• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

inşallah canım.. hepimizin güzel haberlerini alırız.
ben dr a gittim
dr bu konularda rahat olmak çok önemli dedi
6 ay normal karı koca hayatı yaşaın çocuk olucak dye strese sakın girmeyin
6 ay olmazsa gelin yöntemleri deneyelim dedi
bu benim gerçek anlamda ilk denemem
öğretmenim ve bu ay hamile kalırsam seneye 2. dönemi izinle geçiricem diye çok mantıklı bir ay benim için
ama tabi herşeyin hayırlısı
rabbim ne zaman isterse o zaman olacak
cnm sen kaç yıllık evlisin

sonuç alamamışsın anladığım kadarıyla olur inşallah ya çok üzülüyorum böle olunca hepimiz adına.denemeye devammı aşılamayı arkadaşım.:49::49::49::49:

bu ay kist var dedi doktor önmüzdeki ay tekrar deneyeceğiz inşallah. Bu arada ilk aşılamam iğne ile oldu ama benim yumurtlama problemim yok ben de başka bir doktora daha gittim iğne kullanmana gerek yok klomenle yapalım dedi bu yüzden bekliyorum bu ay kendiliğinden hamile kalmazsam bi dahaki ay klomenle 2. aşılama olacak.

tatlım daha ilk denemenmiş allah çok aratmadan verir insallah bebişini.yeterki moral bozma..kaç yıllık evlisin?kaç yaşındasın?

canım ben 11 aylık evliyim.
biz nişanlıyken eşim kasıklarım ağrıyo diye dr a gitti
o zaman varikosel başlangıcı dediler
senin çocugun olur etkileyecek boyutta değil dediler
biz de bugüne kadar korunduk geri çekme yöntemiyle
sonra bir gün ben onun test sonuçlarını grdüm ve şaşırdım
çünkü morfolojisi %2 ydi ve kötü olarak değerlendiriliodu
araştırdım ve kafama takıldı
dr a gitti durum içaçıcı değil dedi
yeniden test istedi
ama eşim vermek istemedi kaçtı bu konudan
biz de önce strese girmeden 6 ay falan deneyelim olmazsa o zaman tedavisine bakarız diye düşündük
inşallah hiç yorulmayız

bu ay kist var dedi doktor önmüzdeki ay tekrar deneyeceğiz inşallah. Bu arada ilk aşılamam iğne ile oldu ama benim yumurtlama problemim yok ben de başka bir doktora daha gittim iğne kullanmana gerek yok klomenle yapalım dedi bu yüzden bekliyorum bu ay kendiliğinden hamile kalmazsam bi dahaki ay klomenle 2. aşılama olacak.

canım aşılamanın doğal yöntemden farkı ne?

sivatan canım inşallah hamilesindir ve inşallah o silik çizgi gitgide belirginleşir
ama ben de daha önceki topiklerden okuduğum bilgiyi paylaşmak istedim seninle
çatlatma iğnesi yanlış sonuç okumaya sebebiyet veriyormuş
o yüzden regl tarihi geçmeden yapılan idrar testleri yanlış çıkabiliomuş
bence sen hiç stres yapma
takma kafaya
regl günün geldiğinde git kan tahlili yaptır
inşallah da o gün kocaman bir mutluluk yaşarsın

ewet bende etkiyi duyduğum için umutlanmadım arkadaşım inşallah adet gelmezde kan testi için gidip mutlu sona gelirim ama stres yapmamak elde olmuyo çok heyecan ve korkuyla bekliyorum:84::84::84::84::84::84:

canım ben 11 aylık evliyim.
biz nişanlıyken eşim kasıklarım ağrıyo diye dr a gitti
o zaman varikosel başlangıcı dediler
senin çocugun olur etkileyecek boyutta değil dediler
biz de bugüne kadar korunduk geri çekme yöntemiyle
sonra bir gün ben onun test sonuçlarını grdüm ve şaşırdım
çünkü morfolojisi %2 ydi ve kötü olarak değerlendiriliodu
araştırdım ve kafama takıldı
dr a gitti durum içaçıcı değil dedi
yeniden test istedi
ama eşim vermek istemedi kaçtı bu konudan
biz de önce strese girmeden 6 ay falan deneyelim olmazsa o zaman tedavisine bakarız diye düşündük
inşallah hiç yorulmayız

anlıyorum canım yinede çok fazla kafanıza takmadan bi 6 ay geçirmeye çalışın.
sonraki zamanlarda olmassa zaten dr kontrolune gireceksiniz.
güzel bi süreç geçirmeye bakın madem canım allahın izniyle inşallah bi melek gelir :34:

cnm ben yeni evliyim 11 aylık ama yukarıda yazdığım gibi dr olumsuz konuşunca ben de biraz tırstım
ve o gün dünya üzerime yıkıldı
hiç çocugum olmayacak gbi hissettim
ama şimdi çok iyiyim
gayet umutluyum
o dr a sinirliyim:19:

daha yeni evlisi bence tadını çıkart inş.en kısa zamanda bebişinde olur olumsuz düşünme hiç bir zaman RABBİMin bir bildiği vardır

ewet bende etkiyi duyduğum için umutlanmadım arkadaşım inşallah adet gelmezde kan testi için gidip mutlu sona gelirim ama stres yapmamak elde olmuyo çok heyecan ve korkuyla bekliyorum:84::84::84::84::84::84:

az kaldı ha gyret
bu son 4 günde arkadaşlarınla buluş
dışarı çık alışveriş yap
at aklından bu konuyu
kendini oyala :16:

anlıyorum canım yinede çok fazla kafanıza takmadan bi 6 ay geçirmeye çalışın.
sonraki zamanlarda olmassa zaten dr kontrolune gireceksiniz.
güzel bi süreç geçirmeye bakın madem canım allahın izniyle inşallah bi melek gelir :34:

daha yeni evlisi bence tadını çıkart inş.en kısa zamanda bebişinde olur olumsuz düşünme hiç bir zaman RABBİMin bir bildiği vardır

inşallah kızlar..
çok şekersiniz
tşk ederim:16:

o zaman senin aşılama dediğin iğne vurulman bende klomen kullandım günde 2 tane kist yaptı bendede doğum kontrol hapıyla yok ettik bu ay günde 1 e indirdik ve ovitrelle vuruldum ...inşallah olur sonuç mikemmel olur:66::66::66::66:

canım aşılamanın doğal yöntemden farkı ne?

aşılamada iğne vaya haplarla daha kaliteli yumurtalar elde ediyolar ve yaklaşık 2 günde bir doktor ultrason ile yumurtanın büyümesini takip ediyor ve yumurta 18-20 mm arasına gelince çatlatma iğnesi yapıyor yaklaşık 30 saat sonrada eşinden alınmış spermleri yıkayıp sana enjekte diyorlar yarım saat dinlenip gidiyosun ve 14 gün sonra sonuç belli oluyor.
Benim tutmadı maalesef bakalım inşallah 2. ye tutar

aşılamada iğne vaya haplarla daha kaliteli yumurtalar elde ediyolar ve yaklaşık 2 günde bir doktor ultrason ile yumurtanın büyümesini takip ediyor ve yumurta 18-20 mm arasına gelince çatlatma iğnesi yapıyor yaklaşık 30 saat sonrada eşinden alınmış spermleri yıkayıp sana enjekte diyorlar yarım saat dinlenip gidiyosun ve 14 gün sonra sonuç belli oluyor.

kızlar bende 3 kere yaptırdım hiçbiri tutmadı maalesf

hmm anladım canım..
inşallah tutacak
çoook olumlu ol ve yürekten inan canım :16:

benim drum buna kısaca şöyle diyo.içeri ordunun hepsini hurrrraaaaaa göndermiyoruz komandoları alıyoruz sadece:87::87::87::87::87::87::87:

Back