- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #10.301
Evet öyle bir kavuştuk ki hem de...Gözün aydın canım en güzel yorucu da olsa seni bekliyor
Artık herkes kavuştu çok şükür..
Benim de öyle olacak gibi görünüyor. Birinin sancısı bitmiyor, uyutamıyorum, diğeri sürekli uyuyor, emzirmeye bile uyandıramıyorum. En azından aynı anda ağlamıyorlar diye şükrediyorum ama böyle de benim uyumam zor. Alışıcaz artıkvalla canım biz 22 günlük olduk. çok güzeller ama çok zorlar. günde 2 3 saatlik uyku ile duruyorum. biri bitiyo diğeri başlıyor.
Yadee canım benim oğlum da gunde 2-3 kere yapıyorken birden 4-5 günde bir yapmaya basladı. İlk bende sizler gibi telaşlandım 4 gün sonra sabun koymalarına izin verdim. Az yaptı cok agladı sabun yaktı heralde. Doktora gittik gunde 4 kere bır cay kasıgı zeytınyagı verebılırsın ac karnına dedı. Gunde bır kere verıyorum ben. Arabada gezdırmekte ıyı gelıyor 2 dir arabadan ındıkten sonra yapmaya basladı. 7-10 gun normalmış yapmamaları. En fazla 5 gun oldu bizim sımdılık. Popo deliğine yağ sürülebilir ama cok uyarmamak lazım bence. Fitile de cok alıstırmamak lazım dedı doktorumuz. Masaj yapıyorum sureklı bi de tuvalete tutar gibi kucagımda tutuyorum sırtı gögsume gelıyor bacaklarından kıvırıp o sekılde tutuyorum bu pozisyon da cok ıyı oluyor hem gaz da cıkartıyorlar aklınızda olsun. Sıvıysa kakası her seferınde müdahale etmemek lazım bence
Biz bir ayda hiç bişey oturtamadık aynı düzen pardon düzensizlik devamKızlar dün emzirmeye çağırdılar, bugün de giderim derken eve çıkardılar bebelerimigeleli 3 saat olmuş anlamadım hiç. İkiz anaları Allah gücünüzü artırsın, biri bitiyor diğerinin mesaisi başlıyor bu nasıl iş inşallah düzenimizi otururuz bir an önce.
Bugün 59 günlük olduk çok şükür. Çok tatlı ve yorucu bir işKızlar dün emzirmeye çağırdılar, bugün de giderim derken eve çıkardılar bebelerimigeleli 3 saat olmuş anlamadım hiç. İkiz anaları Allah gücünüzü artırsın, biri bitiyor diğerinin mesaisi başlıyor bu nasıl iş inşallah düzenimizi otururuz bir an önce.
Canım o uyuyanı uyutma, mamayı uykuda ver ağzına sarılık olmasın. Bekleme uyanmasını benim kız koca dana olduBenim de öyle olacak gibi görünüyor. Birinin sancısı bitmiyor, uyutamıyorum, diğeri sürekli uyuyor, emzirmeye bile uyandıramıyorum. En azından aynı anda ağlamıyorlar diye şükrediyorum ama böyle de benim uyumam zor. Alışıcaz artık
4 defa veriliyor olmasına sevindim bende bir defayı korka korka veriyordum şükür reflü mamasına geçince kızımın kaka problemi kalmadı ama sanki kabız olmaya müsait aklımda olsun. Rahat rahat vereyimYadee canım benim oğlum da gunde 2-3 kere yapıyorken birden 4-5 günde bir yapmaya basladı. İlk bende sizler gibi telaşlandım 4 gün sonra sabun koymalarına izin verdim. Az yaptı cok agladı sabun yaktı heralde. Doktora gittik gunde 4 kere bır cay kasıgı zeytınyagı verebılırsın ac karnına dedı. Gunde bır kere verıyorum ben. Arabada gezdırmekte ıyı gelıyor 2 dir arabadan ındıkten sonra yapmaya basladı. 7-10 gun normalmış yapmamaları. En fazla 5 gun oldu bizim sımdılık. Popo deliğine yağ sürülebilir ama cok uyarmamak lazım bence. Fitile de cok alıstırmamak lazım dedı doktorumuz. Masaj yapıyorum sureklı bi de tuvalete tutar gibi kucagımda tutuyorum sırtı gögsume gelıyor bacaklarından kıvırıp o sekılde tutuyorum bu pozisyon da cok ıyı oluyor hem gaz da cıkartıyorlar aklınızda olsun. Sıvıysa kakası her seferınde müdahale etmemek lazım bence
Bende mamaya katıyorum bizşm doktorda bş kaç kere verebilirsin ama 2 3 gün yapmayabilir takılmayın dedi günde 5 6 kere yapıyolardı neredeyse 2 ye düştü bizimde. İlk başta annem bana söylemeden vermiş hatta kızarım diye4 defa veriliyor olmasına sevindim bende bir defayı korka korka veriyordum şükür reflü mamasına geçince kızımın kaka problemi kalmadı ama sanki kabız olmaya müsait aklımda olsun. Rahat rahat vereyim
Ben pozitif düşünce gücüne inanıyafshdhwhdbdkBiz bir ayda hiç bişey oturtamadık aynı düzen pardon düzensizlik devamuykusuz geceler gözün kapanırken bebe emzirmeye çalışanlar topluluğuna hoşgeldin canım
Minnaklarınla nice güzel yaşlara canımBugün 59 günlük olduk çok şükür. Çok tatlı ve yorucu bir işgece bakımı 1 saat sürüyor. Sadece ikiside mama yerse 1 saat. Kızım gece emmiyor yani uykuda oğlum emerse 1.5 saat sürüyor. Bugün doğum günüm güya oğlum gaz sancısını zirvede yaşayarak iyiki doğdun annecim dedi hiç böyle olmamıştı hatta bizim sancı bayağı azaldı. İkiside çok şükür iyiler şurup verdiğim için neredeyse bitti. Ama oğlana bugün bir şey oldu.
Ben de uyutmamaya çalışıyorum ama sanırım dün hastane çıkışında çok yoruldu, hem o hareketlilik hem de fazlaca ağladı, ondan diye düşündük bu ağır uykusunu. Altını da açtım, orasını burasını da mıncıkladım, yok memeye gelene kadar tekrar daldı. İyi kötü emzirdim valla ama yavruma uyuyor diye sinir olacağımı hiç düşünmezdimCanım o uyuyanı uyutma, mamayı uykuda ver ağzına sarılık olmasın. Bekleme uyanmasını benim kız koca dana olduuykuya bayılır bırakmıyorum gece uykusunda 4 saatten fazla aç uyumasına izin vermiyorum 90 cc mama veriyorum devam şimdi uyu diyorum
Dün akşam eşim fitil ve çayı aldı. 6 gün geçtiği için fitili yaptım dün akşam. İnşallah bidaha gerek kalmazama anlamadığım kakasi cıvıkti kabız filan değil yani. Dün akşam ve bu sabah 2 3 çay kaşığı verdim. Bakalım artık. Bende bir bardak içtim
Canım bildiğimiz çayını değil mi yapıp bir kaşık da ona vericem doğru anladım
Canim oyle oluyor kakasi niye yapamiyorlr bnde anlamis degilim.Dün akşam eşim fitil ve çayı aldı. 6 gün geçtiği için fitili yaptım dün akşam. İnşallah bidaha gerek kalmazama anlamadığım kakasi cıvıkti kabız filan değil yani. Dün akşam ve bu sabah 2 3 çay kaşığı verdim. Bakalım artık. Bende bir bardak içtim
Canim ben humananin rezeneli kimyonlu cayini veriyorum bebekler icin yapilmisCanım bildiğimiz çayını değil mi yapıp bir kaşık da ona vericem doğru anladım
Canim bende dogumdan sonra 2 annemle kaldim cok fazla insan karisinca hep gerginlik oluyor. Siz ev isleri halledin bebeklere ben kendim karar veriyim demeni tavsiye ederim yoksa seni daha cok yorabilirlerBen pozitif düşünce gücüne inanıyafshdhwhdbdkannem ve kayınvalidem burdalar. İlk gecenin sonunda yalnız olsak daha iyi bakarmışız dedik gerçi. Bu çocuk doymuyor. Ay bunlar üşür. Sütün mü yok senin? Niye ağlıyo ki şimdi bu yavrucak? Sanırım uykusuz geceler daha çekici gelecek her geçen gün
Emzirirken çıkar herkesi yalnız kalın rahat edersinBen pozitif düşünce gücüne inanıyafshdhwhdbdkannem ve kayınvalidem burdalar. İlk gecenin sonunda yalnız olsak daha iyi bakarmışız dedik gerçi. Bu çocuk doymuyor. Ay bunlar üşür. Sütün mü yok senin? Niye ağlıyo ki şimdi bu yavrucak? Sanırım uykusuz geceler daha çekici gelecek her geçen gün
Tecrübe yokki canım napalımBende mamaya katıyorum bizşm doktorda bş kaç kere verebilirsin ama 2 3 gün yapmayabilir takılmayın dedi günde 5 6 kere yapıyolardı neredeyse 2 ye düştü bizimde. İlk başta annem bana söylemeden vermiş hatta kızarım diye
Yalnız olmadığımı bilmekte iyi geliyor al bedende o kadar durumlar öyleBen pozitif düşünce gücüne inanıyafshdhwhdbdkannem ve kayınvalidem burdalar. İlk gecenin sonunda yalnız olsak daha iyi bakarmışız dedik gerçi. Bu çocuk doymuyor. Ay bunlar üşür. Sütün mü yok senin? Niye ağlıyo ki şimdi bu yavrucak? Sanırım uykusuz geceler daha çekici gelecek her geçen gün
Takipte kalırsın canım. Neden olduğunu düşündüğün faktörler ortadan kalktığı halde uyanmazsa mama vereceksen eğer uykuda da ver. Memeyi uykuda yiyorsa onu ver. Verse neyi verirsen ver. Ben öyle yaptım sarılıkları bir hafta içinde kalkmamıştı.Minnaklarınla nice güzel yaşlara canımilk gecemiz beklediğimizden rahat geçti. Bi minnoşum diğerinden rol ve süt çalmaya pek hevesli sadece öyle ki sabah aramızda uyudu, durduramadık. Gerçi bize hep demişti doktorum bu biraz hareketli olacak diye, cidden hakkını veriyor
Ben de uyutmamaya çalışıyorum ama sanırım dün hastane çıkışında çok yoruldu, hem o hareketlilik hem de fazlaca ağladı, ondan diye düşündük bu ağır uykusunu. Altını da açtım, orasını burasını da mıncıkladım, yok memeye gelene kadar tekrar daldı. İyi kötü emzirdim valla ama yavruma uyuyor diye sinir olacağımı hiç düşünmezdim
Dua ettik sadece biz40ı çıkanlar ne yaptınız özellkle bişey yapılıyor mu kırkı çıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?