Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar afedersiniz benim kabizlikla başım belada sizin de öyle mi acaba çok korkuyorum bebeğime zarar gelir diye bana onereceginiz bişeyler var mi
Canim ben ilk transferimde cok cektim ondan yediklerine cok dikkat et oldukca sulu ve sebze yemeye çalış ve arkadaslarin söylediği gibi incir kabak çekirdeği zeytinyagi gün kurusu kaysi falan ye bide evdeysen eger yürüyüş yap cok hareketsiz kalincada oluyo

Pardonda arkadas ne soylediki?

Biz burda birbirimize yardımcı oluyoruz kimse kimseyi tanımadan her konuda elinden geleni yaparak destek oluyor sizden başka da kimse bu durumdan rahatsız değil siz imrendirmek olarak algılıyorsanız bu sizin probleminiz sizi burada zorla tutan yok girip okumazsınız olur biter.Biz birbirimizden gayet memnunuz.

Sağol canım doktor ilaç da verdi kar etmedi inşallah hafifler biraz

Kızlar afedersiniz benim kabizlikla başım belada sizin de öyle mi acaba çok korkuyorum bebeğime zarar gelir diye bana onereceginiz bişeyler var mi
Canım benim de kabızlık problemim vardı opu zamanı doktorum bana bir ilaç verdi. Şimdiye kadar kullandığım yan etkisi en az ve en iyi kabızlık ilacı. Transferden sonra da gebe kalırsan kullanabilirsin dediler. İlacın adı MAGNESIE CALCINEE. Toz şeklinde suya katıp içiyorum. Eğer doğal yollardan çözüm bulamadıysan bunu deneyebilirsin.

Kızlar şuan transferin 13 gunu. Hafif pembe leke geldi peçete ye sizde de oluyormu oldumu? Kasık ağrısı oldu bugun ondan sonra oldu. Yerleşme yüzünden mi acaba

Kızlar şuan transferin 13 gunu. Hafif pembe leke geldi peçete ye sizde de oluyormu oldumu? Kasık ağrısı oldu bugun ondan sonra oldu. Yerleşme yüzünden mi acaba
Bende çarşamba günü oldu 7+6 günlüğüz pıhtı attım. Doktoruna bilgi ver. Senin yeni ya yerleşme de olabilir.

Sizi alkisliyorum hanımefendi ben diger grupta yazmistim ilk once yani bizi bu gruba dahil etmiyor musunuz diye ve bu grubu kuran kisi ya biz orada hamilelikten konusacagiz gibi biseyler demisti yani kisacasi evet gelme demek istedi nerdeyse yAnı fakat diger grubu kuran hanimefendi ise sagolsun olur mu oyle şey tabiki gelebilirsiniz dedi
Bu grubu kuran öğretmen diye biliyorum ben de öğretmenim Fakat karıştırdığı bir nokta var biz onun ogrencisi degiliz ben kendi adima da elestiri yapmis olayim ogretmen olunca herkese öğrenciniz gibi davranamazsiniz yani
Grubu kurduysan da bunu baska yerden ilan et

Valla size cevap yazan hanimefendiye katiliyorum iki defa negatif gormus olabilirsiniz caninizi sikan varsa dile getirecektiniz o zaman topikte o kadar kişinin yazisindan hep sizinki aklima takildi benim de diger kişiler de yaziyor ama siz galiba meslekten dolayi konuşmalarınızla bir susturma cabasindasiniz ama bu yontem artik eskide kaldı biz cocuklar konussun diye ağızlarına laf tıkmiyoruz cok sinirlenmeniz sizi bağlar bizi degil bunu bilgilendirmenize gerek yok yani

Nnn
Diğer konu başlığı hangisi . Biz bir şey anlamadık. Olmuş bitmis uzatmayin kalp kirmaya degmez. Hepimiz ayni yolun yolculariyiz

Nnn

Diğer konu başlığı hangisi . Biz bir şey anlamadık. Olmuş bitmis uzatmayin kalp kirmaya degmez. Hepimiz ayni yolun yolculariyiz
Nnn

Ekim/kasim 2019 tüp bebek konu başlığıdir
Orada bu grubu kuran kişi ilan etmişti yani hamilelik elde edenler de var olmayanlar da var hamile kalanlar kurdugum gruba gelsin demisti yAni normal yolla hamilelik elde edenler olsak belki cogu kişi alinmaz ama bu zor şartlardan geçen kişinin empati yapmayi da daha iyi bilmesi lazim
Ve ben o zaman yani biz gelemiyor muyuz dedigim de
Ya canim biz orada hamilelikle ilgili konusacagiz gjbi biseyler demisti.
Bu bana denk gelen diger cevap yazan arkadasa hangi yazisması denk geldi bilmiyorum

Nnn

Grubu kuran derken ekim/kasim 2019 tup bebek grubunu degil haziran temmuz ayinda dogum yapacaklar grubunu kuran kişi o grupta yazmıştı yanlis anlasilma olmasin cunku ekim kasim 2019 tüp bebek grubunu kuran hanimefendi gercekten cok anlayışlı ve takip edenlere en ufak bir kötü yorumunu gormedim ve o grupta hamile kalanlar arasinda da en çok ona sevindim yaşadıklarını gozyaslari icerisinde okudum o anne olmayı cok hakediyor bana gore

Neden diğer gruba davet ediyolar ki zaten konu başlığı anasayfada gelmek isteyen görüp gelir
Evet biraz kırıcı olmuş olabilir bende kendimi kötü hissedebilirdim. Üzülmeyin canınızı sıkmayın Allah kalplerimizi bilendir niyet önemli

Evet işte ben de buna takildim cunku kabul edelim ki o grupta hamile kalanlarla kalamayanlar da vardı ben iki kere hamile kaldim ama maalesef ki sonu gelmedi ve tüp bebege geçtim. Iste bu konuda hassas olan kisileriz.Ve ben su anda bile hamile kalsam hah tamam hamile kaldim doğururum diye düşünemiyorum yani bir anda yaşadıklarımızı unutup hic yaşamamış gibi davranamayiz digerlerini görmezden gelmis gibi
Dediginiz gibi herkesin kalbini Allah bilir onemli olan iyi niyet

Evet şu anda hamileyiz de yarin ne olacağımız belli değil. Farzedelim 9 ay guzel geçti son gun bisey oldu doğum kötü sonuçlandı. Bunu bilerek yaşamalı ve davranmalıyız.keske ok hamileyiz tmm bitti diyebilsek.eminim diğer arkadaşlar açıklama yapacaklardır.uzulmeyin bu gruba da gelin. Hepimizin amacı aynı.hamileligi yaşatan da yaşatmayan da Allah. Bugün hamile olup yarin hamileliği alacak olan da Allahtır. Iyi geceler

Çok tesekkur ederim ne kadar guzel yazmissiniz diyeceklerime tercuman olmussunuz ben daha once o acıyı iki kere yasadim Allah kimseye yaşatmasin dogumhanede bebek ağlama sesleri gelirken ben ölmus evladımdan ayrılıyordum.
Guzel kalbinizden dolayı tesekkur ediyorum Allah saglikla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin ins

Merhaba kizlar nasilsiniz ? Sonuc pozitiv olanlar kosarak diger qrupa geliniz ❤ Sonuc negativ olanlar rabbim yardimciniz olsun asla pes etmretin ben 5 denemede hamile kaldim 26 yasinda ustelik ❤❤ Bugun iki kesemizide gorduk vallah bi liste soruyla gitmisdim doktora kese gordukten sonra agzim kualgimda eve geri dondum hicbisey sormamisim rabbim sizede yasatsin bu duyguyu ❤❤❤

Olurmu oyle o sizin patavatsizliginiz ❤

Oncelikle gunaydin kizlar, umarim hamileliginuz sorunsuz geciyordur. Sabah ilk uyandigimda uyari mesajiyla uyandim. Bana yazilansa Ekim Kasim topiginde uygunsuz mesajimin oldugu ve brlli bi sure girisim kisitlana bilecegiydi. En son yazdigim mesajlar bunlar birisi mesajima bu patavatsiz diye yazmis bende tatlca takilarak o sizin patavatsizliginiz diye cevap vermisim. Anlamadigim sey gercekten sitemi bunu uygunsuz bulmus yoksakafayi yiyen birileri mi mesajimi sikayet etmis? Yazdigim tek sey hamile kalanlari tebrik edip bu qrupa cagirmak digerlerine de umut olsun diye bende 5 kezde anne oldum umudunuzu yitirmeyun rabbim size de yasatsin bu duyguyu demekdi.
Hamile kalmamiz bunu saglikla devam etdirecegimize ve yuzde yuz saglikli bebekler kucagimiza almamiz anlamini tasimiyor. Cok zorluklu ve farkli sekillerde hanile kaldigimiz icin inanin benimde icim icini yiyo bisey ildumu diye ustelik dun kanamayla hastaneye gutdim. Yani kimise imrendiricek bi durumum bile yokken neden boyle dusunen arkadaslar var anlamiyorum. Bu qrubun acilmasindan ve hamileleri bu qruba davet etmemizxen rahatsiz olan arkadaslar o qrubda hamilelikle ilgili konusab her kese patavatsiz anlayissiz falan diye mesajlar atma luksunu kendilerinde nasik goruyo? Bi tarafdanda neynis hamile olamayanlara bu qruba gelin dememej onlari kirmis. Burda kirilan iki kisi var birisi ben digeri Minnaklarim. Profil ismimize kadar takinti haline almis arkadasimizi uyarmaj ve acisini anlamak yerine “evet haklisiniz yanlis yapiyorlar soyle boyle diyip ustelik sayfamizi engellemeye calismak bana gore hamile kadina yapilan psikolojik siddetdir.
Ben herkesin acisini deribden anliyorum benden iyu kimse anlayamaz.yasadiklarinuzi dibe kadar yasamis biri olarak... yuzlerce kez yuzune anne olamazsin evkatlik edin diyen biri olarak.... sabahlara kadar bagirarak nedden anne olamiyorum diyen biri olarak... duyunlere dogum gununkrre aglaya aglaya diktordan cikip gelip dusunu makyajini yapib dunyanin en mutlu biriymis gibi davranan budi olarak... en sonunda 26 yasinda donasyon yaptirib bebeginin kendine benzememesi huyu suyu kani cani farkli ola bilmesini kabullenen biri olarak bi rahat birakinda iki tane nokta gibi kesenin mutlukugunu yasayayimz...

Kendi kendinize ne yaşıyorsanız uzakta yaşayın ilgilenmiyorum düşüncelerinizle. Ciddiye almıyorum yani anlatabildim mi?? Bu topik başlıklı başka bir topik daha var. 2020 de anne olacak tüp bebek anneleri diye. Neden bu kadar hazımsız oluyor insanlar ben bunu anlamıyorum. Yaşınız ve algılama seviyeniz ne bilmiyorum ama benim canım o grupta hamile kalan arkadaşlarla hamilelik sürecini paylaşmak, birlikte bu süreci yaşamak istedi. BUNDAN SİZE NE???? orda pozitif gören herkese de topik açık. Başlığını okuyunca bence algılamış olman lazım. İlk mesaja da yazmışım EKİM KASIM AYINDA TRANSFER OLUP POZİTİF SONUÇ ALAN TATLI ANNE ADAYLARI neyin kafasını yaşıyorsunuz. Pozitif görmemiz mi sizi rahatsız etti yoksa bundan sonraki süreçte birbirimizle fikir alışverişin de bulunmamız???? İmreniyoruz dedi dünkü bayan bence hazmedemiyorsunuz. Bu da kötü bir kalbe sahip olduğunuzu gösteriyor. Şunun empatisini yapmak çok mu zor. Arkadaş topiği açtı hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz ve aynı dönemde pozitif değeri gördük. Ne yapmamızı istediniz burdan yazdıklarımızı ordan mı devam etseydik. Ne zaman kalbi duyacaksın bebeğin kesesi göründü mü hangi tahlili istediler. Ne istiyorsunuz ya cidden ben sen orda üzülürken altına gelip ya kızlar cinsiyetini öğrendik çok mutluyum havalara uçtum mu deseydim. Bi gidin Allah aşkına işiniz gücünüz yok saldıracak yer arıyorsunuz. Kaldı ki ben o topiğe halen geliyorum. Bir kişi yaşadığımı yaşamış mı yardımcı olabilir miyim diye tek tek mesajları okuyorum. HERKES KENDİ KALBİNİN EKMEĞİNİ YER. BEN NİYETİMİ BİLİYORUM. İÇİM RAHAT RABBİM DE BİLİYOR. ONUN İÇİN BENLİK SORUN YOK. Ayrıntılı son açıklamamdır canınız nasıl istiyorsa öyle düşünün. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…