• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

deren 83 diye biri vardı hatırlıyomusun bilmiyorum umutdenizle konuşurlarken tartışmaya başladılar umut deniz yalanını yakaladı onun oda yalan değil diye iddaa etti umut deniz onu uzaklaştırdı megle baraber başka topik açmışlar megle iyi anlaşıyolardı zaten benle arkadaşlardı benimle bile arkadaşlıklarını silmişler ne alakaysa çokta tın yani:51::51::51:

deren 83 diye biri vardı hatırlıyomusun bilmiyorum umutdenizle konuşurlarken tartışmaya başladılar umut deniz yalanını yakaladı onun oda yalan değil diye iddaa etti umut deniz onu uzaklaştırdı megle baraber başka topik açmışlar megle iyi anlaşıyolardı zaten benle arkadaşlardı benimle bile arkadaşlıklarını silmişler ne alakaysa çokta tın yani:51::51::51:

anladım canım boşverr yaa çok gereksiz böle şeylerr ayrıca yalana da gerk yok yanii sonuçta burda dertleşioruzz tecrübelerimzden faydalanıoruz ben hepinizi çok seviorumm :16::16::81:

saol canım bende sizleri seviyorum her ne olursa olsun benim kimseyle alıp veremediğim yok burda hepimiz aynı kaderi yaşıyoruz ....

merhaba kıslar bende bu ay için delirenlerdenim inşallah hepimiz hayallerime ulaşırız çok umut ediyorum bu ay kalmayı ve bahar annesi olmayı.rahatszılığımda var ama Rabbim biliyorsun içimi dışımı her halimle bütün uzuvlarımla bu ay evlatsahibi olmayı istiyorum. rabbim hayırlısını versin

merhaba arkadaşlar geçmişi okudum çok üzüldümm...
bu arada bizim tek bir nedenimiz var o da bebekk...
özel hayatlarımızı hiç birimizin sorgulamaya hakkı yokk...
inş en kısa zaman da topikte gerginlikten kurtulur..
meg arkadaşımız bana da istek gönderdi yeni topikle ilgili...
oraya da ugradımm..arada kalmak istemiyorumm...
inş en kısa zaman da bu gerginlik son bulur...
yoksa eskisi gibi neşe içinde devam etmemiz çok zor olurr...

Back