• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bana da d vitamını kabız yapıyor dediler de onun için sordum. Sağlık ocagının verdıgı d vit kabız yapmıyormus
Bende sağlık ocağının verdiği devit3 kullanıyorum ama oğlum hiç sevmiyo hep diliyle atmaya çalışıyo hatta bı gün yanlıslikla kendi kullandığım d vitamini vermişim coledan baktım tatlı tatlı yiyo şaşırdım bı baktım yanlış vermişim ama ödüm koptu eczaneyi arayıp sordum hemen aslında hemşiremize sorup onunla devam edebiliriz benim oğlum da kabız olmadı ama hergun yapiyodu ilk zamnlar şimdi gaz ilacı iyi geldi ama kakası gün aşırı yada 2 gün falan yapamiyo çok zorlanıyo ama yapincada çok sulu oluyo kabız değildir diye çok üstüne düşmüyorum

Benim oğlumun da ağzından salyalari geliyo ama ellerini ağzına götürmüyo öyle arada yakalarsa emiyo sadece oda çok nadir yalnız bı sorunu var elleri ve ayakları bazen bembeyaz oluyo bir kaç saniye sonra geciyo hemşiremize söyledim vücut ısısını dengeleyemediginden olabilir dedi ama çocuk doktoruna sorabilirsin dedi randevu aldım bende kansızlık geldi ilk aklıma ama inşallah bı sıkıntı çıkmaz

Maşallah canım seninki kaç aylık kaç kilo kaç boy 🥰 oy maşallah seninki anne karnında da öyleydi paşa . Ben en son kalça için getirdim soramadım o yüzden . Acaba Benimki de dış mi çıkarak. Omuzumuzdayken omzumuzu ısırıyor.
Tesekkur ederim canim :-) 21 eylulde 3 ayimiz dolcak canim en son 6700 kg boy 63 du . Bence seninkide cikaryor olabilir canim belirtileri iki uc ay onceden baslarmis senin bebisin nasil canim boy kilo

Bebeğin kaç kilo canım. Yani el yemeleri salya diş belirtisi mi? Benim kızımın kilosu tam ayının kilosu onda daha önce el yeme başladı. Oğlumun kilosu kızımdan daha fazla o da yiyor. Onunda salyası daha önce başladı iki üç gündür de kızımın salya arttı. Biz en son 66 günlükken doktora gittik 2. Ay aşısı için. 3 aylık olunca tekrar gideceğim inşallah
Canim son gittigimde 6700 kg 63 cm boydu .doktora sordum bakiyim dis olabilir dedi damklari kabrmaya baslamis dis belirtileri baslamis dedi acayip elini yiyor sokabilse iki elini sokacak agzina :-) :-) seninkiler nasil kilosu filan

Canım cok yorulduklarında da zorlanıyorlar. Ben kundak yapıyorum en gec 7 de uyumus oluyor. 11.30 cok gec bı saat onlar ıcın
Gece 1 2 ye kadar gidiyordu annemlere geldim burda 11.30 a çektik. Aslında akşam 7 de bi kriz giriyor ikisine de belki de gece uykusuna dalmak içindir de yatırma şekli sıkıntı doğru yöntemi bulamıyor olabilirim sonrada tren kaçmış oluyor. 8 gibi 10. 30 gibi deniyorlar girmeye olmuyor. 9 da uyusunlar ben daha erkenini istemiyorum onların olsun 😂😂ama işte benimkilerde de gündüz uykusu var 🤷

Canim son gittigimde 6700 kg 63 cm boydu .doktora sordum bakiyim dis olabilir dedi damklari kabrmaya baslamis dis belirtileri baslamis dedi acayip elini yiyor sokabilse iki elini sokacak agzina :-) :-) seninkiler nasil kilosu filan
Bende seninkine göre kendi bebeğimi anlamak için sordum canım. Kızım en son 5600 gr oğlum 6600 dü. Babamız çok iri oğlumun kemiği iri maşallah

Ben süt alerjisi çıktıktan sonra bıraktım denemeyi kuzum ilk zamanlwr çok güzel meme mama gidiyorduk sütüm hiç artmadı emdiği halde, çok azdı. Meme almamaya başladı. Süt alerjisi çıkınca da daha uğraşmadım.
Ha meme ha mama canım sağlıkları yerinde olsun da gerisi önemli değil

Bizde hala emzirmekte bazen zorlanıyoruz 🤦‍♀️benim oğlum 4 güne bir kakasını yapar. Yaptığı gün 2 kere yapar mesela.
Pr-d600 kullanıyoruz.
@Nesir bizim de 1 hafta kaldı 3 aylık olacak şuan kilo 3400 gr. Dediğin gibi ellerini ağzına göturmeye başladı ve salyalari hep ağzının etrafında.. Ellerini agzina götürmesi, tanıma keşfetme amaçlı yaptığını düşünüyorum.
Bizim düzenli değil bazen4-5 gün bazen de 2 günde bir. Kakası oldugu zaman kotu kokuyo gazı ondan 1-2 gün sonra da yapmıs oluyor.
Kendi parmagınla kası damakları bak bakalım hosuna gidecek mi kuzunun belki de kaşınıyordur damakları

Gece 1 2 ye kadar gidiyordu annemlere geldim burda 11.30 a çektik. Aslında akşam 7 de bi kriz giriyor ikisine de belki de gece uykusuna dalmak içindir de yatırma şekli sıkıntı doğru yöntemi bulamıyor olabilirim sonrada tren kaçmış oluyor. 8 gibi 10. 30 gibi deniyorlar girmeye olmuyor. 9 da uyusunlar ben daha erkenini istemiyorum onların olsun 😂😂ama işte benimkilerde de gündüz uykusu var 🤷
Uyumak istiyorlardır belki de dediğin gibç canım. Uyansa bile ben ısrarla tekrar yatırıyordum sonra da alıstı saatıne 7 den sonra kalkmıyor artık.

Bende sağlık ocağının verdiği devit3 kullanıyorum ama oğlum hiç sevmiyo hep diliyle atmaya çalışıyo hatta bı gün yanlıslikla kendi kullandığım d vitamini vermişim coledan baktım tatlı tatlı yiyo şaşırdım bı baktım yanlış vermişim ama ödüm koptu eczaneyi arayıp sordum hemen aslında hemşiremize sorup onunla devam edebiliriz benim oğlum da kabız olmadı ama hergun yapiyodu ilk zamnlar şimdi gaz ilacı iyi geldi ama kakası gün aşırı yada 2 gün falan yapamiyo çok zorlanıyo ama yapincada çok sulu oluyo kabız değildir diye çok üstüne düşmüyorum
Coledanı saglık ocagında ki ebe tavsıye etti bize. Doktora sorduk onu kullanma içeriği iyi değil dedi canım aklında olsun. Bizimde kabız degıl ama uzun sure yapmayınca cok ıkınıyor zorlanıyor belli yani 😔

Benim oğlumun da ağzından salyalari geliyo ama ellerini ağzına götürmüyo öyle arada yakalarsa emiyo sadece oda çok nadir yalnız bı sorunu var elleri ve ayakları bazen bembeyaz oluyo bir kaç saniye sonra geciyo hemşiremize söyledim vücut ısısını dengeleyemediginden olabilir dedi ama çocuk doktoruna sorabilirsin dedi randevu aldım bende kansızlık geldi ilk aklıma ama inşallah bı sıkıntı çıkmaz
İnşallah bi sorun yoktur kalbını ferah tut canım Dua edelim bizlere de haber et

Nasıl bıraktın gaz ılacını canım nasıl bırakılır bılmıyorum sanki hep gaz problemi olacak gibi 🤦🏼‍♀️
Canim ben ne kullndiysam fayda etmedi biogaia,sab simplex,metsil,aguline aksine arttrdi. Yeni bir dktora basladim kesinlikle birak gaz ilaclarini hicbir faydasi yok surekli kantaron yagiyla karnina ayaklarina popo deligine surup masaj yap gun asiri dus aldir bide bir tatli kasigi rezene ver dedi gercekten bulari yapmaya duzenli bir sekilde devam ettim sukur bir aydr cok rahat

Canim ben ne kullndiysam fayda etmedi biogaia,sab simplex,metsil,aguline aksine arttrdi. Yeni bir dktora basladim kesinlikle birak gaz ilaclarini hicbir faydasi yok surekli kantaron yagiyla karnina ayaklarina popo deligine surup masaj yap gun asiri dus aldir bide bir tatli kasigi rezene ver dedi gercekten bulari yapmaya duzenli bir sekilde devam ettim sukur bir aydr cok rahat
Bende bıraktım gaz ilacını bı kaç gün kar etsede sonra aynı oluyo zaten

Back