bunu ilk kim söyledi sana emelist politik cevaplar istemiyorummmmm:82: bu arada internet gitii ve siz iyice katynatmışsınız valla helel olsun
ALLAHIM sizi ömür boyu mutlu etsin inşallah canım çok yakışmışsınızzzz
ALLAHIM sizi ömür boyu mutlu etsin inşallah canım çok yakışmışsınızzzz
Kavga başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tmm canım benim sakin ol ilk önce bana berceste söledi tamammı beni o ikna etti dielim:) de oda rahat etsin tamammı canımcım:)
tmm canım benim sakin ol ilk önce bana berceste söledi tamammı beni o ikna etti dielim:) de oda rahat etsin tamammı canımcım:)
kızlar merhaba
bende aranıza yeni katıldım.bu ay hamıle kalmayı ıstıyordum fakat olmadı ıse hazırana kalacak.bu ay kendı hesaplamalarımca yumurtlama gunune denk getırdım.yarın hasta olmam gerekıyo.ben o kadar sabırsızımkı ıkı tane ıdrar test yaptım bıle.hasta olacakmısım gıbı hıssedıyorum.ama belım cok fazla agrıyo basımda donme var.gece cok fazla ıdrarada cıktım.uyku halımde cok.ama sankı adet olacagım.bılemıyorum.cok korkuyorum.sız ne dersınız.kasıklarımda bısıler hıssedıyorum.sureklı bakıyorum geldımı dıye
siz ne kadar temiz kalpli iyi insanlarsınız ya tamda insanlardan ümidimi kesmeye başlamışken çok tatlısınız birbirimizi tanımıyoruz görmüyoruz bilmiyoruz ama bizi birbirimize bağlayanm çok değişik bi bağ var aramızda . ve bu birbirini hiç tanımayan insanlar birbirleri için dua ediyorlar artık hamile olmasamda sorun değil sizin gibi iyi dostları kazandım ve ben sizin iyi dilek ve dualarınızla teselli buldum tşkler:) ve dipnot: ilk defa böyle yoğun bi şekilde takip ettiğim tek topic bu elinize sağlık iyiki acmıssınız:):113:
siz ne kadar temiz kalpli iyi insanlarsınız ya tamda insanlardan ümidimi kesmeye başlamışken çok tatlısınız birbirimizi tanımıyoruz görmüyoruz bilmiyoruz ama bizi birbirimize bağlayanm çok değişik bi bağ var aramızda . ve bu birbirini hiç tanımayan insanlar birbirleri için dua ediyorlar artık hamile olmasamda sorun değil sizin gibi iyi dostları kazandım ve ben sizin iyi dilek ve dualarınızla teselli buldum tşkler:) ve dipnot: ilk defa böyle yoğun bi şekilde takip ettiğim tek topic bu elinize sağlık iyiki acmıssınız:):113:
benimde öyle ilk topiğimbu arada ne zaman testtt yapıyosun saat kaçta
eğer benim çocuğum olursa sanki erkek olucakmış gibi gelio biz kız istioruz ama cevremdekilerde öle dio hayırlısı sizin kendiniz hakkında tahminleriniz varmı ben gibi:)
benimde öyle ilk topiğimbu arada ne zaman testtt yapıyosun saat kaçta
eğer benim çocuğum olursa sanki erkek olucakmış gibi gelio biz kız istioruz ama cevremdekilerde öle dio hayırlısı sizin kendiniz hakkında tahminleriniz varmı ben gibi:)
Günaydın kuşum yaaaa emelist test yaptı negatif cıktı ama yine deneyecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?