Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benide ekleyebilirsiniz bat 15 haziran bayanlarrrrrrr
Allah iyiliğini versin emiBugün baya güldürdün sen beni...Kız eşimin ne işi var burda eşimle dışarı çıkıyorum dedimmmm[/günaydın tatlım bi topikte okudum kızın tekinin eşi merak etmiş oda üye olmuş kızda ismini verdi şuanda aşada ismi şu şu olan benim eşim yazmayın kızlar ona bişey yazmışta acaba seninkide merakmı etti didim kuzum
adetimin 14.günü ve sancım var hayatımda ilkkez hissediyorum yumurtlama günüm müüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Olabilir canım...Yeni başlamışta olabilir kasıklarda ağrı ve akıntı bunun göstergesi tabii çalışmalara son hızz devammm
sağol bitanem ya o yumurta gibi akıntıyı 12.gün gördüm 13.günde sancı yok ama bugün 14.gün ve sancı var
gerçekten hayatımda illkez hissediyorum çok ilginççççççççççççççççççççççççç
iyi geceler cnm bende ara ara adet oalcakmışım gibi karın ağrısı oluyo bide ben adet olmadan 4,5 gün önce lekelenmeler olup sonra adet olurdum bu ay oda olmadı inşaallah adet olmam yimdir ne olur dua edin
hadi hadi degerlindir hemen hatta kociş evdeyse şmdi bile degerlendir
Günaydın sevserim nasılsın...
Kızlar şuan çok komik durumdayım görseniz zorun ne dersiniz
Evi toparlıyorum sizi her gittiğim odaya taşıyorummmm
hıııııııııı söylede hemen şimdiden bişeyler yemeye başlasın kız cola falan içmesin
Benim bugün yumurtlamamın son günü ama hiç yumurta akı gibi akıntım olmadı kasıklarım ağırıyo normal mi sizce????Yoksa daha yumurtlamadım mı gıt gıt gıdakkkkkkkkkkkkk
Yemeyle içmeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum canım yaaa NASİP NASİP