- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #2.501
Yok yok canım bu tamamen yapısal bence birde genetik galiba. Annem de hiç yaşamamış. Çok şükürBenimde tik yok bugun 7+5 oldum insallah bir problem yoktur ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok canım bu tamamen yapısal bence birde genetik galiba. Annem de hiç yaşamamış. Çok şükürBenimde tik yok bugun 7+5 oldum insallah bir problem yoktur ☺
inşallah tez zamanda geçer canım zordur hani kusmak değilde acaba bebek zarar görür mü psikolojik baskı oluyordur. Hayırlısı ile birgün uyan çıkmış gitmişAyy ne guzel ben hala bulanti kusma mafoldum
Bende sonuç zamanı çok üşüdüm şimdi o kadar olmasa da yine var kanımda fazla aslında grip olmamaya çok odaklandım sanırım vücut savunma yaptı üşüyorum deyip battaniye altından çıkmıyorumArkadaşlar aranızda çok üşüyen var mı ? Zemheri soğuğunda kalmış gibi üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibi. Normalde ellerim hep sıcak olurdu kış günü bile..7+3 deyim .. transferden bu yana üşüyorum
Ayyy ya maşallah seninde ikiz bide ben sabah ve akşam olmak üzere kusuyorum ve sürekli midem ağzımda ilaçlar da gidiyor tüm tüm benim ağır geçiyor çok şanslısın kesinlikleÇok şükür canım olmadı
Çok korkuttular beni canım. Kimi görsem bittin sen iki tane aha 5. Hafta başlarsın bir ara bekliyordum ne zaman olacak diye. Yapı galiba çok şükür olmadı canımAyyy ya maşallah seninde ikiz bide ben sabah ve akşam olmak üzere kusuyorum ve sürekli midem ağzımda ilaçlar da gidiyor tüm tüm benim ağır geçiyor çok şanslısın kesinlikle ❤
Bende 1 kere serum içinde metpamid aldım bi kaç gün iyiydim yine başladı gitmedim bida tek çözüm bu dedi afedersiniz kusup kusup yatıyorum valla bide halsizlik geliyor üstüme kusunca inşallah çabuk atlatırızMetpamid kullandim serum verdiler hic etki etmedi canim zofer verdi cok agir dye kullanmadim bende 6.haftadan beri cekiyorum Allah yardimcimiz olsun
Ayy insallahcanim yaainşallah tez zamanda geçer canım zordur hani kusmak değilde acaba bebek zarar görür mü psikolojik baskı oluyordur. Hayırlısı ile birgün uyan çıkmış gitmiş
Çoğu şeyi iki katı yaşarsın dediler ama bende kasık karın ağrısı ve göğüs büyümesi dışında bir şey olmadı. Tiksinme de çok olmadı. Kusma bulantı hiç olmadı. Uykuyu hep severdim ekstra bir uyku gelmedi. Çok şükür rabbimeAyyy ya maşallah seninde ikiz bide ben sabah ve akşam olmak üzere kusuyorum ve sürekli midem ağzımda ilaçlar da gidiyor tüm tüm benim ağır geçiyor çok şanslısın kesinlikle ❤
Cok zor canim valla rabbim yardimcimiz olsunBende 1 kere serum içinde metpamid aldım bi kaç gün iyiydim yine başladı gitmedim bida tek çözüm bu dedi afedersiniz kusup kusup yatıyorum valla bide halsizlik geliyor üstüme kusunca inşallah çabuk atlatırız
Maşallah canım maşallah raporluyum bu hafta. Bide kamuda çalışıyorum vatandaşın üzerine kuscam diye korkuyorum tuvaletten çıkamıyorum dedim rapor aldımÇok korkuttular beni canım. Kimi görsem bittin sen iki tane aha 5. Hafta başlarsın bir ara bekliyordum ne zaman olacak diye. Yapı galiba çok şükür olmadı canım
Çalışınca çok zor olur tedirgin olmakta haklısın. Tez zamanda geçmesi dileğiyleMaşallah canım maşallah raporluyum bu hafta. Bide kamuda çalışıyorum vatandaşın üzerine kuscam diye korkuyorum tuvaletten çıkamıyorum dedim rapor aldım
İnşallah 12 haftada gecer diyo herkes. Yatarken kap koydum yanıma çok iğrenç ama yetişemiyorum bile tuvaleteCok zor canim valla rabbim yardimcimiz olsun
Amin inşallah sağolun bebişlerim iyi olsun da napıyımÇalışınca çok zor olur tedirgin olmakta haklısın. Tez zamanda geçmesi dileğiyle
Bende evde nereye gitsem kapla gidiyorum valla canim ben 13+2 yim ayni gaz devamİnşallah 12 haftada gecer diyo herkes. Yatarken kap koydum yanıma çok iğrenç ama yetişemiyorum bile tuvalete
Ayyyyy yaaa.. Allahım tez zamanda normale döndürsün inşallah çok zormuş duyardım abartıyorlar derdim değilmiş kesinlikleBende evde nereye gitsem kapla gidiyorum valla canim ben 13+2 yim ayni gaz devam
İlk zamanlar benimde öyle başladı canım ilerleyen haftalar arttı şikayetlerim inşallah sizin öyle olmazbenimde 5+6 hafta ikiz gebelik. bazen tiksinme duygusu geliyo. diğer gibi bazen hafif bulantım oluyo. hiç kusmadım şimdiye kadar ama kasık ağrısı. bel ağrısı ve çabuk yorulma çarpıntı var bende. iştah zaten çok yoktu dahada azaldı yemeye çalışıyorum genede. 1 kilo verdim.
Ben de üşüyorum canım, hep battaniye altında yatmak istiyorum ayacıklarıma termal patik giyiyorum yine de o üşüme hissi oluyırArkadaşlar aranızda çok üşüyen var mı ? Zemheri soğuğunda kalmış gibi üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibi. Normalde ellerim hep sıcak olurdu kış günü bile..7+3 deyim .. transferden bu yana üşüyorum
Bende 1.5 kilo verdim o haftalarda kafadan. Şu an da almıyorum yiyorum ama sabitle. 12. Haftadan sonra alırsın diyorlar bebekler normal boy kilo da oldukça sorun yok kaşar peyniri, yumurta, ceviz, muz bebeğe kilo yapan şeylermiş aklınızda bulunsun.benimde 5+6 hafta ikiz gebelik. bazen tiksinme duygusu geliyo. diğer gibi bazen hafif bulantım oluyo. hiç kusmadım şimdiye kadar ama kasık ağrısı. bel ağrısı ve çabuk yorulma çarpıntı var bende. iştah zaten çok yoktu dahada azaldı yemeye çalışıyorum genede. 1 kilo verdim.