• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

ayol kazık kadar herif ne emdirmesi ayoll aaa:)
olr mu koca bebekler bardakta içmeyi pek sevmez diye bilirim :86:

iyi canım ne olsun tşk muhabbet var daha ne olsun:)
aynen canım sohbet ayrı güzel ayrı keyifli :29: :16:
şifaaaaa :60::60::60::60::60: emzirdin mi heee :60::60::60::60::60:süpperdi bu
günün bombası nımı patlattım yoksa :28: teşekkürler canım daha süperi senin olsun :60::60::60::60:

olsun cnm siz burdasınız ya gelir meg de :)
gelmiş bile :34: canım pardon az evvel hoş geldin demeyi unutmuşum :17: :16:

ohhh kocişin ayrı keyifle uyuuş sen ayrı keyiftesin ohhhh sefan olsun canım kıskananların çatlasın :64: :nazar:
gece gece haliyle +18 muhabbeti olabiliyiiiiii sağol canım aklıma şeytanlık geldi işte :60: :60::60::60::60:

bizim muhabbetin tamamı +18 konulu deel mi zaten :64::64::64::78:

olr mu koca bebekler bardakta içmeyi pek sevmez diye bilirim :86:

aynen canım sohbet ayrı güzel ayrı keyifli :29: :16:
günün bombası nımı patlattım yoksa :28: teşekkürler canım daha süperi senin olsun :60::60::60::60:

gelmiş bile :34: canım pardon az evvel hoş geldin demeyi unutmuşum :17: :16:

canım şimdi tabe bardaktan emmeyi şey pardon süt içmeyi sevmezler ama yok bugun böle bardaktan içti uyudu:)

vala canım aynen öle kahvemide aldım yanıma dur bide sigara yakayım:)
tam benlik ohhhh kahve çay sigara tiryakisiyimdir ohhhhh sefan olsunnnn seni çekemeyen anten taksın canım :28: :16: :15:
meggil geldi :86:

ay gibeğ kalırsak neetcez bu sigara olayını ya :44:
anaaa ben kadınlar kahvehanesine gelmişim meğer :59: sende mi canım kullanıyorsun malesef bende :26:
bizim muhabbetin tamamı +18 konulu deel mi zaten :64::64::64::78:
hakikaten beee öyle canım 7/24 muhabbet +18 :27:

hiç sorma canım ya bırkmak cok zor cok keyıf alıyorum ben içmekten :(
off ya aynen seviyorum sigarayı bırakmak istemiyorum ama anne olmak istiyorum :31:
canım şimdi tabe bardaktan emmeyi şey pardon süt içmeyi sevmezler ama yok bugun böle bardaktan içti uyudu:)
anladım canım :37: her gün her gün de emzirmeye mecazımız kalmıyooooo kiii arada bi bardaktan lıkır-lıkır içiversinler :15:

neyse kızlar ben kaçarım kocamla uyuyalım yarın erken kalkayım bende hepize allah güzel güzel bebişler versin hepinizi öptüm iyi gecelerrr....:54::5::5:

tam benlik ohhhh kahve çay sigara tiryakisiyimdir ohhhhh sefan olsunnnn seni çekemeyen anten taksın canım :28: :16: :15:
anaaa ben kadınlar kahvehanesine gelmişim meğer :59: sende mi canım kullanıyorsun malesef bende :26:
hakikaten beee öyle canım 7/24 muhabbet +18 :27:

off ya aynen seviyorum sigarayı bırakmak istemiyorum ama anne olmak istiyorum :31:
anladım canım :37: her gün her gün de emzirmeye mecazımız kalmıyooooo kiii arada bi bardaktan lıkır-lıkır içiversinler :15:

seviyorum bu saatleri canım ya muhabbet var kahve sigara var ohh:) tabe bardaktan içsin hiç halim yok emzirmeye:):9:

Son düzenleme:
neyse kızlar ben kaçarım kocamla uyuyalım yarın erken kalkayım bende hepize allah güzel güzel bebişler versin hepinizi öptüm iyi gecelerrr....:54::5::5:
iyi uykular bebişini gör inşallah rüyanda :emir_bebek: amin canım aminn kendine cici bak :80:
seviyorum bu saatleri canım ya muhabbet var kahve sigara var ohh:) tabe bardaktan içsin hiç halim yok emzirmeye:):9:
evet yaa bende seviyorum bu saatleri iyi bugünü yırttın yarın emzirirsin :15: :60:
hoşbulduk cnm önemli değil :34:

benimde koçişim uyudu bende müzik indiriyorum

aysun iii geceler cnm
:29: :16: bende indiriyorum canım bi yandan ilahiler bi yandan şarkılar indirip duruyorum :46: kolay gelsin sanada :34:

yok canım hep bir uhde olarak kalmıştır içimde diş hekimi olmak :) hiç degılse rumuzların hekimi oluyorum böle:) diş konusunda cok kıtaplar okudum ama diplomamız yok hehe:)
canım benim olsun inşallah bebek isteğin gerçek olacak :49: :emir_bebek: :nazar: sen bizim dişçimizsin artık tamamdır selam verdin borçlu çıktın heeee benimde dişim ağrıyor kaç gündür dr a gitmeye korkuyorummm :50:

Back