Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Allah abalı babalı büyütsün Normal doğum mucizevi bi şey . Ağrıdan öleceğini düşündüğün an da geliveriyor kucağına

Kizlar tum guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Kizlarim sabah saat 10.da dogdular allahima bin kere sukurler olsun iyiyiler. Ayla 3450gram 47cm, Ayca 2550gram 48cm dogdular kuveze girmediler yanimdalar emzirmeye ugrastik baya Anne olmak cok guzel bir duyguyumus. Spinal sezeryan oldum iyiki genel yaptirmamisim cok sukur ayaga kalkmamda hizli oldu az az yurus yaptim yarin gaz isine halletsem tamamdir. Soyleyecek sozler bulamiyorum kizlar sadece cok ve cok sukur ediyorum ve isteyen herkese nasip etsin istiyorum.

cnm kesinlikle spinal tavsiye ederim genel hem daha fazla agirli ve anestezi bebeklere geciyormus. Hic korkma tatlim ilk kizim gelir gelmez ikince kizim 2dak surmedi ben ilk bebisin aglayistan sonra aglamaya basladim duygusallik basti neyseki ikince dogunca hersey iyi gorunyor dedigi duyunca rahatladim

Valla supersin tatlim ayni gun dogurduk cok guzel gecmis seninde ☺ Tebrik ederim prences anali babali buyuksun insallah

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım

Oyy çok şükür canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ben kaldım sanırım ikizlerle bekleyen darısı başıma inşallah

Tebrik ederim canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Bahti açık, nasipli ve mutlu ömür sürerler inşallah. Yüce rabbim anne olmayı hak eden her kadına bu duyguyu nasip etsin

Allah analı babalı büyütsün canım Allah bebişleri sağlıkla sıhhat le büyütmeyi nasip etsin.

Allah analı babalı büyütsün inşallah

Hayırlı olsun canımm gözün aydın Maşallah kilosuda çok güzelmiş sağlıkla büyüt kuzunu inşallah

Geçecek canım ve geldiğinde çok daha iyi olmuş olarak yanında olacak

Canım gözünüz aydın çok sevindim çok şükür minik kızlarına kavuştun

B Babydust80 Kardiyakarrest90 kızlar hayırlı olsun bebişleriniz. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah topikte herbir doğum gerçekleştikçe yeniden doğum yapıyorcasına mutlu oluyorum. Çok bekledik ya çok şükür darısı bekleyen, bu yolda çaba gösteren her kadına olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…