- 30 Ocak 2019
- 226
- 188
- 23
- 32
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Teşekkür ederim24 Kasım Öğretmenler gününüz kutlu olsun arkadaşlar.ışık tutacağınız nice ögrencileriniz , degerinizin bilineceği nice yillariniz olsun.Emeginize sağlık.
Canim doktorunla iletişime gec iğne falan verebilirGunaydin kizlar bugun adet gunumdu ve lekelenmem var aslinda peceteye silinmeseydm anlamazdim bi kac damla herdefasinda adet kanamasindan once gelen kirmizimsi kahvemsi beyaz karisik yani bisiy geliyordu aynisi geldi ilacimi ictim yatiyorum ymarm bisey olmamistir
Eğer hayatınızı etkileyecek bir kasık agrisisi ise dontoruna danış mutlaka canımPeki kaşık ağrısı özellikle sol kasık ağrısı yani demek istediğim belirli bi bolge
Hayır etkilemiyo tabi gündelik hayatıma.gezmelerime devam.ediyorum.ama hissediyorum.ordaki sizi gibi şeyi o anlamda dedimEğer hayatınızı etkileyecek bir kasık agrisisi ise dontoruna danış mutlaka canım
sat tarihim 25 Ekim , transfer 13 KasimB Babydust80 canım sende sat tarihini transfer tarihini yaz liste yapacağım.
Canim kanama transfer sirasinda yapilan islemden dolayida ola bilir sonucta rahimj. Icine ince de olsa bisuyler girip cikiyo bu yuzden korkma bende bugun lekelenme var ignemi ilacimi yapib yatiyorum suanKızlar transferden sonra çok az kanama yaşayan var mi sonra gebeligi devam den
Benimde iki gündür sancı gibi bir şey var. Karnımda büyüyorlar bunun etkileri bize yansıyor.Benim bugün başım çok ağrıyor uyandığımdan beri böyle. Oğlumda gece biraz huysuzdu acaba ondan mı yoksa ilk gebelik belirtisi misalı günü gel artık hayırlısıyla.
Merhaba sormak istediğim bir konu var.Raporu devlet hastanesinde mi çıkardınız.Özel hastanede de çıkar mı acaba?Jeli 3 pk. 2pk progestan iğne. 2pk estrofem. Bende ilk betaHCG den sonra yazdırdım 100tl tutu. Clexan kan sulandırıci için bana rapor verildi bidaha yazrdirmama gerek yok. Ama diğerlerini bittikçe yazdırmak gerekmis
Merhaba sormak istediğim bir konu var.Raporu devlet hastanesinde mi çıkardınız.Özel hastanede de çıkar mı acaba?
Teşekkür ederim cevap için.Bulunduğum yerde suriyeli vatandaşlarımızdan dolayı kadın doğumculara randevu alınamıyor taa ocak ayına gün veriyor.Özelde de iki tane doktor vür inşallah birisi uzmandır.Bana sadece uzman doktor olması gerek denildi. Heyet raporu olduğu için sağlık ocağı çıkaramıyor. Ben kendim özelde çıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?