- 22 Temmuz 2014
- 30.138
- 26.871
- 798
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #2.441
dokuzuncu gün canım..Canım kaçıncı günün ki bugün
beşinci gün embriyosuydu çift yumurta kondu doktor ilaçlara devam dedi dediğim gibi perşembe yeniden tekrarla diyor tahlili..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dokuzuncu gün canım..Canım kaçıncı günün ki bugün
ayni bende oyleyim hicc bulantim olmadi henuz. istahim acildi iyi yiyorum. aksam yemeğinden sonra bi sure uyuyorum.Mutluyuz şükür 8. Haftaya girdim henüz hiç bulantı yok. Bol iştah var 2 saatte bir yiyorum. Göğüsler çok hassas ama kasık ağrısı vs yok gibi.Uyku hali var ama Neden bu kadar belirti az şaşırıyorum
limonlu su içiyorum benim de nezle belirtilerim var bugun basladi. aslinda tek caremiz su anda dinlenmek baska turlu gecmez. uyu dinlenmeye calis.Kizlar ben grip olacak gibiyim napicam nane limona baktim bazi yerde zararli diyor vazgectim
Meyve yemekle de olmuyor ilaçsız
Ben oldum bile ve çok zor geçiyo şu an dün ıhlamur falan içtim ama işten dolayı dinlenme şansım olmadığı için çok kötüyümKizlar ben grip olacak gibiyim napicam nane limona baktim bazi yerde zararli diyor vazgectim
Meyve yemekle de olmuyor ilaçsız
Bizi bu ilaçlar mahvetti bırakmak istiyorum artık bir yandan korkuyorum. Benim enzim değeri alt dışında hepsi normal. Onu da ilaç yapıyormuşKızlar aranızda tsh ı düşük çıkan var mı ? Benım dusuk cıktı ,endokrinci serbest t3 ile serbest4 e baktı ,asıl onemlı olan bunlar mış .bunlar normal aralıktaydı.tsh ozaman neden dusuk dedıgımde gebelık hormonları ve kullandgın ilaçlar bunu düşürmüştür,cunku gebelık oncesı tsh ın normalmiş dedi,şuan ilaç kullanmıyorum . Endokrıncıden once dahılıyeye gıtmıstım ,serbest t3 le serbestt4 e hiç bakmadan tsh a gore propycil vermişti ,ona pek guvenememıstım zaten.. şimdi 9 ay boyunca her ay bikere de endokrıncıye gıtcem ,degerlerın muhtemelen 12-13 haftalarda gebelıkhormonlarının(betahcg) azalmasıyla normale doner dedi inşallah. Var mı aranızda gebelıkte troit sorunu yaşayan?
geç tutunmuş olabilir kana geç karışmış olabilir canım mutlaka tekrarla testini ilaçlarını bırakmadokuzuncu gün canım..
beşinci gün embriyosuydu çift yumurta kondu doktor ilaçlara devam dedi dediğim gibi perşembe yeniden tekrarla diyor tahlili..
Rapor al canım ,saglık ocagı rapor verıyo galıba uc gun fln?Ben oldum bile ve çok zor geçiyo şu an dün ıhlamur falan içtim ama işten dolayı dinlenme şansım olmadığı için çok kötüyüm
Onu düşündüm de yerime çalışacak kimse yok alamam yani kabul etmezler tam da ters zamana denk geldi. Mecbur bi şekilde atlatıcam artıkRapor al canım ,saglık ocagı rapor verıyo galıba uc gun fln?
seKizlar ben grip olacak gibiyim napicam nane limona baktim bazi yerde zararli diyor vazgectim
Meyve yemekle de olmuyor
merhaba canım bende var ama doktorununda dediği gibi t4 normalse sıkıntı yok. Kafaya takma doktorun dediği zamanlarda tahlilini yaptır. Bir sıkıntı görse ilaç verirdiKızlar aranızda tsh ı düşük çıkan var mı ? Benım dusuk cıktı ,endokrinci serbest t3 ile serbest4 e baktı ,asıl onemlı olan bunlar mış .bunlar normal aralıktaydı.tsh ozaman neden dusuk dedıgımde gebelık hormonları ve kullandgın ilaçlar bunu düşürmüştür,cunku gebelık oncesı tsh ın normalmiş dedi,şuan ilaç kullanmıyorum . Endokrıncıden once dahılıyeye gıtmıstım ,serbest t3 le serbestt4 e hiç bakmadan tsh a gore propycil vermişti ,ona pek guvenememıstım zaten.. şimdi 9 ay boyunca her ay bikere de endokrıncıye gıtcem ,degerlerın muhtemelen 12-13 haftalarda gebelıkhormonlarının(betahcg) azalmasıyla normale doner dedi inşallah. Var mı aranızda gebelıkte troit sorunu yaşayan?
Ay bende alzheimer da basladi yaa sen yazinca geldi aklima sadece seker ilacini biraktrmak icin aclk sekerin insulin tsh bakdir dediler yaptrdim doktr seker ilaci biraktrdi ama tsh icin bir ay sonraki tahliline bakmam lazm dediKalp atışı duyduğun gün vermedin mi canım? Doktorun neden istemedi acaba. Genellikle kalp duyunca kan tahlili istiyorlar. İlaçların etkisi olur diye mi düşündü. Şekerin olabilir ama hani bu kanlar bir tarafa da troit olabilir, şeker olabilir, idrar testi var içinde. Vardır bir bildiği canım
Sirke ile gargara iyi gelebilir boğaz tahrişine ama uçuk için bilemiyorum. Benimde geçen hafta çıktı uçuğum bir şey yapamadım yeni yeni sönüyor kabuk bağlıyor .Kizlar bende cok fena dudagimin kenarinda ucuk cikmis bogazimada vurmus yutkunamiyorum bile krem kullanamam sanirim bitkisel bi cozumunuz var mi?
Yaa dikkat et düşme bi yerde benimde 3 4 gündür baş dönmem var dün düşeyazdım tansiyonumda iyi çıkıyoKızlar benim bulanti kusma cok fena yaa sabah sağlık ocağına gittim ilac yazdirmaya fenalastim tansiyon düşmüş 5 /3 e annemde korktu her onune gelene soruyo bebeğe bisey yapmaz dimi die Allah yardımcımız olsun şu riskli donemleri sağ salim atlatalim insallah
Allah korusun canımKızlar benim bulanti kusma cok fena yaa sabah sağlık ocağına gittim ilac yazdirmaya fenalastim tansiyon düşmüş 5 /3 e annemde korktu her onune gelene soruyo bebeğe bisey yapmaz dimi die Allah yardımcımız olsun şu riskli donemleri sağ salim atlatalim insallah
Sanada gecmis olsun canim tesekkur ederimSirke ile gargara iyi gelebilir boğaz tahrişine ama uçuk için bilemiyorum. Benimde geçen hafta çıktı uçuğum bir şey yapamadım yeni yeni sönüyor kabuk bağlıyor .
İki farklı doktor çok zor benim alt değeri yüksek çıkınca merkezi aradım. Normal doktora demeden azaltma yaptık. Tüp bebek doktorumda böyle kafan karışır dedi. Mesela normal doktorum prolutex yapıyor kessem mi oldu cesaret edemedi tüp bebek doktorum sakın onu kesme keseceksen folikasiti kes dedi. Hayırlısı ile haftaya kontrolüm var kesecek hepsini sonra merkeze kestik deriz daha da aramam merkezi.Kizlar ben bugun bebegim kalp atisini dinledim Sata gore 7+0 ultrsynda 6+3 ama transfer tarihine bakarsak normel dedi.
Estrfomi kendi tup bebek dok.kalp atisinda birak dedi bu yeni basladigim dok. 10 haftada birakmam gerektigini soyledi aslinda bende estrfmi kanamayi engelledigi icin kullanmayi istiyorum ama iste ama aklimda kaldi.