B byzg Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2011 106 0 0 İzmir 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #661 inşallah hepimiz bu ay meleğimize kavuşuruz rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnn
umutdeniz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ocak 2010 1.905 0 0 Bursa 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #662 sevser .!.: kasıkların ağrıyosa normal bence canım akıntıyı boşver bence şekerim inşallah bebeğin bu ay tutmuştur Genişletmek için tıkla... Ayyy canım ağzından bal damlıyorrr yaaaDua edelim Allahım hepimize nasip etsin zamanında bu duyguyu
sevser .!.: kasıkların ağrıyosa normal bence canım akıntıyı boşver bence şekerim inşallah bebeğin bu ay tutmuştur Genişletmek için tıkla... Ayyy canım ağzından bal damlıyorrr yaaaDua edelim Allahım hepimize nasip etsin zamanında bu duyguyu
S sevser bin şükürrrr Kayıtlı Üye 10 Ocak 2011 3.522 121 123 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #663 umutdeniz .!.: hADİ KIZLAR O ZAMAN EVLERİ TOPARLAYIP GELELİMM....YARIM SAAT SONRA HERKES BURDA OLSUN OLMAZMII Genişletmek için tıkla... ah tatlım 3 gündür dokunmuyorum ev toplanacak süpürge,ev silinecek,tozlar alınacak,yemek yapılacak, ...... ölme eşşeğim ölmeeeeeeee besmeleyle başlayacam valla
umutdeniz .!.: hADİ KIZLAR O ZAMAN EVLERİ TOPARLAYIP GELELİMM....YARIM SAAT SONRA HERKES BURDA OLSUN OLMAZMII Genişletmek için tıkla... ah tatlım 3 gündür dokunmuyorum ev toplanacak süpürge,ev silinecek,tozlar alınacak,yemek yapılacak, ...... ölme eşşeğim ölmeeeeeeee besmeleyle başlayacam valla
umutdeniz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ocak 2010 1.905 0 0 Bursa 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #664 Kızlar saat 12 de burda olurum hepiniz burda olun haaaa...Öpüyorummm
umutdeniz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ocak 2010 1.905 0 0 Bursa 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #665 Kızlar saat 12 de burda olurum hepiniz burda olun haaaa...Öpüyorummm
S sevser bin şükürrrr Kayıtlı Üye 10 Ocak 2011 3.522 121 123 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #666 umutdeniz .!.: Ayyy canım ağzından bal damlıyorrr yaaaDua edelim Allahım hepimize nasip etsin zamanında bu duyguyu Genişletmek için tıkla... amiinnnnnnnnnn inşallah canım ya sen yinede çok ağır kaldırmada tuttuysa birden boş olmasın bırakmasın seni annelerin bitanesi
umutdeniz .!.: Ayyy canım ağzından bal damlıyorrr yaaaDua edelim Allahım hepimize nasip etsin zamanında bu duyguyu Genişletmek için tıkla... amiinnnnnnnnnn inşallah canım ya sen yinede çok ağır kaldırmada tuttuysa birden boş olmasın bırakmasın seni annelerin bitanesi
S sevser bin şükürrrr Kayıtlı Üye 10 Ocak 2011 3.522 121 123 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #667 umutdeniz .!.: Kızlar saat 12 de burda olurum hepiniz burda olun haaaa...Öpüyorummm Genişletmek için tıkla... by by kuzummmmmm
umutdeniz .!.: Kızlar saat 12 de burda olurum hepiniz burda olun haaaa...Öpüyorummm Genişletmek için tıkla... by by kuzummmmmm
umutdeniz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ocak 2010 1.905 0 0 Bursa 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #668 sevser .!.: amiinnnnnnnnnn inşallah canım ya sen yinede çok ağır kaldırmada tuttuysa birden boş olmasın bırakmasın seni annelerin bitanesi Genişletmek için tıkla... Ağlatma canım yaaaDokunuyor bugünlerde bana
sevser .!.: amiinnnnnnnnnn inşallah canım ya sen yinede çok ağır kaldırmada tuttuysa birden boş olmasın bırakmasın seni annelerin bitanesi Genişletmek için tıkla... Ağlatma canım yaaaDokunuyor bugünlerde bana
S sevser bin şükürrrr Kayıtlı Üye 10 Ocak 2011 3.522 121 123 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #669 byzg .!.: inşallah hepimiz bu ay meleğimize kavuşuruz rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla... aminnnnnnnnnnnnnn canım benim
byzg .!.: inşallah hepimiz bu ay meleğimize kavuşuruz rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla... aminnnnnnnnnnnnnn canım benim
S sevser bin şükürrrr Kayıtlı Üye 10 Ocak 2011 3.522 121 123 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #670 umutdeniz .!.: Ağlatma canım yaaaDokunuyor bugünlerde bana Genişletmek için tıkla... gız dur dur hadi git temizle evi bakıyım sen
umutdeniz .!.: Ağlatma canım yaaaDokunuyor bugünlerde bana Genişletmek için tıkla... gız dur dur hadi git temizle evi bakıyım sen
_CandaS_ Çok şükür seni bana verene ... Kayıtlı Üye 29 Mart 2010 6.066 72 163 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #671 Hepimize bol şans arkadaşlar .... Son düzenleme: 31 Mayıs 2011
sea_moon_love Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2011 124 3 96 38 Bursa 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #672 kızlar bende istiyorum bende bendeeee tabi rabbim önce tüm isteyenleri geri çevirmesin herkesin yüzünü güldürsün bizimkini de güldürsün
kızlar bende istiyorum bende bendeeee tabi rabbim önce tüm isteyenleri geri çevirmesin herkesin yüzünü güldürsün bizimkini de güldürsün
B bfatos Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 693 0 0 Kocaeli 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #673 günaydın hatunlar nasılsınız
H hakem Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2009 558 1 118 Balıkesir 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #674 sea_moon_love .!.: kızlar bende istiyorum bende bendeeee tabi rabbim önce tüm isteyenleri geri çevirmesin herkesin yüzünü güldürsün bizimkini de güldürsün Genişletmek için tıkla... aminnnnnnnnnnn inş
sea_moon_love .!.: kızlar bende istiyorum bende bendeeee tabi rabbim önce tüm isteyenleri geri çevirmesin herkesin yüzünü güldürsün bizimkini de güldürsün Genişletmek için tıkla... aminnnnnnnnnnn inş
B bfatos Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 693 0 0 Kocaeli 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #675 sea_moon_love .!.: kızlar bende istiyorum bende bendeeee tabi rabbim önce tüm isteyenleri geri çevirmesin herkesin yüzünü güldürsün bizimkini de güldürsün Genişletmek için tıkla... amin cnm hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
sea_moon_love .!.: kızlar bende istiyorum bende bendeeee tabi rabbim önce tüm isteyenleri geri çevirmesin herkesin yüzünü güldürsün bizimkini de güldürsün Genişletmek için tıkla... amin cnm hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
umutdeniz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ocak 2010 1.905 0 0 Bursa 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #676 Fatoşşş nbr hoşgeldin varmı güzel haberlerr....
umutdeniz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ocak 2010 1.905 0 0 Bursa 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #677 Kızlar liste ye eklenmek isteyenler batlarını yazsınlar lütfennnn
B bfatos Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 693 0 0 Kocaeli 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #678 umutdeniz .!.: Fatoşşş nbr hoşgeldin varmı güzel haberlerr.... Genişletmek için tıkla... hoşbulduk cnm iyiyim sen nasılsın daha bişey yok inş. olmaz bakalım yarına kadar neolcak psikolojikde olabilir hayırlısı
umutdeniz .!.: Fatoşşş nbr hoşgeldin varmı güzel haberlerr.... Genişletmek için tıkla... hoşbulduk cnm iyiyim sen nasılsın daha bişey yok inş. olmaz bakalım yarına kadar neolcak psikolojikde olabilir hayırlısı
aysunsedat Herşeyin Hayırlısı Olsun. Kayıtlı Üye 29 Nisan 2011 1.386 3 66 Bursa 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #679 naber hanımcıklar bugün nasılsınız:):
DERin83 RUZGARİN ANNESİ:-) Kayıtlı Üye 1 Eylül 2009 2.761 4 116 İstanbul 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #680 bu akşam işten çıktıktan sonra bakıma gidicem kendimi güzellik merkezine atıcam, şöyle 10 bin bakımı yaptırıcam kendime :)bizimde çalışmalara bugün itibariyle START veriyorum. :92:
bu akşam işten çıktıktan sonra bakıma gidicem kendimi güzellik merkezine atıcam, şöyle 10 bin bakımı yaptırıcam kendime :)bizimde çalışmalara bugün itibariyle START veriyorum. :92: