canım kısmet kimse çok beklemese keskee..
ben 1 senedir d.kontrol hapı kullanıyodum bakalım onun için çok erken olmasını beklemiyorum ama allahın bileceği iş tabi hayırlısı ile hepimiz 4gözle bekliyoruz..
kızlar bu arada sizin bilgilerinize ihtiyacım var bugün reglimin 1.günü artık dr a gidecem ne diyosunuz nezaman gideyim ve özelemi devletemi gidelim tahlil için özel çok pahalıymış malum devlette yaptırım özeldeki dr a mı göstersemki ne diyosunuz baştan aşağı muayne oluyum bari
hadi bakalım hayırlısı olsun canım
aaa aldıralım senın sinirlerini en iyisiii
yapma tatlım bu kdr yaa yok yere canını sıkıyosun relax olalım kızlar relaxxx
Valla canım ben devlete gittim adam gibi ilgilenmiyorlar bu ülkede parayla işini yaptıracaksın durumunuz çok kötü değilse özele gitmenden yanayım...Adetliyken git 2. günü falan gel demişlerdi bana ama sana ne derler bilmem bende pco var çünkü...
canım durumumuz fena değil ama arkadaştan 700 istemişler ya çok fazla geldi bana eee hangi testleri istediler peki 700 verecek kadar ne olabilirki
canım durumumuz fena değil ama arkadaştan 700 istemişler ya çok fazla geldi bana eee hangi testleri istediler peki 700 verecek kadar ne olabilirki
allah yardımcın oldun canım sırf bu bebek için memeleketime gidemez oldum ya tam gidetim diyorum hadi bu ay olursa diye gitmiyorum valla şaştım kaldım
inşallah bu ay olsun hemen sen bari çok bekleme ben him korunmadım ama olmadı daha olmaz diyede çok korkuyorum
700 nedir yahu estetikmi yapıyolar?
kızlar bu arada sizin bilgilerinize ihtiyacım var bugün reglimin 1.günü artık dr a gidecem ne diyosunuz nezaman gideyim ve özelemi devletemi gidelim tahlil için özel çok pahalıymış malum devlette yaptırım özeldeki dr a mı göstersemki ne diyosunuz baştan aşağı muayne oluyum bari
aslında o kadar hayatı ertelememek lazımm..
bu kadar taktıgımız için olmuyor benceee...
ben özele gidiyorum canımmm....
tahlillerimide özelde yaptırıyorumm..
bu ay gideceksinn??
adetinin 2. yada 3. günü gitmen gerekiyor canımm...
tabiki tatlım hayatı ertelememek lazım ama bi gelsin yavrum devamlı aneanneye gidecez onla şimdi gitmediğim günleri ozaman degerlendirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?