- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.813
- 248
Aşkım 2 ay once kimyasaldan once benı artımed 5dkda cızgı vermstı net pembe gormeden ben de ıhtmal veremyrm acıkcasj. Ya sen yaptın mı bugunPozitif gibi duruyor canım inşallah
Kimyasal sonrası gebelik kolay olur diyorlar seninde öyledir büyük ihtimal.
Benimkide kimyasal olacak gibi duruyor
Ayy bak bunlar bende de var ne alaka bilmiyorum ama canım aşırı et istiyordu dün yaptım yedimBen de öyleyim ya hele 2 gündür et severim ama aşırı bir şekilde ete düştüm Yani eşim sıkıldı etten Ben sıkılmadım deli gibi aşırı gibi bir halim var bugün belime de ince ince ağrılar başladı galiba test doğru mu acaba İnşallah kimyasal falan olmaz doğruysa yine de en nihayetinde canım ne kadar sıkkın olursa da kimyasal olmasın diyorum işte kadın olmak
Laboquik değil mi bu onda pek yalnış olmuyor canım. Yaptım da koyulaşmıyor. Olduğum yerde sayıyorumAşkım 2 ay once kimyasaldan once benı artımed 5dkda cızgı vermstı net pembe gormeden ben de ıhtmal veremyrm acıkcasj. Ya sen yaptın mı bugun
canım ya bi beta mı versen gecikti falan diyipLaboquik değil mi bu onda pek yalnış olmuyor canım. Yaptım da koyulaşmıyor. Olduğum yerde sayıyorum
Canım benim sana uzaktan sarılıyorum, ne güzel dökmüşsün içiniYaevet yarım kalmışlık da var tabii ki ama o zaman da kızımın hastakgna denk gelmıstıpek yaşayamadım sevincini yani böyle tarif edemediğim duygular içindeyim nedense Bir de benim durumum da bir şey daha var kayınvalidem kaynının düğünü olmadan hamile kalma diye uslupsuzluk yapmıştı Ben onun üzerine korunmayı bıraktım Çok sinirlendim ve biraz da istek vardı kızımın da isteği buna tuz biber olmuştu acaba diyorum hırs yüzünden mi istemiştim o yüzden mi bunları yaşıyorum gibi gibi birçok düşünce aldı her yerimi iki üç gündür de aşırı halsiz olduğum için malum bayram telaşı şehir değişikliği hava değişikliği de etkiledi beni garip garrıp hallerdeyim Çok uzun oldu kusura bakma öyle işte
Ben öğrendiğimden beri her sabah 2 yumurta, ceviz, peynir, yarım ya da çeyrek avokado yiyorum. Akşama doğru da kayısı yiyorum kabızlığıma iyi geldi, çok fenaydımKizlar daha cok erken biliyorum ama, beslenmenizde herhangi bir sey degistirdiniz mi ? Ben diyetisyenime yazdim, kesinlessin oyle baslayalim dedi. Ama bebek gelisimi icin en onemli zamanlardan ilktrimester.
Bekleyemedim tabi; sürekli adet olacak gibiEvet kuzum istersen bir kaç gün daha bekle. İstersen al bugün yap inşallah vardır
Canım hosgeldinKızlar selammm ben geldim 24 saat sonra hajajsjshemen kısa bi bilgilendirme yapayım. Dün gerçekten beynim çok yorulmuştu biraz dinlendim eşime yemek ısmarlattım arkadaşımla bir kahve içtim. Ve kendime geldim herşey de netleşti artık bence.
Dün peak oldu yumurtlama testim. Çok fazla akıntım vardı uzayan yumurta akı şeklinde şeffaf. Sonra değerlendirdik. Geceye doğruda çok şiddetli sağ tarafımda kaşık ağrısı oldu neredeyse ağlayacaktım. Resmen böbreğime vurdu bir ara. Sabah kalktığımda daha da hafiflemişti. Bugün tekrar yumurtlama testi yaptım akşama doğru artık silikleşmişti. Şimdi bu haftayı sakin sakin değerlendiricem cinnet geçirmeden umarımbenim döngüm zaten uzundu. sdaak canım uygulamaya göre 5 Temmuz bat. Bunu güncelleyebilirsin.
9 unda yüksek olan yumurtlama testim yumurtlama değildi bence kesin. Zaten uygulama da 17 Haziran gösteriyordu sadece tek pişmanlığım 19 unda yani bir gün önce ilişki olsaydı diye üzüldüm ama yapacak bişey yok en azından öğrenmiş oldumbu aydan pek bir ümidim yok ama Allah büyük belki olur. Bir daha ki aya daha dikkatli olucam testler konusunda.
Kesin olan 20 Haziran peak ve çatlama bat 5 Temmuz
Freshmommy Cemile hatun duskapani M mysterious7 Evelynn E elektroforez beezuus ecutos bebekolog7 D Dileekkg semocann cookiep
semocann
biliyor musun hiiç içimden gelmiyor artık. Ya hamileysem diye kendimi sürekli kısıtlıyorum ağır kaldırmıyım hızlı yürümiyim gibi. Bugün yakın bir arkadaşım evindeki havuza davet etti kız kıza partileriz dedi. İlk önce hamileysem tehlikeli olur diye düşündüm sonra testimin koyulaşmadığı aklıma geldi boşver yaaa gidip eğleneyim dedim ve gittim. Çok da iyi geldi. Artık salmayı düşünüyorum gerçekten böyle stres yapa yapa yıprandım.K
canım ya bi beta mı versen gecikti falan diyip
Evet çok iyi geldi canımCanım hosgeldinbak bır gunluk detox bıle nasıl ıyı geldı e o hcg de kı sılık neydı ya ikinci kez yumurtluyorsun okey ama senın buda tutup ikiz olmasın
Benim de kafam allak bullak oldu bu testler konusunda en garantisi sanırım ateş ölçüp desteklemekKızlar selammm ben geldim 24 saat sonra hajajsjshemen kısa bi bilgilendirme yapayım. Dün gerçekten beynim çok yorulmuştu biraz dinlendim eşime yemek ısmarlattım arkadaşımla bir kahve içtim. Ve kendime geldim herşey de netleşti artık bence.
Dün peak oldu yumurtlama testim. Çok fazla akıntım vardı uzayan yumurta akı şeklinde şeffaf. Sonra değerlendirdik. Geceye doğruda çok şiddetli sağ tarafımda kaşık ağrısı oldu neredeyse ağlayacaktım. Resmen böbreğime vurdu bir ara. Sabah kalktığımda daha da hafiflemişti. Bugün tekrar yumurtlama testi yaptım akşama doğru artık silikleşmişti. Şimdi bu haftayı sakin sakin değerlendiricem cinnet geçirmeden umarımbenim döngüm zaten uzundu. sdaak canım uygulamaya göre 5 Temmuz bat. Bunu güncelleyebilirsin.
9 unda yüksek olan yumurtlama testim yumurtlama değildi bence kesin. Zaten uygulama da 17 Haziran gösteriyordu sadece tek pişmanlığım 19 unda yani bir gün önce ilişki olsaydı diye üzüldüm ama yapacak bişey yok en azından öğrenmiş oldumbu aydan pek bir ümidim yok ama Allah büyük belki olur. Bir daha ki aya daha dikkatli olucam testler konusunda.
Freshmommy Cemile hatun duskapani M mysterious7 Evelynn E elektroforez beezuus ecutos bebekolog7 D Dileekkg semocann cookiep
semocann
Evet çok yıpratıyor bu testler mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıcam. 1 hafta boyunca resmen regl ağrım oldu belim ağrıdı uykum geldi asla psikolojik olduğunu düşünmüyorum. Ve ısım hiç yükselmedi 9 undan beri Hepp düşüktü. Bakalım bu önümüzde hafta ne olacak dün eminim yumurtladığıma testim de peak ti zaten. Artık yavaştan ısının artması gerekiyor diye düşünüyorum.Benim de kafam allak bullak oldu bu testler konusunda en garantisi sanırım ateş ölçüp desteklemek
Bu ara da sen yaptın mı test canım ne kadar kaldı bat aBenim de kafam allak bullak oldu bu testler konusunda en garantisi sanırım ateş ölçüp desteklemek
Kusurluk birşey tabii yok ama artık kasmaktan ta ele bir şeyler geçmiyor ben bu ay diyorum ya hiç umursamadım yurt dışına tatile gittim havuza ve denize girdim folik asiti bıraktım hatırlar mısın bilmiyorum dün test yapmıştım ve silik çizgiydi bugün beta verdimbiliyor musun hiiç içimden gelmiyor artık. Ya hamileysem diye kendimi sürekli kısıtlıyorum ağır kaldırmıyım hızlı yürümiyim gibi. Bugün yakın bir arkadaşım evindeki havuza davet etti kız kıza partileriz dedi. İlk önce hamileysem tehlikeli olur diye düşündüm sonra testimin koyulaşmadığı aklıma geldi boşver yaaa gidip eğleneyim dedim ve gittim. Çok da iyi geldi. Artık salmayı düşünüyorum gerçekten böyle stres yapa yapa yıprandım.
Kusura bakma çok konuştum
Kuzum çıplak gözle görülen bir şey var mı? Yani bende emin olamadımBekleyemedim tabi; sürekli adet olacak gibi
Hissediyorum sonra ağrı geçmiş oluyor .. gecikmenin 1. Ya da 2. Günü , ilişkinin de 13. Günü .. Hiç anlam veremiyorum
Canimmm hoşgeldinKızlar selammm ben geldim 24 saat sonra hajajsjshemen kısa bi bilgilendirme yapayım. Dün gerçekten beynim çok yorulmuştu biraz dinlendim eşime yemek ısmarlattım arkadaşımla bir kahve içtim. Ve kendime geldim herşey de netleşti artık bence.
semocann
Canım hoşgeldin, ay bugün de benim modum düşük ya karnım davul gibi şişkinlik var midem yanıyor ara ara reflü gibi oluyor midem bulanır gibi oluyor, göğüslerim şişti. Bayadır regl öncesi göğüslerimde değişiklik olmuyordu. (Genelde kışın olur.) Bugün 9.gün sabah test yaptım negatif çıktı. Herkesle kavga etmek filan geliyor içimdenKızlar selammm ben geldim 24 saat sonra hajajsjshemen kısa bi bilgilendirme yapayım. Dün gerçekten beynim çok yorulmuştu biraz dinlendim eşime yemek ısmarlattım arkadaşımla bir kahve içtim. Ve kendime geldim herşey de netleşti artık bence.
semocann
Hoşgeldin canım bizsiz olmaz gitme buralardan benim sağ kasığımda ağrı var pazartesi doktordan randevu aldım haftasonu da gelmezse gidicemKızlar selammm ben geldim 24 saat sonra hajajsjshemen kısa bi bilgilendirme yapayım. Dün gerçekten beynim çok yorulmuştu biraz dinlendim eşime yemek ısmarlattım arkadaşımla bir kahve içtim. Ve kendime geldim herşey de netleşti artık bence.
semocann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?