeğin kaç kilo canım. Yani el yemeleri salya diş belirtisi mi? Benim kızımın kilosu tam ayının kilosu onda daha önce el yeme başladı. Oğlumun kilosu kızımdan daha fazla o da yiyor. Onunda salyası daha önce başladı iki üç gündür de kızımın salya arttı. Biz en son 66 günlükken doktora gittik 2. Ay aşısı için. 3 aylık olunca tekrar gideceğim inşallahCanim benim oglaninda salyasi acayip var ve elleri surekli agznda doktora gotrdugumde sordum bakti dis baslmis zaten gelisimi suan 5 aylik gozkyor dedi
Senin 9 iyi biz yeni annemle 11.30 a çekmeye çalışıyoruz. Benimkiler ayaktan koyduğun gibi kalkıyor. Gece uykusunda beşikte uyuyorlar çok şükür ki orda sorun yok. Ama gündüz ve gece uykusuna dalış beni mahvettiAynıyız biz de aşağı yukarı. Bizimkini 9 da akşam yatırıyorum 2 ya da 3 saatte bir kalkıyor. Sabah 6da tamamen uyanıyor. Gündüz derin uykuya dalmıyor parça parça uyuyor bi sese dahi hemen gözünü açıyor. Ayakta gezip pışpışlanarak ıyuyodu baktım zor oluyo ayakta ya da pusetinde sallıyorum emzikle hemen dalıyo zaten
Diş çıkarıyor olabilir mi belirtiler onu gösteriyorBayanlar benim bebek iki buçuk aylık olduktan sonra sürekli salya akıtmaya başladı. Ve ellerini ağzına sokuyor sürekli. Sizde de öyle mi? Benim kızım 3 ay 12 günlük. Bazen mızmız oluyor uyumuyor bazen sakinbu arada üç aylık olunca bir süre 2 hafta gibi mama reddi yaşadım. Üç aylık bebeklerde mama ve meme reddi oluyormus böyle bir şey yaşadınız mı?
Eli ağıza götürme 2. Ay gelişim göstergesi zaten canım benimkilerde götürüyor şimdiBebeğin kaç kilo canım. Yani el yemeleri salya diş belirtisi mi? Benim kızımın kilosu tam ayının kilosu onda daha önce el yeme başladı. Oğlumun kilosu kızımdan daha fazla o da yiyor. Onunda salyası daha önce başladı iki üç gündür de kızımın salya arttı. Biz en son 66 günlükken doktora gittik 2. Ay aşısı için. 3 aylık olunca tekrar gideceğim inşallah
Kokusundan korkma doktorumuz kaka biriktiriyor o yüzden ağır kokar dedi. Sap simplex bir de maflor kullanıyoruz bizOcean damla kullanıyorum. Kaka da kızım hergün bir defa yapıyordu bu ara anne sütüne düşkünlüğü arttı iki üç gündür iki ye çıktı. Oğlum hergün bir defa yapıyordu. Perşembe gününden beri gün aşırı yapıyor ama kabız değil kakası çok cıvık. Yapmadığı gün gaz çok çıkarıyor ve kötü kokulu biraz kafam karışıyor kokusunun kaka gibi kokmasından dolayı. Oğlum hergün iki üç defa yapardı hatta daha fazla git gide azaldı ve bir haftadır böyle. Benimde sorum olacak d vitamini dışında bir ilaç veriyor musun?
Bana da d vitamını kabız yapıyor dediler de onun için sordum. Sağlık ocagının verdıgı d vit kabız yapmıyormusKakayi bazen günde bir bazen iki günde bir. Gaz ilacını kestigim zaman günde iki kez yapıyordu. Şimdi başladım gaz ilacına yine günde bir ya da bazen bir gün yapıp bir gün yapmıyor
Bizde yasıyoruz aynısı canım bende artık dişten süpheleniyorum bugun elımle kasıyım dedım damaklarını cok rahatladı. Bu ara bizde de emmede aksaklıklar oluyor zorlada olsa emzirıyorumBayanlar benim bebek iki buçuk aylık olduktan sonra sürekli salya akıtmaya başladı. Ve ellerini ağzına sokuyor sürekli. Sizde de öyle mi? Benim kızım 3 ay 12 günlük. Bazen mızmız oluyor uyumuyor bazen sakinbu arada üç aylık olunca bir süre 2 hafta gibi mama reddi yaşadım. Üç aylık bebeklerde mama ve meme reddi oluyormus böyle bir şey yaşadınız mı?
Sağlık ocagının verdıgı sureklı yaptırıyor dediler de aklım karıstı sızlere sorayım dedim.D vit kullaniyorum canim cok sukur gunde iki kez yapiyor
Canım cok yorulduklarında da zorlanıyorlar. Ben kundak yapıyorum en gec 7 de uyumus oluyor. 11.30 cok gec bı saat onlar ıcınSenin 9 iyi biz yeni annemle 11.30 a çekmeye çalışıyoruz. Benimkiler ayaktan koyduğun gibi kalkıyor. Gece uykusunda beşikte uyuyorlar çok şükür ki orda sorun yok. Ama gündüz ve gece uykusuna dalış beni mahvetti
Ben doktorumuza sormuştum d vitamini kabız yapmaz dedi. D vitaminine Başladığımız zaman benim oğlanın biride kabız ve gaz olmuştuBana da d vitamını kabız yapıyor dediler de onun için sordum. Sağlık ocagının verdıgı d vit kabız yapmıyormus
Ben süt alerjisi çıktıktan sonra bıraktım denemeyi kuzum ilk zamanlwr çok güzel meme mama gidiyorduk sütüm hiç artmadı emdiği halde, çok azdı. Meme almamaya başladı. Süt alerjisi çıkınca da daha uğraşmadım.Bizde yasıyoruz aynısı canım bende artık dişten süpheleniyorum bugun elımle kasıyım dedım damaklarını cok rahatladı. Bu ara bizde de emmede aksaklıklar oluyor zorlada olsa emzirıyorum
Oy maşallah kız seninkiler ile benim kız arasında çok fark yokmuş.Şuan benim bebeklerde salya var dediğin gibi 2.5 aylıkken başladı yani bir haftadır. Ellerini 2 aylıkken yemeğe başladılar daha erken yani. Biz haftaya salı 3 aylık oluyoruz inşallah böyle bir şey olmaz.
Ben de merakla bekliyorum acaba dış mi çıkartacak. Bizim bir akrabanın oğlu 4 aylıkken diş çıkarmışDiş çıkarıyor olabilir mi belirtiler onu gösteriyor
Bizde yasıyoruz aynısı canım bende artık dişten süpheleniyorum bugun elımle kasıyım dedım damaklarını cok rahatladı. Bu ara bizde de emmede aksaklıklar oluyor zorlada olsa emzirıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?