• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

bende kendimi uzun sanırdım:) 176 bende :) ama foto nasıl eklenio vede sonra silinebiliomu:) çok hoş bi bayansın umut denizcim vede cok yakışıosunuz allah daim etsin maşallah:)

SONUNDA BİR TANE İYİ HABER ALDIK.
CERENCİM ÇOKKKKK TEBRİK EDİYORUM, SAĞLIK SIHHATLİ ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.
ARTIK KİMSEDEN SES ÇIKMAYINCA HAZİRAN AYININ UĞURSUZ OLARAK DEĞERLENDİRECEKTİM.
kızlar bu arada size birşey söyleyeceğim bu yumurtlama tarihlerini doktor eşimle bana söyledi
ama eşim öyle günle işmi olur. çocuk yapmak için ben birlikte olamam,bu işin saati günü olmaz, sakın bana hadi bugün 12. günü diye gelme dedi. çokkk üzgünüm çokkk:14:
akışına bırak zaten korunmaya bıraktık günle saatle olacak iş değil, benide strese sokma dedi
ben şimdi ne yapacağım ya:18:

eşin cok doğru sölemş canım ben 5 ay ugrastm günügününe hesaplar kitaplar olmadı bu ay yumurtlama tarihlermde 4 gün yapamadık düğüne gitmiştik olması imkansz gibiydi toplasan 5 gün yatmadık onlardada hemen ayaga kalktım ne uzandm ne yastık koydum ama stres olmayınca tutmuş stres en büyük engel sakınn kafanızı yormayın tüm belirtileri yaşarsınız üzülürsünz oluruna bırakk sen kendini enişteye bırakk boşveeeeeeeerr tadını cıkar:))

Ben rahatım valla burda nasılsam dışardada oyum deşifre eden etsinnn çatlak umutdenizzzz:66::66::66:
benim işim gereği öyle bir şansım yok canım, banka finans çevresinde duyulmuş bir adım var , işte başka derin, sosyal hayatta bambaşka bir derin var :34:
ama merak edenler için özel mail adreslerimizi verebiliriz :64:

$5733_1179496560388_1017383256_542176_2197051_n.jpg $207686_1851503960153_1017383256_2064059_6360394_n.jpg $223289_1915890249770_1017383256_2167254_7226636_n.jpg

ahanda yaptım valla :) gözünüz dombili görsün :76::76:

eşin cok doğru sölemş canım ben 5 ay ugrastm günügününe hesaplar kitaplar olmadı bu ay yumurtlama tarihlermde 4 gün yapamadık düğüne gitmiştik olması imkansz gibiydi toplasan 5 gün yatmadık onlardada hemen ayaga kalktım ne uzandm ne yastık koydum ama stres olmayınca tutmuş stres en büyük engel sakınn kafanızı yormayın tüm belirtileri yaşarsınız üzülürsünz oluruna bırakk sen kendini enişteye bırakk boşveeeeeeeerr tadını cıkar:))
öyle yapayım bari cerenim, zaten başkada şansım yok , adama hadi diyince döndü, k.çını yattı :60:ısmarlama olmaz bu işler diye, çok nazlı gelin benim koca :60:
dediğin gibi kendimi benim adamın kollarına atayım :66:

slm kıslarr,
ohh oohhhh muhabbet bayağı ilerlemiş. deminden beri yazdıklarınızı okuyorum, son sayfaya yeni geldim vallahi. cerenim seni de tebrik ederim. ilk müjdeyi verdin bize çiçeği burnunda hamişimiz. Nazar değmesin sana :nazar:

Back