Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Evet bugün gördüm ben 5 kasımda oldum 20 gün sonra görebildim beta tahmini 5 bin gibi olması gerek 2 gün önce 2400 dü siz baktırdınız mı bidaha
Bende 8 kasımda olmuştum bende bügün gördüm şükürler olsun 4 kere 2 gün arayla baktırdım bida gerek görmemişti bugün direkt kese gördüm 2 hafta sonra kalp atışı dedi doktor

Bende 8 kasımda olmuştum bende bügün gördüm şükürler olsun 4 kere 2 gün arayla baktırdım bida gerek görmemişti bugün direkt kese gördüm 2 hafta sonra kalp atışı dedi doktor
Bana 3 hafta sonra gel dedi karından anca duyulur garantiye alalım dedi 2 embriyo mu transfer edildi size de Hayırlı olsın bu arada Allah tamamına erdirsin

Bana 3 hafta sonra gel dedi karından anca duyulur garantiye alalım dedi 2 embriyo mu transfer edildi size de Hayırlı olsın bu arada Allah tamamına erdirsin
Evet ikizler ama korkuyorum biraz rabbim yardım eder inşallah. Amiiiin inşallah benimle birlikte herkesin zor bi süreç geçirdim ikinci denememdi şükürler olsun..

Eder inşallah rabbim gönlünüze göre versin
Amin inşallah sizinde Bide tüp bebek süreci hormonlar aylardır tavan ultrasonda görünce ağla ağla adam ölçemiuorum keseyi sakin ol diyo ama yok. Bide internetteki tüp bebek haftası hesaplama ile aynı çıktı doktorun ölçümü ordan da bakabilirsin bu arada

Kesede değil tam olmuyor kalpten sonra tamam oluyor
Çok mucizevi zaten o kalp atışı olayı. İçimizde bir canlı var. Yeğenlerim var, arkadaşlarımın çocukları var, bir çok hamile gördüm ama kendi başıma gelene kadar bu mucizenin tam anlamıyla farkına varamamışım gibi geliyor şimdi

Aynen eşim sende şu an üç kalp var diyip duruyor iyice yüreğim kabarıyor. Nasıl bir şey bu ya

Yani inşallah öyle umut ediyorum. BetaHCG 13bin civar olacak transferden 25 gün geçmiş olacak. Kese ve yolk sac görünür diye tahmin ediyorum belki de ❤
Güzel haberlerini merakla bekliyoruz canım
Benim de ilk muayene çarşamba günü olacak kızlaaar transferden 25 gün sonra hayırlısı bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…