• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

şifacımmmm :38:
görüşürüz canımm,sende Allaha emanet ol ve en kısa zamanda kucağında bebikin olsun inşallahhh...
sağol canım aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhh :31: :16: hepimizin inşallah hamiş haberini duyayım :81:
bende istereeemmmmmm.:66::66::66::66::66:
tabiii ki canım seni nasıl ayırayım :34: buradaki tüm arkadaşlara inşallah patiklerim hediye olacak :15: :16:
mecazi anlamda söylemiştim ben ama :70:
merak etmeyin , beslenme danışmanınız ve spor hocanız olacağım öyle çok kilo almak çok. 12 yıldır neredeyse profesyonel olarak spor yapıyorum 1 yıldırda ileri seviyede pilates çalışıyorum. kontrol altına alıcam hepimizi :62:
ilgin için sağol canım göbeğim ve basenlerim güzelim vücuduma yakışmıyorlar :63: sırıyorlar çözelim şu işi canım el birliği ile :29:
iyi akşamlar arkadaşlar.. ben bu sabah test yaptım negatif çıktı.. ufff ya ama hala gelen giden yok..

:43: :59:
canım kaç gün geciktin :26: adet olmadığın sürece umut var demektir inşallah bebeğin konmuştur göbişine :49: :emir_bebek: :nazar: sitres yapmamaya bak :16:
artık takmıycam hamileliği kafama ama ister istemez takıyo insan artık olursa olacak olmassa olmaz napalım.:4::4::4:
aynen canım ben şu an öyleyim bakalım süpriz ay hangi ay :49:

kızlarrrr size bir batıl inanç eğer beraberlikten sonra SOLA dönersen kız SAĞA dönüp yatarsan erkek oluyormuş :)) meraklılarına duyrulur

birde erkek spermler 48 saat yaşıyorlarmış ama çok hızlılar kız spermler ise yavaş ama 72 saat yaşıyormuş ona göre ayarlayabilirmişsiniz :)
bende duymuştum canım sağ sol meselesini :46: ama siperm 48 saat canlı kalıyor diye biliyordum meğer 72 saat kız içinmiş :53: teşekkürler yeni bir bilgi eli ayağı fdüzgün sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah ben cinsiyete takılmayanlardanım :31:
bu arada benim sayfa hala problemli.ya bu nasıl düzelecek ????
canım son sayfaya mı gidemiyor sun :26: eğer öyleyse hangi internetten giriyorsan gözatma geçmişini sil , çerezleri temizle internet sayfasını hafiflet gene gel düzelir muhtemelen bendede daha önce olmuştu :45: :28: :16:
benim bu gün 11 gün geçmiş oldu.. 30 mayısta adet olmam gerekiyordu.
aaaaa bence sen kan tahlili yaptır :49: :emir_bebek: :nazar: :16:
her akşam gelemiyorum işten sonra çok yorgun oluyorum ama bugün burdayım ama yaa problem var samki son sayfatya giremiyorum enteresan :44:
az önce Seyyah arkadaşa yazdığım mesajı oku uygula canım :16:
kızlar merhaba aşılama yaptıracam,dua edin...
inşallah canım bebeğin sana tutunur müjdeni verirsin bizlere :49: :28: :emir_bebek: :nazar:
dilerim sevinc gözyaslarindan gözlerin kocamannn olurr ,tez zamanda:))
canım benim yaaaa çok sağol aminnnnn inşallah cümlemize inşallahh :16:
tşk ederim canımm...
güzel dileklerin için çok sağoll..

inş sende sağlıkla kucagına alırsın bebişini..
canım büyük geçmiş olsun Rabbim bol sabır versin rahatsızlığın için de Rabbim sağlık-şifa versin inşallah :34: :16: çok beklemeden hayırlı sağlıklı evladına kavuşacaksın :49:

İYİ GECELER kızlar :80:

canım büyük geçmiş olsun Rabbim bol sabır versin rahatsızlığın için de Rabbim sağlık-şifa versin inşallah :34: :16: çok beklemeden hayırlı sağlıklı evladına kavuşacaksın :49:

İYİ GECELER kızlar :80:

tşk ederimm canımmm...
allah hepimize en kısa zaman da tatlı bebişler nasip etsin inş :emir_bebek: :nazar:

hoşgeldinnn :71:

sana da iyi geceler canımmm...

canım bende fmf hastasıyım çok iyi bir prof. Gidiyorum. Bana ilaçlarını hamile kaldığındada kullan yoksa çocuk düşebilir çok yüksek ihtimal dedi seninkinin sebebi o olabilir. Zaten hamile kaldığını öğrenmeden il 1 ay içmiş oluyorsun aslında değişen birşey yok ağrılar çok kötü dayanılmaz ilaçsız daha şiddetli bir atak geçirisen bebek buna dayanmaz ve düşer demişti. Ve ben o yüzden içiyorum günde üç adet benim atak gelince tam 3 gün sürüyor mahvoluyorum kesinlikle stres tetikliyor bunu defalarca yaşadım stres yorgunluk ve üzüntü

bende fmf hastasıyım gercekten atakları dayanılmaz regl dönemleri bile bazen tetikliyo:41::41::41::41:

sanırım adet oldum.............bu ay çok düzensizim bakalım ne olcek............:27::27::27:
üzülmek yok canım inşallah umutlar diğer aya bebişin olsun :emir_bebek: :28:

bende fmf hastasıyım gercekten atakları dayanılmaz regl dönemleri bile bazen tetikliyo:41::41::41::41:
canım sanada geçmiş olsun Rabim bol şifa sağlık versin inşallah bebişiniz olur vücudunuz hormonlar felan yenileniyor yaaa bebişinizle birlikte bu rahatsızlığınız yok olur inşşşşşş

Back