Iyi de nası yapcaz yapamadım deli oldum ayhh embesil gibi....
SONUNDA BİR TANE İYİ HABER ALDIK.
CERENCİM ÇOKKKKK TEBRİK EDİYORUM, SAĞLIK SIHHATLİ ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.
ARTIK KİMSEDEN SES ÇIKMAYINCA HAZİRAN AYININ UĞURSUZ OLARAK DEĞERLENDİRECEKTİM.
kızlar bu arada size birşey söyleyeceğim bu yumurtlama tarihlerini doktor eşimle bana söyledi
ama eşim öyle günle işmi olur. çocuk yapmak için ben birlikte olamam,bu işin saati günü olmaz, sakın bana hadi bugün 12. günü diye gelme dedi. çokkk üzgünüm çokkk
akışına bırak zaten korunmaya bıraktık günle saatle olacak iş değil, benide strese sokma dedi
ben şimdi ne yapacağım ya:18:
benim işim gereği öyle bir şansım yok canım, banka finans çevresinde duyulmuş bir adım var , işte başka derin, sosyal hayatta bambaşka bir derin varBen rahatım valla burda nasılsam dışardada oyum deşifre eden etsinnn çatlak umutdenizzzz
öyle yapayım bari cerenim, zaten başkada şansım yok , adama hadi diyince döndü, k.çını yattıeşin cok doğru sölemş canım ben 5 ay ugrastm günügününe hesaplar kitaplar olmadı bu ay yumurtlama tarihlermde 4 gün yapamadık düğüne gitmiştik olması imkansz gibiydi toplasan 5 gün yatmadık onlardada hemen ayaga kalktım ne uzandm ne yastık koydum ama stres olmayınca tutmuş stres en büyük engel sakınn kafanızı yormayın tüm belirtileri yaşarsınız üzülürsünz oluruna bırakk sen kendini enişteye bırakk boşveeeeeeeerr tadını cıkar:))
Silebiliyoz di mi sonradan :)
ÇOK ŞEKERSİN CANIM YAEki Görüntüle 203405 Eki Görüntüle 203406 Eki Görüntüle 203407
ahanda yaptım valla :) gözünüz dombili görsün :76::76:
Birazcık kilo vermen lazım canım gebelikten önce sonradan zorlanabilirsin...
ben mi? cnm anlamadımm
Eki Görüntüle 203404 işte canlarımmm bakın sonra silicemm
SANADA MAŞALLAH CANIMMMMM.......................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?