• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

ben daha adet olmadım hiç bişeyimde yok düne kadar hafif belim ağırıyorda oda gitti sanki bide demin miğdem bulandı pazartesiye kadar bekleyim dedim test için ama sanırım bekleyemeyeceğim bugun alıp yarın sabah yaparım inş hayırlısıyla güzel sonuç alırım .kızlar ben bişe soracam kirpiklerin birbirine yapışması hamilelik belirtisi mi öyle biryerden duymuştumda bileniniz var mı?

günaydın cnm iyiyim sen nasılsın??Umutdeniz dönmemiş henüz umarım bir an önce döner :(((Hiç iyi olmadı bu olaylar önceden ne keyifli bir yerdi burası gerçekten üzülüyorum şimdiki sessizliği görünce

bende iyiyim canım sağol biraz heycan var bende.ewt canım bende cok üzüldüm böyle olması inş herşey düzelir eskisi gibi şen şakrak olur topiğimiz....

Son düzenleme:
ben daha adet olmadım hiç bişeyimde yok düne kadar hafif belim ağırıyorda oda gitti sanki bide demin miğdem bulandı pazartesiye kadar bekleyim dedim test için ama sanırım bekleyemeyeceğim bugun alıp yarın sabah yaparım inş hayırlısıyla güzel sonuç alırım .kızlar ben bişe soracam kirpiklerin birbirine yapışması hamilelik belirtisi mi öyle biryerden duymuştumda bileniniz var mı?

umarım hamilesindir cnm valla bu konuda hiçbir fikrim yok

kızlar günaydın sabah kalktım tuvalete gittim beyaz akıntıyla karışık pembe lekelenme vardı bugün 18 .ci gün yerleşme belirtisi olabilirmi ne olur yardım edin :26: :26:

kızlar günaydın sabah kalktım tuvalete gittim beyaz akıntıyla karışık pembe lekelenme vardı bugün 18 .ci gün yerleşme belirtisi olabilirmi ne olur yardım edin :26: :26:

günaydın canım benim bildiğim kadarıyla yerleşme kanamasıdır.inşallahta öyledir allahım herkesin yüzünü güldürsün hayırlısıyla ...

merhaba kıslar bende bu ay için delirenlerdenim inşallah hepimiz hayallerime ulaşırız çok umut ediyorum bu ay kalmayı ve bahar annesi olmayı.rahatszılığımda var ama Rabbim biliyorsun içimi dışımı her halimle bütün uzuvlarımla bu ay evlatsahibi olmayı istiyorum. rabbim hayırlısını versin

amin canım allah kalbine göre versin inşallah. ben bu aydan çok umutluyum yaa neden bilmiyorum. topiğimiz şenlenecek gibi geliyor bana.

adet olduğun günüde sayıyorsun canım...

çok sağol cnm ben 7 haziranda adet oldum bu durumda 4. gün çalışmaya başlamış oldum demek ki...Hayırlısı inş

amin canım allah kalbine göre versin inşallah. ben bu aydan çok umutluyum yaa neden bilmiyorum. topiğimiz şenlenecek gibi geliyor bana.

Ayyyy inş cnm yaa dün ilk denemeydi inş ben de hepinizle beraber hemen hamile kalırım..

günaydın cnm nasılsın??? kızlarr inş hamilesinizdir hepiniz biz de dün başladık çalışmalara.kızlar bir şey soracağım bu günleri sayarken regl olduğumuz ilk günü 1. gün mü kabul ediyoruz yoksa o günü atlayıp mı 1 diye sayıyoruz

iyiyim canım ya iş yerindeyim cumartesi günü çalışmayı sevmiyorummmmm. allahtan 15:30 da bitiyor. sonra yatışşşş. günleri sayarken olması gereken günden itibaren diye biliyorum

kızlar umutdeniz neden banlandı haberi olan varmı? ben takip edemedim.

canım derinle olan gerginlik yüzünden sanrım..

iyiyim canım ya iş yerindeyim cumartesi günü çalışmayı sevmiyorummmmm. allahtan 15:30 da bitiyor. sonra yatışşşş. günleri sayarken olması gereken günden itibaren diye biliyorum

Kolay gelsin cnm evet erken bitmesi iyiymiş.. Canım 7 haziranda regl oldum yani bugün 5. gün oluyor doğru değil mi?

Back