Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nereye kız.........hoşçakal.........Kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok öpüyorum sabah grsz Allahın izniylee
ben de iyiyim.......................ben çok iyiyimmm...
sen nasılsın canımmm...
nerde gece kuşları
ben de iyiyim.......................
görüşmeyeli neler yaptın bakalımm??
sağol canım aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhh hepimizin inşallah hamiş haberini duyayım :81:şifacımmmm
görüşürüz canımm,sende Allaha emanet ol ve en kısa zamanda kucağında bebikin olsun inşallahhh...
tabiii ki canım seni nasıl ayırayım buradaki tüm arkadaşlara inşallah patiklerim hediye olacakbende istereeemmmmmm.
ilgin için sağol canım göbeğim ve basenlerim güzelim vücuduma yakışmıyorlar sırıyorlar çözelim şu işi canım el birliği ilemecazi anlamda söylemiştim ben ama
merak etmeyin , beslenme danışmanınız ve spor hocanız olacağım öyle çok kilo almak çok. 12 yıldır neredeyse profesyonel olarak spor yapıyorum 1 yıldırda ileri seviyede pilates çalışıyorum. kontrol altına alıcam hepimizi
canım kaç gün geciktin :26: adet olmadığın sürece umut var demektir inşallah bebeğin konmuştur göbişine sitres yapmamaya bakiyi akşamlar arkadaşlar.. ben bu sabah test yaptım negatif çıktı.. ufff ya ama hala gelen giden yok..
aynen canım ben şu an öyleyim bakalım süpriz ay hangi ayartık takmıycam hamileliği kafama ama ister istemez takıyo insan artık olursa olacak olmassa olmaz napalım.
bende duymuştum canım sağ sol meselesini ama siperm 48 saat canlı kalıyor diye biliyordum meğer 72 saat kız içinmiş teşekkürler yeni bir bilgi eli ayağı fdüzgün sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah ben cinsiyete takılmayanlardanımkızlarrrr size bir batıl inanç eğer beraberlikten sonra SOLA dönersen kız SAĞA dönüp yatarsan erkek oluyormuş :)) meraklılarına duyrulur
birde erkek spermler 48 saat yaşıyorlarmış ama çok hızlılar kız spermler ise yavaş ama 72 saat yaşıyormuş ona göre ayarlayabilirmişsiniz :)
canım son sayfaya mı gidemiyor sun :26: eğer öyleyse hangi internetten giriyorsan gözatma geçmişini sil , çerezleri temizle internet sayfasını hafiflet gene gel düzelir muhtemelen bendede daha önce olmuştubu arada benim sayfa hala problemli.ya bu nasıl düzelecek ????
aaaaa bence sen kan tahlili yaptırbenim bu gün 11 gün geçmiş oldu.. 30 mayısta adet olmam gerekiyordu.
az önce Seyyah arkadaşa yazdığım mesajı oku uygula canımher akşam gelemiyorum işten sonra çok yorgun oluyorum ama bugün burdayım ama yaa problem var samki son sayfatya giremiyorum enteresan :44:
inşallah canım bebeğin sana tutunur müjdeni verirsin bizlerekızlar merhaba aşılama yaptıracam,dua edin...
canım benim yaaaa çok sağol aminnnnn inşallah cümlemize inşallahhdilerim sevinc gözyaslarindan gözlerin kocamannn olurr ,tez zamanda:))
canım büyük geçmiş olsun Rabbim bol sabır versin rahatsızlığın için de Rabbim sağlık-şifa versin inşallah çok beklemeden hayırlı sağlıklı evladına kavuşacaksıntşk ederim canımm...
güzel dileklerin için çok sağoll..
inş sende sağlıkla kucagına alırsın bebişini..
kocamla yemek yedik...........sancım var biraz da uzandım............çay içtik kocam yattı ve............
canım büyük geçmiş olsun Rabbim bol sabır versin rahatsızlığın için de Rabbim sağlık-şifa versin inşallah çok beklemeden hayırlı sağlıklı evladına kavuşacaksın
İYİ GECELER kızlar :80:
ne sancın var canımm??
ohh ne güzel yapmışsın...
benim kociş hala oturuyor yatırıp kaçabilicem çünkü ütü yapıp duş almam lazımm
canım bende fmf hastasıyım çok iyi bir prof. Gidiyorum. Bana ilaçlarını hamile kaldığındada kullan yoksa çocuk düşebilir çok yüksek ihtimal dedi seninkinin sebebi o olabilir. Zaten hamile kaldığını öğrenmeden il 1 ay içmiş oluyorsun aslında değişen birşey yok ağrılar çok kötü dayanılmaz ilaçsız daha şiddetli bir atak geçirisen bebek buna dayanmaz ve düşer demişti. Ve ben o yüzden içiyorum günde üç adet benim atak gelince tam 3 gün sürüyor mahvoluyorum kesinlikle stres tetikliyor bunu defalarca yaşadım stres yorgunluk ve üzüntü
aminnn canım aminnnntşk ederimm canımmm...
allah hepimize en kısa zaman da tatlı bebişler nasip etsin inş
hoşgeldinnn
sana da iyi geceler canımmm...
sanırım adet oldum.............bu ay çok düzensizim bakalım ne olcek............
bende fmf hastasıyım gercekten atakları dayanılmaz regl dönemleri bile bazen tetikliyo
üzülmek yok canım inşallah umutlar diğer aya bebişin olsunsanırım adet oldum.............bu ay çok düzensizim bakalım ne olcek............
canım sanada geçmiş olsun Rabim bol şifa sağlık versin inşallah bebişiniz olur vücudunuz hormonlar felan yenileniyor yaaa bebişinizle birlikte bu rahatsızlığınız yok olur inşşşşşşbende fmf hastasıyım gercekten atakları dayanılmaz regl dönemleri bile bazen tetikliyo
pc den mi tv den mi izliyorsun kanal :26:ya tv ye dalıyorum ben ya
pc den mi tv den mi izliyorsun kanal :26:
ya tv ye dalıyorum ben ya