birazcık kilo vermen lazım canım gebelikten önce sonradan zorlanabilirsin...
Yok canım dalgalı ya söyledim ama fazla kilon varsa senden ver zayıf zayıf gebe kalmak daha iyi olurrr
tatlım haklısın da ben ilk kızıma hamile kaldığımda 94 kiloydum 98 kiloyla doğum yaptım sadece 4 kilo aldım çünkü sürekli kustum. şimdi yine kiloluyum bakalım hamilelikte nolcak bu sefer
Kızlarrr slm.Ben de haziranda hamile kalmak istiyorum ama daha ilk denememiz olacak bakalım nasip.Bu bat dediğiniz ne tarihi?
çok şekersin canım yakızında çok tatlı maşşallah aynı sennnnn
hadi hayırlısı canımcım.bat asla gelmiycek adet günümüz demekkızlarrr slm.ben de haziranda hamile kalmak istiyorum ama daha ilk denememiz olacak bakalım nasip.bu bat dediğiniz ne tarihi?
MAŞŞALLAH SİZE O ZAMANNN TATLIMteşekkür ederim canım hele şimdi görsen ikiz gibiyiz :)
Kızlar bu arada ben daha yeeni kapandım nisan 20 de kapanmayı tercih ettim çok korktum önce ama şuan çok mutluyumm
çok yakışmış ama canımkızlar bu arada ben daha yeeni kapandım nisan 20 de kapanmayı tercih ettim çok korktum önce ama şuan çok mutluyumm
fıstık gibisin canım maşşallah endamın yeter :)ben minnak bişeym ya 47 kilo boyda taş catlasa 160 :) bana dün yolda sen oy kullanabiliyomusun dediler eşimde yok onun yası tutmuyo diye dalga gecti 24 üm ama görseniz 18 dersinz :)
slm kıslarr,
ohh oohhhh muhabbet bayağı ilerlemiş. deminden beri yazdıklarınızı okuyorum, son sayfaya yeni geldim vallahi. cerenim seni de tebrik ederim. ilk müjdeyi verdin bize çiçeği burnunda hamişimiz. Nazar değmesin sana
teşekkür ederm ben yine test yaptım o dakopkoyu iki çizgi :)))) birbende birieşimde süreklibakıyoz delirdik mi ne gelip gelip soruyo şimdi ben baba mı olcam diyo yarın sabah 9 da randevu aldık gidicez darısı hepinize inşallah :)))
eşinin veya ailenin etkisi varmı bu kararında
çok yakışmış ama canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?