- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Anladım canım bakalım ben ne görücem hayırlısı rabbimden sağlıklı hayırlı evlat olsun da tek çift farketmezBenim transferin 20. Günü keseyi gördük. Kese vardı ama daha bebekler yoktu. Bebekler olmadıkça keseden anlamaz canım. Kalp atışında bebeklerimi gördüm.
Aaa o zaman bu hafta içinde duyabilirsinSata göre yarın 5+6
Valla darısı başınıza çok güzel bi duyguymuş içimden çok şükür çok şükür geçiriyorum doktor Diyo bak bak burda
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAmiinnnYa hala hayal gibi geliyor sanırım kese ve kalp atışında inanacağım hamile olduğuma. Çok güzel duygular
Siz keseyi gördünüz mü aynı gün transfer olmuştuk sanırım sizinleRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet bugün gördüm ben 5 kasımda oldum 20 gün sonra görebildim beta tahmini 5 bin gibi olması gerek 2 gün önce 2400 dü siz baktırdınız mı bidahaSiz keseyi gördünüz mü aynı gün transfer olmuştuk sanırım sizinle
Bende 8 kasımda olmuştum bende bügün gördüm şükürler olsun 4 kere 2 gün arayla baktırdım bida gerek görmemişti bugün direkt kese gördüm 2 hafta sonra kalp atışı dedi doktorEvet bugün gördüm ben 5 kasımda oldum 20 gün sonra görebildim beta tahmini 5 bin gibi olması gerek 2 gün önce 2400 dü siz baktırdınız mı bidaha
Bana 3 hafta sonra gel dedi karından anca duyulur garantiye alalım dedi 2 embriyo mu transfer edildi size de Hayırlı olsın bu arada Allah tamamına erdirsinBende 8 kasımda olmuştum bende bügün gördüm şükürler olsun 4 kere 2 gün arayla baktırdım bida gerek görmemişti bugün direkt kese gördüm 2 hafta sonra kalp atışı dedi doktor
Evet ikizler ama korkuyorum biraz rabbim yardım eder inşallah. Amiiiin inşallah benimle birlikte herkesin zor bi süreç geçirdim ikinci denememdi şükürler olsun..Bana 3 hafta sonra gel dedi karından anca duyulur garantiye alalım dedi 2 embriyo mu transfer edildi size de Hayırlı olsın bu arada Allah tamamına erdirsin
Eder inşallah rabbim gönlünüze göre versinEvet ikizler ama korkuyorum biraz rabbim yardım eder inşallah. Amiiiin inşallah benimle birlikte herkesin zor bi süreç geçirdim ikinci denememdi şükürler olsun..
Amin inşallah sizindeEder inşallah rabbim gönlünüze göre versin
Kesede değil tam olmuyor kalpten sonra tamam oluyorAmiinnnYa hala hayal gibi geliyor sanırım kese ve kalp atışında inanacağım hamile olduğuma. Çok güzel duygular
Sende ikizsinEvet ikizler ama korkuyorum biraz rabbim yardım eder inşallah. Amiiiin inşallah benimle birlikte herkesin zor bi süreç geçirdim ikinci denememdi şükürler olsun..
Çok mucizevi zaten o kalp atışı olayı. İçimizde bir canlı var. Yeğenlerim var, arkadaşlarımın çocukları var, bir çok hamile gördüm ama kendi başıma gelene kadar bu mucizenin tam anlamıyla farkına varamamışım gibi geliyor şimdiKesede değil tam olmuyor kalpten sonra tamam oluyor
Bugün öğrendim henüz 6 haftanın içindeyiz inşallah sağlıkla ilerlerSende ikizsinkaç haftalıksınız.
Aynen eşim sende şu an üç kalp var diyip duruyor iyice yüreğim kabarıyor. Nasıl bir şey bu yaÇok mucizevi zaten o kalp atışı olayı. İçimizde bir canlı var. Yeğenlerim var, arkadaşlarımın çocukları var, bir çok hamile gördüm ama kendi başıma gelene kadar bu mucizenin tam anlamıyla farkına varamamışım gibi geliyor şimdi
Güzel haberlerini merakla bekliyoruz canımYani inşallah öyle umut ediyorum. BetaHCG 13bin civar olacak transferden 25 gün geçmiş olacak. Kese ve yolk sac görünür diye tahmin ediyorumbelki de ❤
Ay inşallah bende yaşarım o duyguyu ya Allah hepimizin bebişine sağlık versinAynen eşim sende şu an üç kalp var diyip duruyor iyice yüreğim kabarıyor. Nasıl bir şey bu ya
Perşembe olur heralde benim. Cuma demişti amaKardiyakarrest90 sen ne zaman tekrar doktora gideceksin. Çarşamba ya da perşembe dedi ben tabiki çarşamba günü gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?