HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

bende kendimi uzun sanırdım:) 176 bende :) ama foto nasıl eklenio vede sonra silinebiliomu:) çok hoş bi bayansın umut denizcim vede cok yakışıosunuz allah daim etsin maşallah:)

eşin cok doğru sölemş canım ben 5 ay ugrastm günügününe hesaplar kitaplar olmadı bu ay yumurtlama tarihlermde 4 gün yapamadık düğüne gitmiştik olması imkansz gibiydi toplasan 5 gün yatmadık onlardada hemen ayaga kalktım ne uzandm ne yastık koydum ama stres olmayınca tutmuş stres en büyük engel sakınn kafanızı yormayın tüm belirtileri yaşarsınız üzülürsünz oluruna bırakk sen kendini enişteye bırakk boşveeeeeeeerr tadını cıkar:))

Ben rahatım valla burda nasılsam dışardada oyum deşifre eden etsinnn çatlak umutdenizzzz
benim işim gereği öyle bir şansım yok canım, banka finans çevresinde duyulmuş bir adım var , işte başka derin, sosyal hayatta bambaşka bir derin var
ama merak edenler için özel mail adreslerimizi verebiliriz

öyle yapayım bari cerenim, zaten başkada şansım yok , adama hadi diyince döndü, k.çını yattı ısmarlama olmaz bu işler diye, çok nazlı gelin benim koca
dediğin gibi kendimi benim adamın kollarına atayım

slm kıslarr,
ohh oohhhh muhabbet bayağı ilerlemiş. deminden beri yazdıklarınızı okuyorum, son sayfaya yeni geldim vallahi. cerenim seni de tebrik ederim. ilk müjdeyi verdin bize çiçeği burnunda hamişimiz. Nazar değmesin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…