Ayy inanamıyorumKızlar hayal görmedigimi söyleyin bana lütfen@ecutos @ogretmennnhaniiimm1 Pamlok Freshmommy @sifa1986 bebekolog7 @duskapani @halolita @cookiep @Candy7777 beezuus Eki Görüntüle 3443363
Evet maalesef ben pes ediyorum artık olmayacak herhalde olursa da belki tüp bebekle filan olurRegl mi oldun kuzum
Çok şükür canım yaaa vallahi gözünaydın nasıl sevindimmm anlatamammKızlar hayal görmedigimi söyleyin bana lütfen@ecutos @ogretmennnhaniiimm1 Pamlok Freshmommy @sifa1986 bebekolog7 @duskapani @halolita @cookiep @Candy7777 beezuus Eki Görüntüle 3443363
Ay olamaz yine mi tutturamadıkKızlar dün sabah yaptım negatifti buradan dönmez gibi bakalım:)
Bence eğer gitmiyorsan yumurtlama takibi önemli. Bende pik görüyorum sonra silikleşiyor ama yumurtam ne kadar oldu çatladı mı yoksa çatlamadan küçüldü mü bilmiyordumEvet maalesef ben pes ediyorum artık olmayacak herhalde olursa da belki tüp bebekle filan olurpiki filan da görmüştüm
En son mart ayında bebeğimi kaybettim doktor 3 ay olmazsa gel dedi erkenden gitsem mi bilmiyorum ama çok yoruldum artık yaklaşık 3 yıldır uğraşıyoruzBence eğer gitmiyorsan yumurtlama takibi önemli. Bende pik görüyorum sonra silikleşiyor ama yumurtam ne kadar oldu çatladı mı yoksa çatlamadan küçüldü mü bilmiyordum
Hayırlı olsun canım, sağlıkla ilerlesinTest yaptım pozitif çıktı kan verdim 983 çıktı sonuç rabbim isteyen herkese nasip etsin
3 ay olmuş Nisan Mayıs Haziran bitiyor. Bence sen git kuzumEn son mart ayında bebeğimi kaybettim doktor 3 ay olmazsa gel dedi erkenden gitsem mi bilmiyorum ama çok yoruldum artık yaklaşık 3 yıldır uğraşıyoruz
Çok teşekkür ederim canımAyy inanamıyorumSağlıkla ilerlesin, senin için çoook sevindim canııım
mükemmmelll habeer , sağlıkla gelsiiin :)Kızlar hayal görmedigimi söyleyin bana lütfen@ecutos @ogretmennnhaniiimm1 Pamlok Freshmommy @sifa1986 bebekolog7 @duskapani @halolita @cookiep @Candy7777 beezuus Eki Görüntüle 3443363
Çok teşekkür ederimÇok şükür canım yaaa vallahi gözünaydın nasıl sevindimmm anlatamamm
Çok teşekkür ederimmükemmmelll habeer , sağlıkla gelsiiin :)
Yok 2 ay zaten ara verdirmişti bu ilk ay3 ay olmuş Nisan Mayıs Haziran bitiyor. Bence sen git kuzum
Kuzum sen bilirsin ama rahim dinlenmiş olacak ya 1 2 ay daha dene istersenYok 2 ay zaten ara verdirmişti bu ilk ay
Ben direkt tüp bebeğe geçsem diyorum
O kadar yoruldum ki canım geceden beri ağlıyorum histeroskopi filan da oldum poliplerim vardı yine de olmuyo zar zor hamile kaldım kaç defa onları da düşürdümKuzum sen bilirsin ama rahim dinlenmiş olacak ya 1 2 ay daha dene istersen
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahÇok teşekkür ederim bir de kan sonucunu göreyim sanırım o zaman inanacagım
Sürekli düşük oluyorsa neden olduğuyla ilgili öncelikle bir tedavi uygulasanız tüp bebekten önce, tabi belki de uyguladınız bilemiyorum ama tüp bebek maddi manevi yıpratıcı bir süreç etrafımdan gördüğüm kadarıyla. Umarım en yakın zamanda bebişiniz olurO kadar yoruldum ki canım geceden beri ağlıyorum histeroskopi filan da oldum poliplerim vardı yine de olmuyo zar zor hamile kaldım kaç defa onları da düşürdüm
Benimde polibim var bir tane ama 2 3 doktora göründüm hiç gebe kalmadığım için almayı uygun bulmadılar. Bebeğin tutunduğu yerde değilmiş alt segmentteymişO kadar yoruldum ki canım geceden beri ağlıyorum histeroskopi filan da oldum poliplerim vardı yine de olmuyo zar zor hamile kaldım kaç defa onları da düşürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?