- 27 Eylül 2019
- 489
- 890
- 53
- 40
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Senin durumun zaten bambaşka aynı bedende 3 canAynen eşim sende şu an üç kalp var diyip duruyor iyice yüreğim kabarıyor. Nasıl bir şey bu ya
Ya benim kafamı ne karıştırdı aslında da arayıp sormadım doktoru ben en son 16 ekim adet günm 5 kasım transfer eşime 3 haftalık daha demiş transfer yaptığı gün sayan hiç duymamıştım hep son adet tarihinden hesaplanıyo bildiğim kadarıylaAmin inşallah sizindeBide tüp bebek süreci hormonlar aylardır tavan ultrasonda görünce ağla ağla adam ölçemiuorum keseyi sakin ol diyo ama yok. Bide internetteki tüp bebek haftası hesaplama ile aynı çıktı doktorun ölçümü ordan da bakabilirsin bu arada
Şimdi öğrendim dondurulmuş transferde gebelik hesaplaması transfer günü başlanıyormuş sat değil kızlar doktorunuza sorun gidince benim ki böyle bilgi verdiYa benim kafamı ne karıştırdı aslında da arayıp sormadım doktoru ben en son 16 ekim adet günm 5 kasım transfer eşime 3 haftalık daha demiş transfer yaptığı gün sayan hiç duymamıştım hep son adet tarihinden hesaplanıyo bildiğim kadarıyla
Benimki de dondurulmuş canım ama sata göre hesapladı söyledi banaŞimdi öğrendim dondurulmuş transferde gebelik hesaplaması transfer günü başlanıyormuş sat değil kızlar doktorunuza sorun gidince benim ki böyle bilgi verdi
Sanırım farklı söyleyen de var yani sata göre diye onu da okudum ama benimki gibi transfer gününden sayandaBenimki de dondurulmuş canım ama sata göre hesapladı söyledi bana
En iyisi ultrasondaki boyutuna göre hesaplamaları işte napalım.Hayırlısıyla biz de görürsek keseyi inşallahSanırım farklı söyleyen de var yani sata göre diye onu da okudum ama benimki gibi transfer gününden sayanda
Benimki de vay be ikiz hayalleri kurmuştum hep ben de demişti ama şöyle bi durum var bizim sadece bi tane kaliteli embriyomuz vardı başka yoktu ve o da 5. Gün transferi ama adam ikiz hayali kurmuş ona üzülüyoSenin durumun zaten bambaşka aynı bedende 3 canbenim eşim de hep ikiz istiyordu ama değerlerime ve hislerime bakılırsa tek bizimki. Hala bazen tek diyorum kızıyor bana belki o da tutundu sen böyle konuşunca duyup üzülecek diyor Sağlıkla kucağımıza alayım benim tek isteğim bu. Hiç anne olamayacağımı düşünüp evlat edinmekle ilgili araştırmalar yaparken bu aşamaya gelmiş olmamız bile inanılmaaaz
Kese ölçülerine göre ne yazıyo ultrason kağıdında en alttaYa benim kafamı ne karıştırdı aslında da arayıp sormadım doktoru ben en son 16 ekim adet günm 5 kasım transfer eşime 3 haftalık daha demiş transfer yaptığı gün sayan hiç duymamıştım hep son adet tarihinden hesaplanıyo bildiğim kadarıyla
Gozun aydinGünaydın kızlar şükür Rabbime kesemizi gorduk gayet sağlıklı dedi doktorum 5+5 günlükmusuz ben 5+1 hesaplamisdim pembe akintinda normal dedi kanama olmadiktan sonra korkma dediler haftaya da kalp atışı dinlemeye çağırdı
Gözün aydın canımGünaydın kızlar şükür Rabbime kesemizi gorduk gayet sağlıklı dedi doktorum 5+5 günlükmusuz ben 5+1 hesaplamisdim pembe akintinda normal dedi kanama olmadiktan sonra korkma dediler haftaya da kalp atışı dinlemeye çağırdı
Maşallah kuzucuklaraKesemizi gördük cok şükür. Benim de 5+3 çıktı. 8.8mm capinda haftaya bende kalp için gidecem ❤
Gözün aydın tatlım. Transfer gün hariç kaçıncı gün oluyor canım?Kesemizi gördük cok şükür. Benim de 5+3 çıktı. 8.8mm capinda haftaya bende kalp için gidecem ❤
Gözün aydın tatlım. Transfer gün hariç kaçıncı gün oluyor canım?
Maşallah kuzucuklara
Amin canım peki karından mı alttan mı baktı ? Bende ona göre doktora gitmek istiyorum canımSağol darısı sana. Transfer günü hariç 24.gun
Amin canım peki karından mı alttan mı baktı ? Bende ona göre doktora gitmek istiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?