• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Sabah kadar rüyamda kalp atışı için sıra bekliyorken gördüm kendimi. Bizim aracımız var aynısından bir tane daha almışız. Eşim eskiyi ben yeniyi kullanıyorum. Çok büyük bir şehirdeyiz önce İzmir gibi geliyor sonra Konya doktora gidiyoruz. Hava hem güneşli hemde hafiften yağmur atıyor. Gidiyoruz bir sağlık ocağı gibi yere kalp atışını duymak için geldim diyorum. Tamam bekleyin alalım diyo. Duvarda hamilelik süreci broşurleri. Kaçta kese olur kalp ne zaman atar gibi sonra uyandım 🙃🙃🙃😂😂 geçmez bu 9 ay 😂😂
Ha ha hayır olsun inşallah :)

Sabah kadar rüyamda kalp atışı için sıra bekliyorken gördüm kendimi. Bizim aracımız var aynısından bir tane daha almışız. Eşim eskiyi ben yeniyi kullanıyorum. Çok büyük bir şehirdeyiz önce İzmir gibi geliyor sonra Konya doktora gidiyoruz. Hava hem güneşli hemde hafiften yağmur atıyor. Gidiyoruz bir sağlık ocağı gibi yere kalp atışını duymak için geldim diyorum. Tamam bekleyin alalım diyo. Duvarda hamilelik süreci broşurleri. Kaçta kese olur kalp ne zaman atar gibi sonra uyandım 🙃🙃🙃😂😂 geçmez bu 9 ay 😂😂
Ayy bana rüya deme bende ruyamda kan verdim beta artmis bizde kurban kesiyoruz koyun hatta seviyorum falan kesiyoruz sonra eve geldim normalde bi sicaklik hissediyorum bakiyorum jelin suyu ya oyle hissettim bi bakdim kan anneme soyledim hemen doktoruma yazdim doktr unut artk akışına birak gibi birsey soyledi nasil yani diyorum dusmemesi icin bi igne falan yokmu kendi kendime de bitti isde diyorum yine olmadi derken uyandim ama cok korktum yaa😔

Hayırlı sabahlar hanımlar.
Ben sabah sabah hesap yaptım salı günü benim. BetaHCG 13600 civarı olacak inşallah acaba ozaman karından ultrasonla bebek görünür mü🤔sat 16 Ekim
Senle ayni gidiyoruz cnm bende sali gidicem ve benimde hesabima gore insallah bi aksilik olmazsa saliya 13500 oluyo beta 😊 ben en son carsamba verdim artk kan verme dediler ama ben cok merakdayim yaa yarin bi vermek istiyorum

Hahahha ayyy bilinçaltına bak Allahımm nası geçicek buu 9 ay gerçekten bende her dr kontrolü gecesi böyle tuhaf rüyalar görüyorum yanlız değilmişim 😂 olsun bunlar bile güzel anılar bebikler icin sağ salim kucağa almak nasip olur inşallah 🙏🏼😍

Günaydın arkadaşlar, iki gündür jel az da olsa kahverengi geldiği oluyor endişe etmeli miyim? Doktorum başka ilde mesaj attım cevap vermedi.

Günaydın arkadaşlar, iki gündür jel az da olsa kahverengi geldiği oluyor endişe etmeli miyim? Doktorum başka ilde mesaj attım cevap vermedi.
Benim ilk kani verdiqim gun olmusdu siyah tortulu geldi doktorum gunde 2 ken 1 e dusur dedi jeli ayrica hap verdi progesteron doktoruna ulasmaya calis cnm

Senle ayni gidiyoruz cnm bende sali gidicem ve benimde hesabima gore insallah bi aksilik olmazsa saliya 13500 oluyo beta 😊 ben en son carsamba verdim artk kan verme dediler ama ben cok merakdayim yaa yarin bi vermek istiyorum

Peki senin transferin kaçıncı günü olmuş Oluyor salı ? transfer gününü 1.gün olarak sayarsan? Benim 25. Günü bide senin sat nezaman di benim 16 ekim

Peki senin transferin kaçıncı günü olmuş Oluyor salı ? transfer gününü 1.gün olarak sayarsan? Benim 25. Günü bide senin sat nezaman di benim 16 ekim
Transfer 6 kasım sali 20. Gun oluyo aslinda benim deger dusuk basladi ama hep 3 kat ilerledi bende ona gore hesab ettim ben sat 5 ekim rahim duvarim gec kalınlaştı bu tedavimde yani transfer olduğum da adetim 2 gun geçmisti

Kızlaar hayatımın en güzel, en huzur verici sesi annemle eşimin sesi sanırdım taa ki bugün kalp atışlarını duyana kadar. Çok az dinlettiler ama olsun. Çok bekledim ama şükürler olsun. Minnaklarimm Minnaklarimm senin de haberini bekliyoruuzz
Tüylerim diken diken oldu okurken 13.30 da evden çıkacağız bugün nasıl geçti bilmiyorum dünden beri stres oldum. Mavi balinam ile incirli badem kurabiyemi duymak istiyorum 🙏🙏🙏

kızlar dün gece kanamam oldu biraz doktorum profesteron iğne yaptır gel dedı bugun gittim bi sıkıntı yok kalp atısını da duyduk. Suan azaldı kahverengi leke olarak gelıyor ama ilk gelen kırmızıydı ve beni baya korkuttu 😔 kendi doktoruna sor aspirin yapıyo olabilir kanamayı dedi. Tüp bebek doktoruma sordum aspirini bırakabilirsin dedi. Bi sıkıntı olmaz dimi dedim umarım olmaz oradaki doktoruna güvenmelisin diyor 🤦🏼‍♀️ Ne yapacagımı bilemedim kızlar aspirini bırakırsam sıkıntı olur mu korkuyorum 😔

Transfer 6 kasım sali 20. Gun oluyo aslinda benim deger dusuk basladi ama hep 3 kat ilerledi bende ona gore hesab ettim ben sat 5 ekim rahim duvarim gec kalınlaştı bu tedavimde yani transfer olduğum da adetim 2 gun geçmisti
Benimde satım 5 Ekim 💞kaçıncı günün transfer oldun ben 23 Ekim de olmuştum.

Back