Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Aynen eşim sende şu an üç kalp var diyip duruyor iyice yüreğim kabarıyor. Nasıl bir şey bu ya
Senin durumun zaten bambaşka aynı bedende 3 can benim eşim de hep ikiz istiyordu ama değerlerime ve hislerime bakılırsa tek bizimki. Hala bazen tek diyorum kızıyor bana belki o da tutundu sen böyle konuşunca duyup üzülecek diyor Sağlıkla kucağımıza alayım benim tek isteğim bu. Hiç anne olamayacağımı düşünüp evlat edinmekle ilgili araştırmalar yaparken bu aşamaya gelmiş olmamız bile inanılmaaaz

Ya benim kafamı ne karıştırdı aslında da arayıp sormadım doktoru ben en son 16 ekim adet günm 5 kasım transfer eşime 3 haftalık daha demiş transfer yaptığı gün sayan hiç duymamıştım hep son adet tarihinden hesaplanıyo bildiğim kadarıyla

Şimdi öğrendim dondurulmuş transferde gebelik hesaplaması transfer günü başlanıyormuş sat değil kızlar doktorunuza sorun gidince benim ki böyle bilgi verdi

Benimki de vay be ikiz hayalleri kurmuştum hep ben de demişti ama şöyle bi durum var bizim sadece bi tane kaliteli embriyomuz vardı başka yoktu ve o da 5. Gün transferi ama adam ikiz hayali kurmuş ona üzülüyo yapacak bi şey yok

Kese ölçülerine göre ne yazıyo ultrason kağıdında en altta

Kizlar ruyamda uc tane kese gordum umarim ikidie cunki ucunu dogurmak hamilelik falan saglikli bebek acisindan biraz zor bugun kese icin gidicek arkadaslar vardi ne yaptilar bu arada dunden beri agrilarm azaldi cok sukur lekelenmemde yok

Gozun aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…