iyi uykular bebişini gör inşallah rüyandaamin canım aminn kendine cici bak :80:
evet yaa bende seviyorum bu saatleri iyi bugünü yırttın yarın emzirirsin
bende indiriyorum canım bi yandan ilahiler bi yandan şarkılar indirip duruyorum kolay gelsin sanada
canım benim olsun inşallah bebek isteğin gerçek olacaksen bizim dişçimizsin artık tamamdır selam verdin borçlu çıktın heeee benimde dişim ağrıyor kaç gündür dr a gitmeye korkuyorummm
ne zaman çift çizgiyi görcez acaba
adet görcek miyim,gibeğ myim yoksam :97:
ben mi ımm şeyyy yarın ve hafta sonu dahilll kampanya var bu ara bende :86:yok canım yok hafta sonu belkı canım isterse emdirirm:) sen nezaman emdircen
inşallah canım bu kez yüzün gülecek ama elinden geldiğinde aklına başka şeyler getir hatta uğraşı bul kendine takma lütfen çok zor ama başarabilirizne zaman çift çizgiyi görcez acaba
adet görcek miyim,gibeğ myim yoksam :97:
ben mi ımm şeyyy yarın ve hafta sonu dahilll kampanya var bu ara bende :86:
dr dan nasıl korkuyorsam dişime bile bakmaya korkuyordum sadece ağrı çekiyordum geçen gün kocişe baktırdım meğer çürükmüş ve iltihapta oluşmuş gözümün altı kulağım ve başıma ağrılar şiddetle vurdu vurduda vurdutamam canım dişle ilgili konularda yardımcı olabilirim elimden geldiği kadar ailenizin diş hekimi var artık:) ama ağrı neden var dişinde canım çürüme veya iltihap vaarmı?
ımmmm şeyyyyy yazdım güya söylemeye utandım emzirme günlerimi kendimi utanarak anlatan biri olarak ifade etmiştim eeeeee tabiii kampanya dediğim 3 gün üstüste emzirme anlamındaydı eeeee geriside gelir herhalde sütle kim doymuş :86:oo ımmm ne var peki canım kampanyada birini emerse diğeri ücretsizmi nasıl bir kampanya:)
dr dan nasıl korkuyorsam dişime bile bakmaya korkuyordum sadece ağrı çekiyordum geçen gün kocişe baktırdım meğer çürükmüş ve iltihapta oluşmuş gözümün altı kulağım ve başıma ağrılar şiddetle vurdu vurduda vurduşu an hafif ağrılar antibiyotik apranax kullanıyorum halaaaa dr a da gitmedim :18:
gideceğim canım ama yalnız gidemem ki kocişte bu aralar yoğun izin alamıyor işyerinden ve ben ilçedeyim ile gideceğiz dr a bu yüzden erteledim canım yoksa kaçış yok dr a gitmeliyimmmcanım bence git doktora çünkü bakteriler diğer saglam dişlerdede yuvalanıyor..ayrıca çürük herdaim iltihap meydana getirir bu iltihapta vücudun bütün kesimlerini etkiler git bır an önce bence..
ımmmm şeyyyyy yazdım güya söylemeye utandım emzirme günlerimi kendimi utanarak anlatan biri olarak ifade etmiştim eeeeee tabiii kampanya dediğim 3 gün üstüste emzirme anlamındaydı eeeee geriside gelir herhalde sütle kim doymuş :86:
gideceğim canım ama yalnız gidemem ki kocişte bu aralar yoğun izin alamıyor işyerinden ve ben ilçedeyim ile gideceğiz dr a bu yüzden erteledim canım yoksa kaçış yok dr a gitmeliyimmm
demekki bizim bünyeler sağlam değil 55 kiloyum ben ama yinede kaldıramıyorum ağır geliyo:18::18::18:
süte doymayan süper emici kocişlerimiz varken gir çık emzir canımımmm:) üç gün üst üstemi iyi masallah canım süt fazlası var sanırım:) tabe sütle doymazki gerisi gelir gelir:) dur kocişime bakem geleyiz yazık az emdirsemiydim canı çekmiştir:)
korktuğum için kocişi istiyom cesaret destek olması açısından evet canım ben kocişe kociş bana acayip düşkünüz birbirimzeniye yanlız gidemiyosun canım ala ala ya bukadarda düşkün olunmazki kocişe:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?