- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.521
Bizi kontrole bile çağırmadı canım ama gidicem haftaya yıne de. Masaj fılan da demedı bıze. Sizin dikişli mi oldu sunnetIyiydi canim cok iyi dedi doktor 3 ay daha yaga ve masaja devam etcem sen nptin canim
Evet canim dikisli oldu 2.gun yag ile masaj yptik hergun sabh aksamBizi kontrole bile çağırmadı canım ama gidicem haftaya yıne de. Masaj fılan da demedı bıze. Sizin dikişli mi oldu sunnet
Kanala girmesi için erken değil mi canımDün kontrolümüz vardı, her şey yolunda ama bizimkinin gelmeye pek niyeti yok. 38.haftamız bitmek üzere ama hala doğum kanalına girmemiş. Nstye bağladı doktor sancı da çıkmadı. Bu saatten sonra kanala girer mi acaba? Ben hep normal doğum istiyorum ama kanala girmezse sezaryen mi olur??Bakalım miniğimin keyfi ne isteyecek
Canim dogumun hayirli olsun cok gecmis olsun insallah bebegin hemen iyilesirKızlar bebeğim yoğun bakıma yattı. Gebelikte geçmeyen sistitim yüzünden. Kanında enfeksiyonu var. Dua edin olur mu ona
Kızlar bebeğim yoğun bakıma yattı. Gebelikte geçmeyen sistitim yüzünden. Kanında enfeksiyonu var. Dua edin olur mu ona
Canım merak etme. Kızımda vardı üstelik benden geçmiş idral yolu enfeksiyonu geçirmiştim. Daha doğrusu sıfır belirti kültür testi temiz gelen bir enfeksiyon çocuğuma geçmişKızlar bebeğim yoğun bakıma yattı. Gebelikte geçmeyen sistitim yüzünden. Kanında enfeksiyonu var. Dua edin olur mu ona
geçmişolsun canım. korkma toparlar çabucak inşallahKızlar bebeğim yoğun bakıma yattı. Gebelikte geçmeyen sistitim yüzünden. Kanında enfeksiyonu var. Dua edin olur mu ona
Canim benim 25 haziran kontrolumde kanala girmemisti buda sezeryan sebebi demisti doktr tabi iki hafta sonra gittim kanala girmekle kalmamis oğlum dogmayada hazırlanmıştı yani eger kanala girmezse büyük ihtimal sezeryan olur ama girer yani daha var gününe hakkında hayırlısı hangisiyse o olsunDün kontrolümüz vardı, her şey yolunda ama bizimkinin gelmeye pek niyeti yok. 38.haftamız bitmek üzere ama hala doğum kanalına girmemiş. Nstye bağladı doktor sancı da çıkmadı. Bu saatten sonra kanala girer mi acaba? Ben hep normal doğum istiyorum ama kanala girmezse sezaryen mi olur??Bakalım miniğimin keyfi ne isteyecek
Canim cok gecmis olsun Rabbim şifa versin senin yavruna da benim yavrumadaKızlar bebeğim yoğun bakıma yattı. Gebelikte geçmeyen sistitim yüzünden. Kanında enfeksiyonu var. Dua edin olur mu ona
Çok geçmiş olsun canım, inşallah biran önce atlatır minik meleğim bu enfeksiyonuKızlar bebeğim yoğun bakıma yattı. Gebelikte geçmeyen sistitim yüzünden. Kanında enfeksiyonu var. Dua edin olur mu ona
Evet canım hangisi hayırlısıysa o olsun sağlıkla gelsin de miniğim doğum şekli nasıl olursa olsun. Sizde durumlar nasıl, daha iyi mi minnoşumuzCanim benim 25 haziran kontrolumde kanala girmemisti buda sezeryan sebebi demisti doktr tabi iki hafta sonra gittim kanala girmekle kalmamis oğlum dogmayada hazırlanmıştı yani eger kanala girmezse büyük ihtimal sezeryan olur ama girer yani daha var gününe hakkında hayırlısı hangisiyse o olsun
Genelde 36dan itibaren kanala giriyormuş bebekler. Benimki 32.haftadan beri başaşağı duruyor ama kanala girmemişKanala girmesi için erken değil mi canımdaha varmış haftan
bilgim yoktu canım o konudaGenelde 36dan itibaren kanala giriyormuş bebekler. Benimki 32.haftadan beri başaşağı duruyor ama kanala girmemiş ☺Ptesi 39.haftamıza giriyoruz bakalım bizi neler bekliyor ☺
Haftalar ilerledikçe yeni yeni şeyler öğreniyoruz canımbilgim yoktu canım o konuda
Bugün görüş yoktu goremedik cok ozledim yavrumuEvet canım hangisi hayırlısıysa o olsun sağlıkla gelsin de miniğim doğum şekli nasıl olursa olsun. Sizde durumlar nasıl, daha iyi mi minnoşumuz☺
İnşallah güzel haberler alacaksın canımBugün görüş yoktu goremedik cok ozledim yavrumudun cocuk doktoru iyi konuştu ama bakalim pazrtesi netleşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?