• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

benim şuan tek bebeğin 39 haftalık hali gibi son 2 haftadır göbek deliğinden üstüne doğru ilerlemeye başladı, 2 3 gündür kaşınıyoda kaşındıkça lierac ın losyonunu sürüyorum ama. 3 haftada ne kadar daha karnım büyür hiç fikrim yok. valla korse hiç bakmadım. doğuma yakın bakarım internetten. zaten doğum sonrası hemen takılmıyomuş. sarkarsa yaptırıveririz bee olsun değer bebişlere oldurana kadar neler çektik.👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦🥰
Bende dedim karın gerdircem diye kocama😂 bende doğum yapınca karnıma göre alcam zaten canım bedeni bilemiyorum şu anda😅

tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel kaliteli embriyolarınız gelişir ve transferiniz olur. olumsuz şeyleri aklınıza getirmeyin, iyi düşünün iyi olsun ve özellikle bu dönemde stresten uzak durun lütfen.
ben de 12 yıldır evliyim, 7 yaşında bir oğlum var, 5 yıldan fazladır 2. çocuk için uğraşıyoruz. malesef eşimin değerelri sonradan düşmüş. rdabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar verir inşallah cümle dileyene
Cok tesekkur ederim.Allahim evladinizi size bagislasin ve saglikla sihhat isteyen herkese versin🙏esimin de degerler dusuk bakalim nasil olacak Allahim hayirlisini etsin

Kuşak nasıl canım😅
Böyle canım 😊 diğerleri latex olduğu için rahatsız eder diye düşünüyorum , malum havalar çok sıcak , en azından kuşak pamuklu teri çeker , diğerlerinde Kumaş pamuklu olmadığı için kaşıntı yapıyor .
5210BCB4-6657-483C-A82D-063AC4FA2060.png

insallah cnm bende ona merak ediyorum igne vuruldu ama ne kadar etkili bilemedik
canım hayırlı uğurlu olsun doğumun şimdiden. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.🤲 iğne olduysan daha rahat ol. aklına hiiiç kötü de getirme. doğar doğmaz yanına veceklerdir inşallah. :emir_bebek: :emir_bebek:

canım hayırlı uğurlu olsun doğumun şimdiden. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.🤲 iğne olduysan daha rahat ol. aklına hiiiç kötü de getirme. doğar doğmaz yanına veceklerdir inşallah. :emir_bebek: :emir_bebek:
Amin cnm cok sagol, hastaneye simdi yatis yaptim heyacanliyim 🤗

Back