• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

evet canımm bildigim kadarıyla 8 yaşından beri çekiyorum..
gerçekten çok zor hiç birşey yapamıyorsun hiç bir çareside yokk...

sende mi fmf hastasısın canımm??
öyleysen seninde allah yardımcın olsun..

hiç kolay bir hastalık değil bir ömür çekicezz...

bende kullanıyorum zaten aksattığım zaman hemen atak geciriyorum..
üzüntüye strese yorgunluğa hiç gelenmiyorumm...

evet canımm ben bebeğimi kaybettiğim hafta 2 kere üst üste atak geçirmiştim acaba ondan mı oldu diyorum hep...

yanlız hamile kaldıgında ilk 3 ay ay dr lar ilacımızı kullandırmıyor haberin olsunn...

canım bende fmf hastasıyım çok iyi bir prof. gidiyorum. bana ilaçlarını hamile kaldığındada kullan yoksa çocuk düşebilir çok yüksek ihtimal dedi seninkinin sebebi o olabilir. zaten hamile kaldığını öğrenmeden il 1 ay içmiş oluyorsun aslında değişen birşey yok ağrılar çok kötü dayanılmaz ilaçsız daha şiddetli bir atak geçirisen bebek buna dayanmaz ve düşer demişti. ve ben o yüzden içiyorum günde üç adet benim atak gelince tam 3 gün sürüyor mahvoluyorum kesinlikle stres tetikliyor bunu defalarca yaşadım stres yorgunluk ve üzüntü

canım bende fmf hastasıyım çok iyi bir prof. gidiyorum. bana ilaçlarını hamile kaldığındada kullan yoksa çocuk düşebilir çok yüksek ihtimal dedi seninkinin sebebi o olabilir. zaten hamile kaldığını öğrenmeden il 1 ay içmiş oluyorsun aslında değişen birşey yok ağrılar çok kötü dayanılmaz ilaçsız daha şiddetli bir atak geçirisen bebek buna dayanmaz ve düşer demişti. ve ben o yüzden içiyorum günde üç adet benim atak gelince tam 3 gün sürüyor mahvoluyorum kesinlikle stres tetikliyor bunu defalarca yaşadım stres yorgunluk ve üzüntü

canım benim ist daki dr um bıraktırmıştı hamileliğince atak geçirmeyeceksin dedi ama ben süründüm resmen...
hamileliğim boyunca devamlı ayak geçirdim mahvoldumm...
burdaki dr um da kullanma deyince dedim vardır bunda bir hikmet..
ama araştırıyorum kimi kullan kimi kullanma diyor bende şaşırdımm...

ama bu sefer kalırsam kullanmayı düşünüyorumm...

yoksa o kadar acıyı çekebilecek güce sahip değilim maleseff...

benim bu ayım boş geçti meselaa...
yumurtlama dönemimde 2 kere üst üste atak geçirdim ve 1 kere çalışma bile olamadı...
yumurtlamam bitti 2 gün sonra çalışma oldu..
tutma ihtimali çok zor..yani bir ayıma daha neden olduu :59:

stres üzüntü yorgunluğu defalarca denedim derincimm...

ufak bir şeye sıkılsam 3 gün yerimden kalkamıyorumm..
hadi onu geçtim artık agrıdan kafayı yiyorumm :59:

sen de kendine çok dikkat et canımmm...

kendime nesguik yaptım içiyorum :1:
kahveden uzak durayım derken buna takıldım :1:

sen naspıyorsun bakalımm??

fatmagülgilleri izledim :86:
keağboy gibi kontrol yapıyorum her 5 dakkada bir bi de.. hani batınınnn enn hızzlııı.......:60::60::60::60::60:

Gerginlik derken aynı şeyden mi bahsediyoruz acabaaa:14:

efet bebekten bahsediyoruz :emir_bebek:

Back