- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 38
kızlar ben kaçıyorum eşim çarıyor son çalışmaları kaçırmıyım hepinizi öpüyorum iyi geceler
kolay gelsin canımm
öpüyorumm..iyi gecelerr..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben kaçıyorum eşim çarıyor son çalışmaları kaçırmıyım hepinizi öpüyorum iyi geceler
merhaba
ben de haziran 15 bat bekliyorum arkadaşlar.
bi konuda yardıma ihtiyacım var. Gebelik belirtilerine konu açmıştım ama hiç cevap gelmedi. belki siz yardımcı olabilirsiniz.
eşimle korunmayı geçen ay bıraktık. 18 mayıs bir önceki dönemimin ilk günü ve 14 yada 15 haziranda beklenmeyen adet tarihim. Tahmini ovulasyon günümden beri mide bulantısı, ağzımda metalik tat ve sol yumurtalığımda batma hissi var oldukça kuvvetli. son üçgündür buna alt karında bi ağrı ve anormal şişkinlik eklendi, acayip gazım var. bir de renksiz akıntı başladı. dün gece kasık ağrısı ve şişkinlikten uyuyamadım eşim de doktora gitmemi istedi, acaba bir enfeksiyon ya da ciddi bi rahatsızlık var mı diye. dr adetime 6 gün kaldığını bildiği halde bhcg testi istedi ve sonuç negatif çıktı. Allahtan yumurtalıklarımda ya da rahmimde herhangi bir rahatsızlık yokmuş. ama şimdi bu şişkinlik bulantı ve belirtiler anlamsız oldu test sonucuna göre. ağrıdan hiç bişeye konsantre olamıyorum gaz içindeyim moralim de bozuluyor olur olmaz herşeye. Allahım hayırlısını versin tabi şuan reglimi beklemekten başaka çarem yok. Fikri olan var mı?
benim 16 ay önce 3 aylık hamileliğim sonlandı...
bir süre korundumm...
sanırım senin adet siklüsün kısa ondan erken yumurtluyorsundur...
sen bence 10. günden itibaren çalışmaya çalışş...
her ay tutmuyor çünkü farklılık gösterebiliyor..
canım bence ümidini kaybetmee...
sonucta adete 6 gün kala yaptırmışsınn...
geç döllenme falansa çıkmayada bilir...
ama bu düşünerekte kendini strese sokma yoksa bile adet günün gecikmesinn...
eger adetin geçerse tekrardan yenilersin kan testini..
çok sıcak yaaa hava bunaltıcı
arkadaşlar listenize katılabilir miyim ?
kızlar ben geldimmm :))
çalışmamızı yaptık geldim sizler napıyorsunuz :)
Ben geldim azıcık sohbet edemmm gidicem kociş beni istiyooo
çok sıcak yaaa hava bunaltıcı
hoşgeldinn canımmm.....
teşekkürler edammm
kaybın için çok üzüldüm inşallah sağlıklı bebeğini sen de kucağına alırsın. benim de 7 haftalık bir düşüğüm olmuştu 4 yıl önce. Herşeyin hayırlısı..
Ben geldim azıcık sohbet edemmm gidicem kociş beni istiyooo
Hoşbuldummm canım teşekkür ederim varmı havadisler eklemeler vs kaçırdığım konularr....