Aslında bata az kalmış yarın değil ertesi gün yapabilirsin. Bu ara ben belirti olarak net kabizlik yasadim, hatta bi arkadaş yazmıştı kabızlık belirti mi diye ben yok demistim diger 2 hamileligimde yasamadimİnşallah hamilesindirtestler çok pahalıymış cidden yanında götürseydin keşke:)
Benim bat da 26 Haziran senden bir gün sonra
Benim Bat günü oldu hafif ağrı böyle adet olacak gibi sonra kahverengi lekelenme oldu 2 gün 2-3 kez geçti şuan aşırı gaz var
Kaç dk da çıktı canım evet gölge var görüyorummm ama bişey diyemiyorum dilim yandıKızlar çarşıya gitmiştim dönüşte eczane buldum nöbetçi dünkü ve bugünkü bakın onda iki gün önce yaptım bugün de de gölge var gibi ama renkli değil ya
Bence varr yani öyle hissettim benKızlar selam, 7 sinde ovülasyonda pik gördüm, değerlendirdik 4 gün, peş peşe, bıraktık, innovatanın beta testlerinden yaptım 19 ve 21 inde, ama minnak kurabiyeler sayfası gebelik değil, bu testler erken gebelik testi değil dedi, adetten önce beta yükselebilir, dedi, emin değilim, adetim 26 sında başlıyor, yaklaşık 1 haftadır batma, bel ağrılarım ve müthiş sancılarım var, ne dersiniz, düşük yapmıştım, heveslenmek istemiyorum, o yüzden başka marka alıp test yapmadım.
Ayy hadi inşallah kuzummBu arada ben de bugün akşam üstü ovulasyon testi yaptım böyle çıktı çok silik değil gibi inşallah güzel bir anlamı vardır
Eki Görüntüle 3443047
Hemen çıktı, 5 dakika içinde canım, inşallah vardır, çok teşekkür ediyorumBence varr yani öyle hissettim benkaç dk da çıktı
Ya çok güldümAslında bata az kalmış yarın değil ertesi gün yapabilirsin. Bu ara ben belirti olarak net kabizlik yasadim, hatta bi arkadaş yazmıştı kabızlık belirti mi diye ben yok demistim diger 2 hamileligimde yasamadimama akintim falan olmadı kuruydum hatta.sadece son 2 3 gündür regl olacakmışım gibi karnımda şişkinlik vardi
Canım resmen hamilesin adetten önce beta nasıl yükselsin bebek yoksa Allah aşkınaKızlar selam, 7 sinde ovülasyonda pik gördüm, değerlendirdik 4 gün, peş peşe, bıraktık, innovatanın beta testlerinden yaptım 19 ve 21 inde, ama minnak kurabiyeler sayfası gebelik değil, bu testler erken gebelik testi değil dedi, adetten önce beta yükselebilir, dedi, emin değilim, adetim 26 sında başlıyor, yaklaşık 1 haftadır batma, bel ağrılarım ve müthiş sancılarım var, ne dersiniz, düşük yapmıştım, heveslenmek istemiyorum, o yüzden başka marka alıp test yapmadım.
Innovata testleri için aracı bir sayfa canım, yardımcı oluyor ovülasyon testlerinde, ay bilmiyorum ki, bazen yalancı yükselebiliyor, adet olunca sıfırlanıyor tekrarCanım resmen hamilesin adetten önce beta nasıl yükselsin bebek yoksa Allah aşkınaMinnak kurabiyeler sayfası ne ki ilk defa duydum
Ay nöbetçi eczaneye gidip tüm testleri almak istiyorum, ama direniyorum, belki değilsem diye7’sinde pik gördüysen senin bat 26’sı değil 21 22’si filandır canım zaten 21’i gayet belirgin çıkmışCrpe
Onda test bozuk oluyor genelde canım :) Senin testin baya belirgin bebiş ben buradayım diyor. Pazartesi sabahtan kan verip bize de yaz sonucunuInnovata testleri için aracı bir sayfa canım, yardımcı oluyor ovülasyon testlerinde, ay bilmiyorum ki, bazen yalancı yükselebiliyor, adet olunca sıfırlanıyor tekrar
Ay o zaman pazartesi bakayım ya, çok teşekkür ediyorum, birazdan nöbetçi eczaneden test alır sabah yaparım canım, çok sağolOnda test bozuk oluyor genelde canım :) Senin testin baya belirgin bebiş ben buradayım diyor. Pazartesi sabahtan kan verip bize de yaz sonucunuHatta elinde test varsa yarın sabah yap daha da koyulaşmış olur:)
Erken yumurtlamışsın bu ay demek kiAy nöbetçi eczaneye gidip tüm testleri almak istiyorum, ama direniyorum, belki değilsem diyeadetlerim düzensizdi, düşükten sonra düzenlendi, bende 21 i diye düşündüm ama normalde 26 sı, sat 26 mayıstı
İnşallah canım, Allah razı olsun, hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahErken yumurtlamışsın bu ay demek kiinşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al zaten baksana 2 günde bariz koyulaşma var. Beta artışını takip edersin inşallah güzel ilerler
Değerlendirmelere devamBenim de göğüs uçlarım da hala o sızı var hafifte olsa bugün 2. Günü yumurtlamanın
Amin inşallah canımİnşallah canım, Allah razı olsun, hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Haber et mutlakaaaaÇok gaza geldim şu an sabah yapıcam hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?