• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

bende dun 6 haftalıkken gordum
ama ultrasona gore 6+4 dedi
lekelenme sıkayetıyle gıttım. Doktor kalp atıslarını dınlettı :nazar:
tup bebek doktorunu bıraktım sadece kese gormek ıcın bıkere gıttım
onun dısında kalp atısı ıcın hafta randevum vardı ıptal ettım
Sımdı ozel hastanede kadındogumcu doktorum var. Oda dun kan verdırdı . Testlere gore ılac yazıcam dedı
Tup bebek doktorunda muayene cok pahallı , ona para dayanmaz
Benim yaşadığım yer Ankara dışında. Kalp atışını duyana kadar aramamı istediler. Yaşadığım yerde özel bir hastane ile şansıma yazın anlaşma yapmışlar. Burda takibim oldu ekip yine onların. Sonucu, keseyi, kalp atışını hep arayıp bilgi verdim. Kalp sonrası da yine bir defa aradım. Ben bağı koparamam 8 tane daha yavrum onlarda kiracı 😂😂 Eylül de kira paralarını vereceğiz Ankara da deprem oluyor eşimle korkuyoruz anne baba olmak nasıl bir şeymiş.

Benim yaşadığım yer Ankara dışında. Kalp atışını duyana kadar aramamı istediler. Yaşadığım yerde özel bir hastane ile şansıma yazın anlaşma yapmışlar. Burda takibim oldu ekip yine onların. Sonucu, keseyi, kalp atışını hep arayıp bilgi verdim. Kalp sonrası da yine bir defa aradım. Ben bağı koparamam 8 tane daha yavrum onlarda kiracı 😂😂 Eylül de kira paralarını vereceğiz Ankara da deprem oluyor eşimle korkuyoruz anne baba olmak nasıl bir şeymiş.
bizimde 8 tane cocugumuz daha orda

İki farklı doktor çok zor benim alt değeri yüksek çıkınca merkezi aradım. Normal doktora demeden azaltma yaptık. Tüp bebek doktorumda böyle kafan karışır dedi. Mesela normal doktorum prolutex yapıyor kessem mi oldu cesaret edemedi tüp bebek doktorum sakın onu kesme keseceksen folikasiti kes dedi. Hayırlısı ile haftaya kontrolüm var kesecek hepsini sonra merkeze kestik deriz daha da aramam merkezi.
Bilmiyorum sadce estrofemi 10.haftada keselim dedi.tup bebek dokt.gore smdi kesilmesi lazim ama bakiyorum da bir cok kisi estfromi 12.hafta da kullanan da var. 7 haftalikken ultrosnda 6 +3 cikti acaba sknti olur mi ki

bizimde 8 tane cocugumuz daha orda
😍😍Ama benimkiler para almadı. Birçok arkadaş senin gibi tüp bebek merkezleri çok para istemiş 650 lira bile gördüm. Sadece yumurta dondurma işlemi için para verdik. Rahim kalınlaşma, transfer sonrası kalp kese hiçbirine para ekstra vermedik. Kadın doğumcuya geçtik 100 lira ona verdim.

Bilmiyorum sadce estrofemi 10.haftada keselim dedi.tup bebek dokt.gore smdi kesilmesi lazim ama bakiyorum da bir cok kisi estfromi 12.hafta da kullanan da var. 7 haftalikken ultrosnda 6 +3 cikti acaba sknti olur mi ki
Kese günü canım gittiğim de benimde sata göre küçük çıktı. Sonra kalp ile satı yakaladı. Doktor gelişimi yavaş demediyse normal dediyse bir şey olmaz. Arada hızlanıp yavaşlıyorlar. Gelişimi yavaş olsa doktor derdi bir hafta geriden geliyor diye ki bu haftalar doktorlar buna takılmıyor. Biz anneler evham yapıyoruz. İçini ferah tut bir dahaki gidişte büyümüş olacak 🙏

Kese günü canım gittiğim de benimde sata göre küçük çıktı. Sonra kalp ile satı yakaladı. Doktor gelişimi yavaş demediyse normal dediyse bir şey olmaz. Arada hızlanıp yavaşlıyorlar. Gelişimi yavaş olsa doktor derdi bir hafta geriden geliyor diye ki bu haftalar doktorlar buna takılmıyor. Biz anneler evham yapıyoruz. İçini ferah tut bir dahaki gidişte büyümüş olacak 🙏
Yok doktor transfer gunune gore normel dedi.bir kac tane test istedi bidha ki gelisinde goturucem hsyirlisi olsun hepimizi icin insALLAH saglikla aliriz kucagimiza

Kızlar aranızda tsh ı düşük çıkan var mı ? Benım dusuk cıktı ,endokrinci serbest t3 ile serbest4 e baktı ,asıl onemlı olan bunlar mış .bunlar normal aralıktaydı.tsh ozaman neden dusuk dedıgımde gebelık hormonları ve kullandgın ilaçlar bunu düşürmüştür,cunku gebelık oncesı tsh ın normalmiş dedi,şuan ilaç kullanmıyorum . Endokrıncıden once dahılıyeye gıtmıstım ,serbest t3 le serbestt4 e hiç bakmadan tsh a gore propycil vermişti ,ona pek guvenememıstım zaten.. şimdi 9 ay boyunca her ay bikere de endokrıncıye gıtcem ,degerlerın muhtemelen 12-13 haftalarda gebelıkhormonlarının(betahcg) azalmasıyla normale doner dedi 🙏inşallah. Var mı aranızda gebelıkte troit sorunu yaşayan?
Benim doğuştan TSH değerim düşük baya düşük hem de kuzum. Ama küçükken tedavi oldum düzenli bir şekilde ilaç kullanıyorum. Her ay endokrin polikliniğne gidiyorum. Serbest T4 ve T3 değerlerimde sıkıntı varsa ilaçlarımı azaltıyor veya artırıyor doktor. Sıkıntı yapma yani kuzum. Ben gebeligimin başından beri TSH düşük ☺️

Kizlar bende cok fena dudagimin kenarinda ucuk cikmis bogazimada vurmus yutkunamiyorum bile krem kullanamam sanirim bitkisel bi cozumunuz var mi?
Ağzının içinde mi yara? Kesinlikle ağız yara kremi felan kullanma. Doktor yasak dedi. Eğer yara ağzının içindeyse kaya tuzu ile ya gargara yap ya da kaya tuzunu yaraya bastır. Ben onda çare buldum

Kizlar bende cok fena dudagimin kenarinda ucuk cikmis bogazimada vurmus yutkunamiyorum bile krem kullanamam sanirim bitkisel bi cozumunuz var mi?
Ağzının içinde mi yara? Kesinlikle ağız yara kremi felan kullanma. Doktor yasak dedi. Eğer yara ağzının içindeyse kaya tuzu ile ya gargara yap ya da kaya tuzunu yaraya bastır. Ben onda çare buldum

ben 7. haftanin icindeyken kalp atisini aldim ve o gun estrofemi biraktirdi tup bebek doktorum. diğer ilaclara devam

Kızlar elimi karnıma koyunca güçlü bir güm güm sesi geliyor. Hatta eşimde kulağını koyuyor evet diyor bende duyuyorum acaba psikolojik mi damarlardan kan akımı hızlandı onun sesi mi de biz bebeklerimiz sanıyoruz. Çok erken bunu duymak ama biz yinede onlar diye mutlu oluyoruz 😂 😂

Kızlar elimi karnıma koyunca güçlü bir güm güm sesi geliyor. Hatta eşimde kulağını koyuyor evet diyor bende duyuyorum acaba psikolojik mi damarlardan kan akımı hızlandı onun sesi mi de biz bebeklerimiz sanıyoruz. Çok erken bunu duymak ama biz yinede onlar diye mutlu oluyoruz 😂 😂
Benim eşim de karnımi dinleyip bebeğin kalp sesini duydum dedi. 😂 Ama sonra biri bize onun imkansız olacağını söyledi hayaller çöp 😂

Benim eşim de karnımi dinleyip bebeğin kalp sesini duydum dedi. 😂 Ama sonra biri bize onun imkansız olacağını söyledi hayaller çöp 😂
Ama çok güçlü canım. yani bu ne atıyor o zaman öyle böyle değil ki iki tane belki diyorum ondan mı duyuyoruz 😂😂😂 eşim hergün dinliyor çok güzel atıyor maşallah diyo biri bizi video ya çekse bence tıklanma rekoru kırarız 🙈🙈🙈😂😂 inşallah 5. 6. Ayda bunlar mümkün olacak 🙏🙏💞

Ama çok güçlü canım. yani bu ne atıyor o zaman öyle böyle değil ki iki tane belki diyorum ondan mı duyuyoruz 😂😂😂 eşim hergün dinliyor çok güzel atıyor maşallah diyo biri bizi video ya çekse bence tıklanma rekoru kırarız 🙈🙈🙈😂😂 inşallah 5. 6. Ayda bunlar mümkün olacak 🙏🙏💞
Ben nabız sesi olabilir diye düşündüm inşallah bebeğimizi hissettiğimiz babasının da hissettiği günler de gelecek Kuzum ☺️ bilmiyorum belki sende iki tane olduğundan dolayı olabilir. Biz de çok heyecanlaniyorduk. Eşim gün güm güm güm ses geliyor diyordu 😂

Ben nabız sesi olabilir diye düşündüm inşallah bebeğimizi hissettiğimiz babasının da hissettiği günler de gelecek Kuzum ☺️ bilmiyorum belki sende iki tane olduğundan dolayı olabilir. Biz de çok heyecanlaniyorduk. Eşim gün güm güm güm ses geliyor diyordu 😂
İnşallah canım hayırlısı ile gelsin o günler 🙏🙏😂 eşler daha komik 🙈🙊

Back