Bu yumurtlama testi mi gebelik testi mi canım
Siz nasıl kullandınız Ben sabah akşam 1 fincan içtimBende bu ay kullandım ama az miktarda. Diğer kullananlar gibi gecikme yapar mı göreceğiz. Gecikme olursa da gebelikten olsun
Canım ben sirkeyi sevdiğim için sek bile içerim ewet bir elma sirkesi gibi değil ben suya kattım içtim bazen 3 sirkeyi birlestirdim içtim benim için meyve suyu gibi birşey içme kolaylığı anlamında.bazen tansiyonum düşük oldugu için tuz bile katıp icmisligim var yaniSirkenin kokusuna bile tahammülüm yok ya kokusu keskin mi ve direkt kaşıkla mı içtiniz suya ekleyerek mi acaba
Yumurtlama kız ben hala kanama geçiriyorumBu yumurtlama testi mi gebelik testi mi canım
Tadı nasıl di ilacıda varmış sirkesi ni ilk defa duyuyorumBen hayıt sirkesi içtim geçen ay
Yani sek içen biri olarak en az beğendiğim sirkeTadı nasıl di ilacıda varmış sirkesi ni ilk defa duyuyorum
Çayı içinde acı bal ile karıştırın falan deniyordu ama ben içiyorum çayı acı gelmedi şekeri çok seven biriyim korkarak ilk yudumu aldim Ama içilebilirYani sek içen biri olarak en az beğendiğim sirkeama içerim yani yinede
Canım ben sirkeyi sevdiğim için sek bile içerim ewet bir elma sirkesi gibi değil ben suya kattım içtim bazen 3 sirkeyi birlestirdim içtim benim için meyve suyu gibi birşey içme kolaylığı anlamında.bazen tansiyonum düşük oldugu için tuz bile katıp icmisligim var yaniturşu gibi birşey olucam yakında
Ben küçüklüğümden beri severim annem derdi sirke diye aglarmisimE şifa olsun bari çok şanslısınız aslında ne de güzel su gibi içmişsiniz. Bağışıklığınız tavan yapmıştır
Yok yaaaaa işte orda hala eksiklik var galiba.gribal filan değil ama halsizlik çok yaşıyorum onun için birşey bulmam lazımE şifa olsun bari çok şanslısınız aslında ne de güzel su gibi içmişsiniz. Bağışıklığınız tavan yapmıştır
Yaaa sen de benım gibi kimyasaldan sonra yumurtlama mıKizlar 20 yazan dün yazısız olan 5 dak önce.kanama ara ara dewam ediyor.
Ben şifa için yaparım valla burnumu tıkar yine yaparımÇayı içinde acı bal ile karıştırın falan deniyordu ama ben içiyorum çayı acı gelmedi şekeri çok seven biriyim korkarak ilk yudumu aldim Ama içilebilir
Ama gündüz sana dedim kanama geldi benden yine napcem bennnnnnYaaa sen de benım gibi kimyasaldan sonra yumurtlama mı
Siz nasıl kullandınız Ben sabah akşam 1 fincan içtimadetinize kac gun var
Bende sadece akşamları 1 fincan içtim 4-5 gün kadar benim bat a çok var daha 15-16 gün kadar. Sizin gibi bana da acı ve içilmesi çok zor dediler ama hiç acı gelmedi bana baya şaşırdım. Acaba başka birşey mi içiyorum diye araştırdım daÇayı içinde acı bal ile karıştırın falan deniyordu ama ben içiyorum çayı acı gelmedi şekeri çok seven biriyim korkarak ilk yudumu aldim Ama içilebilir
Bence bu yarın aksama pik olur tam.ama benim.kn hazirligim yokYaaa sen de benım gibi kimyasaldan sonra yumurtlama mı
Magnezyum önerirdim de şimdi fıçı diyince cazip geldi destekliyorum fıçıyıYok yaaaaa işte orda hala eksiklik var galiba.gribal filan değil ama halsizlik çok yaşıyorum onun için birşey bulmam lazımsirke ficisina düşsem belki
Ben dün kanama bitti zanettim kuzum dün sabahtan bugün akşam 5 e kadar hiç gelmedi.hatta ben abdest filan aldım yani.tsm dışarı çıkacakken sana anlattım ya kanama geldi benden.ama pihtisiz sulu açık kirmizi.dun akşam gelmeyince yapmaya baslim dedim.hani günü kacirmim diye.Cemile hatun şuan hala kanaman geliyor hormonların da karışık bence canım. Neden yumurtlama testi yaptın onu anlayamadım kusura bakma kafam karışık benim de
Magnezyum aldım bugün zaten baslicam inşallah doktorumda söylemişti ben ihmal ettim onuMagnezyum önerirdim de şimdi fıçı diyince cazip geldi destekliyorum fıçıyı
Şifa olsun size en kısa sürede kolaylıkla ve sağlıkla bir evladınız olsunMagnezyum aldım bugün zaten baslicam inşallah doktorumda söylemişti ben ihmal ettim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?