HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

birazcık kilo vermen lazım canım gebelikten önce sonradan zorlanabilirsin...

tatlım haklısın da ben ilk kızıma hamile kaldığımda 94 kiloydum 98 kiloyla doğum yaptım sadece 4 kilo aldım çünkü sürekli kustum. şimdi yine kiloluyum bakalım hamilelikte nolcak bu sefer

Kızlarrr slm.Ben de haziranda hamile kalmak istiyorum ama daha ilk denememiz olacak bakalım nasip.Bu bat dediğiniz ne tarihi?

tatlım haklısın da ben ilk kızıma hamile kaldığımda 94 kiloydum 98 kiloyla doğum yaptım sadece 4 kilo aldım çünkü sürekli kustum. şimdi yine kiloluyum bakalım hamilelikte nolcak bu sefer

Umarım sorunsuz bir gebelik yaaşarız hepimiz....

Kızlar bu arada ben daha yeeni kapandım nisan 20 de kapanmayı tercih ettim çok korktum önce ama şuan çok mutluyumm

Bugün başıma bişey gelmese iyidir hep kahkaha atıyorummm

ayyy 1 saat uzaklaştım neler kaynatmışsınız anaaaam :)))) yemek yapcam daha akşam beyimiz gelince aç kalmasın çok iş düşüyo bu ara adama :)))))

teşekkür ederm ben yine test yaptım o dakopkoyu iki çizgi :)))) birbende birieşimde süreklibakıyoz delirdik mi ne gelip gelip soruyo şimdi ben baba mı olcam diyo yarın sabah 9 da randevu aldık gidicez darısı hepinize inşallah :)))

eşinin veya ailenin etkisi varmı bu kararında

Eşim 5 vakit namazında biridir ailem zaten yok annem öldü babam ve herkes kendi aleminde yani karışan yok...Eşimin aileside karışmadı ben birgün kapanmak istediğim söyleyerek çarşıdan kıyafet aldım geldim abdest aldım giyindim eşim eve geldi beni gördü ve ağladı çok mutlu oldu....Yani tamamen kendi hür irademle olduuu iyiki yapmışımmm

kızlar selam yeniden

ben merak ettim,bu gebelik testi en erken ne zaman yapılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…