• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Amin inşallah. Benim masa başı işim ama arada kalkıp yürümeme rağmen belim çok ağrıyor yatak istiyor belli. Ama masamın altına bi sehpa buldum gazete koydum ona uzatıyorum ayaklarımı bide benim müdürüm çok pimpirikli bişey beğenmez beni çok geriyor sinirleniyorum bebiş de stresli olacak diye korkuyorum
Bende masa başı canım aradı bir kalkıp yürümek iyi geliyor benim de belim çok ağırdı en son süt içtim ondan mı bilemedim ağırım azaldı , şimdi sol bacağıma az bir ağırı var

Bende masa başı canım aradı bir kalkıp yürümek iyi geliyor benim de belim çok ağırdı en son süt içtim ondan mı bilemedim ağırım azaldı , şimdi sol bacağıma az bir ağırı var
Sehpa filan bulursan oda iyi geliyor hep ayaklar aşağıda sarkık da iyi gelmiyor bana işim olmadığında öyle yapıyorum kimseye de bişey demedim iş yerinde belim kötü diyorum napıyım 😂

Amin amin inşallah şu tehlikeli haftaları atlatsakta cinsiyet öğrenme heyecanı başlasa. Sonra hazırlıklar başlasa güzel günler görelim korkular endişeler bitsin 😦
Eşim diyo cinsiyetler ne zaman belli olacak diye de daha çok dedim gittiğim doktor da garantici tamamen belli olmadan demem dedi ben çok beklerim heralde. Hayırlısıyla kalpleri duysaydık önce

Gözün aydın 😍 çifte mutluluk seninki de.
Altan mi muayene oldun? Kaç mm ölçtü keseleri? İçi dolu muydu? Kac haftalik dedi? 🙂
Dunki kanamanin sokundan sadece keseleri gorub sevincli sekikde odadan ciktim hicbisey sormadim dersem inanirmisiniz 😂 bu tek inu sordumki bu kadwr kucuk olmasi normalmi? Doktorda evet normalde zaten dogumda da aralarinda kilo farki oluyor dedi ikiside normal kucuk olan ilk uc ayda inkisaf dura bilir fakat korkma ikiside devam ede bilir bekliyip gorucez dedi ilk uc ay onemliymis ❤️

Ekim / Kasım ayında transfer olup pozitif sonuç alan tatlı anne adayları. Doktorumuzun söylediği gebelik haftanız, kese tarihimiz, kalp atışı tarihimiz ve sonu gelmeyecek tatlı telaşları birlikte yaşayalım. 👨‍👩‍👧‍👦 Sat 5 Ekim, 5+6 günlük olduk . Transferin 20. Günü keselerini gördük , 22 Kasım Cuma günü kalp atışı için gideceğiz. Biz daha buradayız ilerisi inşallah olacak 🙏🙏
Canim sen bana ozelden ata bilirmisin minnaklarin ilk ultrason goruntysunu?

Bebek için yokta benim prolutex iğnem karaciğer değerimi artırmış. Şansa ayak ağrım için tedaviye başlamadan gitmiştim orda yaptırmıştım 17 olan değerim 80 olmuş. 40 olması lazım eğer haftaya artış devam ederse kesecek doktor. Tutunma problemi varsa verilir ama böyle bir problem yoksa fazla oluyor bence. Ben hem progesteron içeren iğne hem 4 tane hap hem sabah akşam jel. Haftaya tekrar verip ona göre merkezi arayacağım.
Prolutex ne iğnesi progestan iğnesi mi canım. Haklısın sen farklı rahatsızlık yaşamana neden olmus. Çok geçmiş olsun kuzum

Nasil yapacağım canım ilk mesaja alıntı diye mi ekleme oluyor bende onu düşündüm arada kalacak ta çok hakim değilim.

Prolutex ne iğnesi progestan iğnesi mi canım. Haklısın sen farklı rahatsızlık yaşamana neden olmus. Çok geçmiş olsun kuzum
Evet o da aynı ilaç grubundan dün tüp bebek doktorum aradı. Bir sürü ilaç içiyorsun şu ilaç yaptı diyemeyiz. Senden çok yumurta topladık bir sürü hormon ilacı aldın biri ya da birkaçı artırmış olabilir dedi. Folik asiti 6 aydır içiyordum gebelik haftamı sordu tamam dedi beyin oluşmuş bu saatten sonra o kadar etkisi yok onu kes dedi. Estrofem i 3 e düşür iki hafta sonra yani 10. Haftadan sonra onu tamamen keseceğiz dedi. Ama prolutex i oksapar a devam onları şu an kesinlikle bırakmazsın dedi. Kafam rahatladı beni tanıyor mantıklı bir açıklama olunca duruyorum yoksa onları da yoruyorum kendimi de. 😂Sağ olasın canım 💞

Dunki kanamanin sokundan sadece keseleri gorub sevincli sekikde odadan ciktim hicbisey sormadim dersem inanirmisiniz 😂 bu tek inu sordumki bu kadwr kucuk olmasi normalmi? Doktorda evet normalde zaten dogumda da aralarinda kilo farki oluyor dedi ikiside normal kucuk olan ilk uc ayda inkisaf dura bilir fakat korkma ikiside devam ede bilir bekliyip gorucez dedi ilk uc ay onemliymis ❤️
Ultrason kağıdı verdiyse onda yazıyor kese mm kaç haftalık olduğu canım 😂😂anneler nazardan mı korkuyor ne kimse sormadan çıkmış gelmiş bir ben mi pimpirikliyim enine boyuna çapına bakıyorum Yadee Yadee birde sen 😂😂😂

Evet o da aynı ilaç grubundan dün tüp bebek doktorum aradı. Bir sürü ilaç içiyorsun şu ilaç yaptı diyemeyiz. Senden çok yumurta topladık bir sürü hormon ilacı aldın biri ya da birkaçı artırmış olabilir dedi. Folik asiti 6 aydır içiyordum gebelik haftamı sordu tamam dedi beyin oluşmuş bu saatten sonra o kadar etkisi yok onu kes dedi. Estrofem i 3 e düşür iki hafta sonra yani 10. Haftadan sonra onu tamamen keseceğiz dedi. Ama prolutex i oksapar a devam onları şu an kesinlikle bırakmazsın dedi. Kafam rahatladı beni tanıyor mantıklı bir açıklama olunca duruyorum yoksa onları da yoruyorum kendimi de. 😂Sağ olasın canım 💞
Evet kuzum haklısın tabi ki hayır n azından gereksiz ilaçları s bin için faydası olmayan şeyleri kesmiş ☺️ inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirirsin. Ben de önümüzdeki Perşembe gideceğim bir aydır doktora gitmedim 12 haftada oluyorum ben de yoruldum ilaç kullanmaktan inşallah gittiğimde bıraktıracak herhalde 🤭 ay bebişim sağlıklı sıhhatli olsun da

Senin gibi ilkini yapıp negatif alıp ikincisini de büyük bir sabır ve güven bence bu yeniden orda yapmış. Benim gibi olmuş onunda ilki çok kötüymüş embriyo kalitesi. İkinci de kızı olmuş, kızının dondurulmuşu kardeşi için üçüncü ye gelmişti. Diyorum ya güveni almakla ilgili ben alamadım. Hakan hoca çok disiplinli bir asker gibi ekibini de iyi organize ediyor merkezi çok temiz bu konularda hiçbir şey diyemem ki son pozitif gördüğüm merkez hakan da neden başarılı olmamış ki diye de söylediler. Tek problem şu bence ilkini çok ciddiye almıyorlar. Yaş gençse maddi problem yoksa ben bir yıllık evliydim ne acelen var dedi hakan hoca daha yaş 30 bile değil sorunumuz da zor vaka değildi olumsuz sonuçlandı. Rabbim çocuğunu sana bağışlasın kiminin yüzü gülerken kiminin sebebi başka bir kapı oluyor 🙏🙏
Merhaba arkadaşlar bugün kesemizi gördük hayırlısı ile 22 Kasım da kalp atışlarını da duyunca içim biraz daha rahat edecek. İki kese gördük doğum tarihi inşallah zamanında olursa Temmuz başı gibi duruyor 🙏 tecrübeli olan arkadaşlar kafama bir şey takıldı benim gibi olan var mı? Sat tarihime göre 5+3 olmam lazımdı 4+6 göründüler.
@Jhulia Sat: 1 Eylül Transefer tarihi : 23 Eylül Sonuç: 1 Ekim 17 Ekim kese/kalp 👶🏻
Nesir Nesir Sat: 7 Eylül Transefer tarihi : 27 Eylül Sonuç : 3 Ekim 17 Ekim kese, 21 Ekim kalp 👶🏻
@Angelnursee Sat: 16 Eylül Transefer tarihi : 4 EkimSonuç: 15 Ekim👶🏻
@zuzu3838 Sat: 1 Ekim Transfer tarihi : 26 Ekim6 Kasım kese 13 Kasım kalp 👶🏻
Minnaklarimm Minnaklarimm Sat: 5 Ekim Transfer tarihi:23 Ekim Sonuç tarihi:3 Kasım kese 12, kalp 22 Kasım 👶🏻👶🏻
@Kardiyakarrest90 Sat: 8 Ekim Transfer tarihi : 24 Ekim 14 Kasım kese, 22 Kasım kalp 👶🏻
@Trn hcr Sat: 5 Ekim Transfer tarihi : 6 Kasım Sonuç: 16 Kasım 26 Kasım kese görüldü 👶🏻
@Cemre0000 Sat: 13 Ekim Transfer tarihi : 2 Kasım Sonuç: 13 Kasım 27 Kasım kese tarihi 👶🏻
@benmesela01 Sat : 16 EkimTransfer tarihi: 31 Ekim kese tarihi 26 Kasım 7 Aralık kalp atışı Rand 👶🏻
Yadee Yadee Sat:16 EkimTransfer tarihi:2 Kasım Kese 26 Kasım 5 Aralık kalp atışı Rand👶🏻
Canlar topikte yazışan 16 kişiyiz. Tablo ekleyemiyorum. Sat tarihine göre sıralamaya çalıştım. Kalp atışında sata göre çıkıyor diye. 6 kişiyi de hemen devam edip yapacağım. Beş dakikaya inşallah onlarda geliyor 😂

Evet kuzum haklısın tabi ki hayır n azından gereksiz ilaçları s bin için faydası olmayan şeyleri kesmiş ☺️ inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirirsin. Ben de önümüzdeki Perşembe gideceğim bir aydır doktora gitmedim 12 haftada oluyorum ben de yoruldum ilaç kullanmaktan inşallah gittiğimde bıraktıracak herhalde 🤭 ay bebişim sağlıklı sıhhatli olsun da
Bir ay nasıl durdun bizim bu kanama işi olmasaydı bende 25 Aralıkta gidecektim. Hergün gel dese giderim sanırım ya da şu baktığı ultrason aletinden eve almak lazım :)) gittiğinde bebeğin bayağı büyümüş olacak daha net olacak bu da heyecanlı olur. Karartı için de bir beyazlıktan başka bir şey görmedikki daha :))) hayırlısıyla mutlu mutlu dön 💞

Amin amin inşallah şu tehlikeli haftaları atlatsakta cinsiyet öğrenme heyecanı başlasa. Sonra hazırlıklar başlasa güzel günler görelim korkular endişeler bitsin 😦
Benim de şuan favori sorum cinsiyeti ne zaman öğrenirim 🤭 çevremdeki herkes farklı diyor bazıları 12 haftada 13 haftada belli oluyor ☺️ hafataya 12+5 oluyorum acaba der mi 🤣

Bir ay nasıl durdun bizim bu kanama işi olmasaydı bende 25 Aralıkta gidecektim. Hergün gel dese giderim sanırım ya da şu baktığı ultrason aletinden eve almak lazım :)) gittiğinde bebeğin bayağı büyümüş olacak daha net olacak bu da heyecanlı olur. Karartı için de bir beyazlıktan başka bir şey görmedikki daha :))) hayırlısıyla mutlu mutlu dön 💞
Yaaa canım bir de bana sor. Eşim illallah etti 🤣 arada durup durup eşime sanki bebeğim yok diyorum acaba bir şey mi oldu bazen devlet Hastanesinde bir doktora gitmeyi yeltendim sonra vazgeçtim canımı sıkacak bir şey söylerse diye 🤣 arada midem bulandikca tamam gitmemiş bebeğim benimle diyorum ah aha 🤣 doktor 1 ay sonra gel dedi gel de bekleme 😂

Ultrason kağıdı verdiyse onda yazıyor kese mm kaç haftalık olduğu canım 😂😂anneler nazardan mı korkuyor ne kimse sormadan çıkmış gelmiş bir ben mi pimpirikliyim enine boyuna çapına bakıyorum Yadee Yadee birde sen 😂😂😂
Benim kafa gitdi ben sadece kan tahlili sordum prolaktin sorunum vardi tekrardan ne zaman vermem gerek tsh kan pihtilasmasi falandoktor daha var merak etme falan soyledi bide bende ustden bakti iki dakika cekmedi yani resimler cikarip ayaga kalkti defayli bakmwdi yani bide kanama alani varmis ama bebeklerden uzaktaymis 🤲

Yaaa canım bir de bana sor. Eşim illallah etti 🤣 arada durup durup eşime sanki bebeğim yok diyorum acaba bir şey mi oldu bazen devlet Hastanesinde bir doktora gitmeyi yeltendim sonra vazgeçtim canımı sıkacak bir şey söylerse diye 🤣 arada midem bulandikca tamam gitmemiş bebeğim benimle diyorum ah aha 🤣 doktor 1 ay sonra gel dedi gel de bekleme 😂
Perşembeye az kalmış hayırlısıyla kritik dönemi atlatmışınız şükür karnın artık netleşir öyle emin olursun orda olduğundan birde hareketlendi mi tamam eşler kurtuldu 😂😂

Kizlar simdi bajtimda iki ultrason resmi var her ikisinde 5 hafta 1 ghn yaziyo birinde 12.9 1.2 gibi rakam var cm yaziyo ama bence mm olmali o kadar buyuk olmaz dimi digeride 8.0 1 .1bu qalba kucuk kuzum baya buri digerinin iki kati umarim saglikla ilerler her ikisi ❤️❤️

Back