HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

ayol kazık kadar herif ne emdirmesi ayoll aaa:)
olr mu koca bebekler bardakta içmeyi pek sevmez diye bilirim :86:

iyi canım ne olsun tşk muhabbet var daha ne olsun:)
aynen canım sohbet ayrı güzel ayrı keyifli
şifaaaaa emzirdin mi heee süpperdi bu
günün bombası nımı patlattım yoksa teşekkürler canım daha süperi senin olsun

olsun cnm siz burdasınız ya gelir meg de :)
gelmiş bile canım pardon az evvel hoş geldin demeyi unutmuşum

bizim muhabbetin tamamı +18 konulu deel mi zaten :78:

canım şimdi tabe bardaktan emmeyi şey pardon süt içmeyi sevmezler ama yok bugun böle bardaktan içti uyudu:)

vala canım aynen öle kahvemide aldım yanıma dur bide sigara yakayım:)
tam benlik ohhhh kahve çay sigara tiryakisiyimdir ohhhhh sefan olsunnnn seni çekemeyen anten taksın canım
meggil geldi :86:

ay gibeğ kalırsak neetcez bu sigara olayını ya :44:
anaaa ben kadınlar kahvehanesine gelmişim meğer sende mi canım kullanıyorsun malesef bende :26:
bizim muhabbetin tamamı +18 konulu deel mi zaten :78:
hakikaten beee öyle canım 7/24 muhabbet +18

hiç sorma canım ya bırkmak cok zor cok keyıf alıyorum ben içmekten
off ya aynen seviyorum sigarayı bırakmak istemiyorum ama anne olmak istiyorum
canım şimdi tabe bardaktan emmeyi şey pardon süt içmeyi sevmezler ama yok bugun böle bardaktan içti uyudu:)
anladım canım her gün her gün de emzirmeye mecazımız kalmıyooooo kiii arada bi bardaktan lıkır-lıkır içiversinler

neyse kızlar ben kaçarım kocamla uyuyalım yarın erken kalkayım bende hepize allah güzel güzel bebişler versin hepinizi öptüm iyi gecelerrr....

seviyorum bu saatleri canım ya muhabbet var kahve sigara var ohh:) tabe bardaktan içsin hiç halim yok emzirmeye:)

Son düzenleme:
neyse kızlar ben kaçarım kocamla uyuyalım yarın erken kalkayım bende hepize allah güzel güzel bebişler versin hepinizi öptüm iyi gecelerrr....
iyi uykular bebişini gör inşallah rüyanda amin canım aminn kendine cici bak :80:
seviyorum bu saatleri canım ya muhabbet var kahve sigara var ohh:) tabe bardaktan içsin hiç halim yok emzirmeye:)
evet yaa bende seviyorum bu saatleri iyi bugünü yırttın yarın emzirirsin
hoşbulduk cnm önemli değil

benimde koçişim uyudu bende müzik indiriyorum

aysun iii geceler cnm
bende indiriyorum canım bi yandan ilahiler bi yandan şarkılar indirip duruyorum kolay gelsin sanada

yok canım hep bir uhde olarak kalmıştır içimde diş hekimi olmak :) hiç degılse rumuzların hekimi oluyorum böle:) diş konusunda cok kıtaplar okudum ama diplomamız yok hehe:)
canım benim olsun inşallah bebek isteğin gerçek olacak sen bizim dişçimizsin artık tamamdır selam verdin borçlu çıktın heeee benimde dişim ağrıyor kaç gündür dr a gitmeye korkuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…