HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Offf yaa bu temizlik işi neden bitmiyor 15 te bir bayan geliyor ama yinede yetmiyor ev çabuk dağılıyor yaaaaa deli etcek beniii

...................................................................

Son düzenleme:
öle cnm bitmez bende annemdeyim cumadan beri temizlik yapıyoz bugünde laminant yapılacak yani bi türlü bitmedi bitse kendi evime başlayacam

Canım ya ne yapıyorsun sen temizlik yapmasana bak bebiş varsa bişey olmasın yorma kendini....

canım, men ismimi bulamadım ama önceden yazmıştım. Men de haziran annesiyim inşallah! Bat 8 haziran.
Çok az kaldı, bekliyorum güzel müjdeni! İnşAllah hepimiz anne olucaz canlarım!

canım, men ismimi bulamadım ama önceden yazmıştım. Men de haziran annesiyim inşallah! Bat 8 haziran.
Çok az kaldı, bekliyorum güzel müjdeni! İnşAllah hepimiz anne olucaz canlarım!

Canım benim bat larınızı yazmadığınız için eklemedim şimdi yazmışsın ekliyorummmm...Yada ben göremedim...

kızlar ben kahvaltı yaparken yazıyordum oda şimdi iş zamanı istemiyerekde olsa çıkmam lazım akşama girebilirsem görüşürüz fazla kaynatmayın ben gelene kadar hoşçakalın görüşürüz

kızlar ben kahvaltı yaparken yazıyordum oda şimdi iş zamanı istemiyerekde olsa çıkmam lazım akşama girebilirsem görüşürüz fazla kaynatmayın ben gelene kadar hoşçakalın görüşürüz

Tamam canım yine beklerizzz bu arada bi kan testi yaptırsana mutlaka çıkar kandaaa

Tamam canım yine beklerizzz bu arada bi kan testi yaptırsana mutlaka çıkar kandaaa

çıkamadım bi türlü karnım ağrıyo herhelde regl olcam yarında olmazsam perşembe yaparım cnm şimdi yaptırım negatif sonuç alırsam yıkılırım artık uslandım çok yaptım böle reglgünüm hep sonuç negatif çıkıyodu o yüzden bekleyecem bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…