- 5 Nisan 2018
- 562
- 917
- 103
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #2.481
Sarımsak ezip suyu ile uçuk yerine sürün biraz bekletin hemen kurutuyor.Yok canim dudagimin kenarinda
kizlar selam daha oncede bu konuyla ilgili sordum hatta emin oldum ama icim yine rahat etmedi bugun. 8 haftalik olduk biz. crinone jel kullaniyorum geri geliyor kahverengi olarak ama bugun pembemsi ve kahve olarak geri geldi. kirmizi olmadigi surece sknti yok diye biliyorum ama yine de sorayim dedim size? riskli aylar gecene kdr rahat edemiycez galiba
tesekkur ederim biraz daha rahatladim cnm. cok şükür agrili sancili bi durum yasamadim. galiba zor elde ettigimiz icin korkuyoruz istemsizce. insallah sağlıkla devam eder ve kucagimiza aliriz hepimizİnan bu endişeler herzaman sürecek Malesef. Rabbim ferahlık versin vesvesesiz bir gebelik yaşamayı nasip etsin.
Bizde bugün 9 haftalık olduk. Benim de dün kahverengiyle pembe karışık geri geldi jel. Ara ara böyle oluyor yoğun acılı kanama olmadığı sürece aklına kötü bir şey getirmemeye çalış.
tesekkur ederim biraz daha rahatladim cnm. cok şükür agrili sancili bi durum yasamadim. galiba zor elde ettigimiz icin korkuyoruz istemsizce. insallah sağlıkla devam eder ve kucagimiza aliriz hepimiz
Anladım canım geçmiş olsunYok canim dudagimin kenarinda
Kontrolün ne zaman? En yakın sen öğrenceksin heralde şu an içimizde. Bu sefer söyler heralde cinsiyetini. Güzel haberler bekliyoruzYok canim dudagimin kenarinda
Benim de pembe gibi geliyor artık sanırım kalanlar renk değiştiriyor. bi sefer kahve geldi doktora söyledim olur öyle önemli değil dedi.kizlar selam daha oncede bu konuyla ilgili sordum hatta emin oldum ama icim yine rahat etmedi bugun. 8 haftalik olduk biz. crinone jel kullaniyorum geri geliyor kahverengi olarak ama bugun pembemsi ve kahve olarak geri geldi. kirmizi olmadigi surece sknti yok diye biliyorum ama yine de sorayim dedim size? riskli aylar gecene kdr rahat edemiycez galiba
İçini ferah tut canım keseyi görüp kalp atışını duyunca her şey yavaş yavaş rayına girecek inşallahyarın kese görmeye gidicem beklemekten çıldırma noktasına falan gelmiş olabilirimdua edin lütfennn
inşallah yarın ikisini birden yaşarımmİçini ferah tut canım keseyi görüp kalp atışını duyunca her şey yavaş yavaş rayına girecek inşallah
Hiç bulantın oldu mu canım?İçini ferah tut canım keseyi görüp kalp atışını duyunca her şey yavaş yavaş rayına girecek inşallah
Haftaya canim insallah heycanla bekliyorum yaaKontrolün ne zaman? En yakın sen öğrenceksin heralde şu an içimizde. Bu sefer söyler heralde cinsiyetini. Güzel haberler bekliyoruz
Ayy ne guzel ben hala bulanti kusma mafoldumÇok şükür canım olmadı
Bende aynı durumdayim yaa bebek ben zehirlendim mi acaba die düşünüyorum canim kac haftalıksin 12 de gecer diyolar ama gunler bile gecmiyo sankiAyy ne guzel ben hala bulanti kusma mafoldum
Ay canim banada ole dediler gecmiyor ben suan 13+2 yim canim sen kacsinBende aynı durumdayim yaa bebek ben zehirlendim mi acaba die düşünüyorum canim kac haftalıksin 12 de gecer diyolar ama gunler bile gecmiyo sanki
Yaa gercekten mi ben daha 8+2Ay canim banada ole dediler gecmiyor ben suan 13+2 yim canim sen kacsin
Benimde tik yok bugun 7+5 oldum insallah bir problem yoktur ☺Çok şükür canım olmadı
Metpamid kullandim serum verdiler hic etki etmedi canim zofer verdi cok agir dye kullanmadim bende 6.haftadan beri cekiyorum Allah yardimcimiz olsunYaa gercekten mi ben daha 8+2denemedigim bisey kalmadi bi tek ilac kullanmadim bebegime zarar verir die ama o zorlanma daha cok zarar vericek gibi zorlandikca alttan jeller geliyo geri sen ilac kullandin mi hic doktor bana zofer verdi ama tereddütlerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?