olr mu koca bebekler bardakta içmeyi pek sevmez diye bilirim :86:ayol kazık kadar herif ne emdirmesi ayoll aaa:)
aynen canım sohbet ayrı güzel ayrı keyifliiyi canım ne olsun tşk muhabbet var daha ne olsun:)
günün bombası nımı patlattım yoksaşifaaaaaemzirdin mi heee süpperdi bu
gelmiş bileolsun cnm siz burdasınız ya gelir meg de :)
ohhh kocişin ayrı keyifle uyuuş sen ayrı keyiftesin ohhhh sefan olsun canım kıskananların çatlasın
gece gece haliyle +18 muhabbeti olabiliyiiiiii sağol canım aklıma şeytanlık geldi işte
meggil geldi :86:
ay gibeğ kalırsak neetcez bu sigara olayını ya :44:
yok kendi halimde hanım hanımcık takılıyorum canım yok davul filan öyle:)
olr mu koca bebekler bardakta içmeyi pek sevmez diye bilirim :86:
aynen canım sohbet ayrı güzel ayrı keyifli
günün bombası nımı patlattım yoksateşekkürler canım daha süperi senin olsun
gelmiş bilecanım pardon az evvel hoş geldin demeyi unutmuşum
tam benlik ohhhh kahve çay sigara tiryakisiyimdir ohhhhh sefan olsunnnn seni çekemeyen anten taksın canımvala canım aynen öle kahvemide aldım yanıma dur bide sigara yakayım:)
anaaa ben kadınlar kahvehanesine gelmişim meğermeggil geldi :86:
hakikaten beee öyle canım 7/24 muhabbet +18bizim muhabbetin tamamı +18 konulu deel mi zaten:78:
off ya aynen seviyorum sigarayı bırakmak istemiyorum ama anne olmak istiyorumhiç sorma canım ya bırkmak cok zor cok keyıf alıyorum ben içmekten
anladım canımcanım şimdi tabe bardaktan emmeyi şey pardon süt içmeyi sevmezler ama yok bugun böle bardaktan içti uyudu:)
tam benlik ohhhh kahve çay sigara tiryakisiyimdir ohhhhh sefan olsunnnn seni çekemeyen anten taksın canım
anaaa ben kadınlar kahvehanesine gelmişim meğersende mi canım kullanıyorsun malesef bende :26:
hakikaten beee öyle canım 7/24 muhabbet +18
off ya aynen seviyorum sigarayı bırakmak istemiyorum ama anne olmak istiyorum
anladım canımher gün her gün de emzirmeye mecazımız kalmıyooooo kiii arada bi bardaktan lıkır-lıkır içiversinler
neyse kızlar ben kaçarım kocamla uyuyalım yarın erken kalkayım bende hepize allah güzel güzel bebişler versin hepinizi öptüm iyi gecelerrr....
gelmiş bilecanım pardon az evvel hoş geldin demeyi unutmuşum
meggil geldi :86:
hoşgelllldinnnn megggg
seviyorum bu saatleri canım ya muhabbet var kahve sigara var ohh:) tabe bardaktan içsin hiç halim yok emzirmeye:)
canan,hekim misin?
iyi uykular bebişini gör inşallah rüyandaneyse kızlar ben kaçarım kocamla uyuyalım yarın erken kalkayım bende hepize allah güzel güzel bebişler versin hepinizi öptüm iyi gecelerrr....
evet yaa bende seviyorum bu saatleri iyi bugünü yırttın yarın emzirirsinseviyorum bu saatleri canım ya muhabbet var kahve sigara var ohh:) tabe bardaktan içsin hiç halim yok emzirmeye:)
hoşbulduk cnm önemli değil
benimde koçişim uyudu bende müzik indiriyorum
aysun iii geceler cnm
canım benim olsun inşallah bebek isteğin gerçek olacakyok canım hep bir uhde olarak kalmıştır içimde diş hekimi olmak :) hiç degılse rumuzların hekimi oluyorum böle:) diş konusunda cok kıtaplar okudum ama diplomamız yok hehe:)
yok canım hep bir uhde olarak kalmıştır içimde diş hekimi olmak :) hiç degılse rumuzların hekimi oluyorum böle:) diş konusunda cok kıtaplar okudum ama diplomamız yok hehe:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?