Merhabalar
Fit mutlu anne Chocolita
ve tüm grup arkadaşlarım,
Sizlere danışmak istedim. Diyet boyunca kendinizi güçten düşmüş hissettiğiniz oldu mu? Bu konuda önerileriniz var mı?
D vitaminimi düzenli kullanmıyordum. Onu düzenli içmeye başladım.
Bu hafta enerjim çok düşüktü.
Tabir-i caizse kolumu kaldırmak istemiyordum tüm hafta. İyi yürüyüş yapamadım. Spor da yapamadım. Gün sonunda "yürüyüş yapamadım" yazmak da üzdü beni.
Haşimato hipotiroidim var. Tiroid hormonlarıma bakılmıştı, düşük çıkınca Levotiron'u haftasonu 125'liğe çıkarmıştı doktorum. haftaiçinde 100'lük Levotiron ile devam ediyorum.
Ne yapsam bilemedim.
D vitaminini düzenli almaya devam edeyim. Bir de doktoruma gideyim tekrar,bir sorayım,haklısın.Hayir canım olmadi, doktora danismak iyi fikir.
Ben sadece kisin d vitamini almazsam yataktan cikamiyorum, duzenli aldigimda sorun yok. Ayrica duzenli spor yaptigim donemlerde takviye olarak magnezyum aliyorum.
Bir de sanirim, regle yakin istah artmasi yasiyorum, o zaman yemezsem gucten dusuyorum, ama genelde yediklerimi artiyorum zatwn
En azından o kara kara çirkin içeceği icmemissin bu bile müthiş başlangıçGerçekten öyle ikinci beyin diyorlardi bir ara bağırsak için. Bazı hocalardan ilk beyin bagirsaktir. O dengesiz olursa hiçbir organ normal çalışmaz gibi şeylerde duydum. Dün dah dengeliydim. Pazartesi birden hoppp diye inmeyecek bu dengeli beslenme ısı san kızım dedim dün. Sağol canım
Dün eltime gitmiştim evde telefonumu vermesende gittiğim yerde el koyuyor çocuklar girip yazamadım ancak yazdım.
Ay gerçekten o kadar haklisinki canım. Sanki bir daha hiç yiyemeyecegim. Ama sana birşey diyimmi güzel yiyecek ekmekti sadece. Kahvaltıda 1 bütün beyaz ekmeği gommusum.fazlasi da vardır.
Yoksa bayadir o siyah şeyden, siyah içecekten içmiyorum bile. Demekki ekmekte bı kıtlık yaşıyorum ben
Sen nasıl oldun daha iyimisin.
İyi yürüyüşler.Fit mutlu anne
Sabah
Omlet,
2 dilim ekmek, peynir, zeytin
Havuc
Ogle
Sut ve puskevit
Aksam
Firinda tavuk ve sebze
Az pilav, cacik
5 k adim, simdi yuruyuse cikip adimlarimi 10a tamamlicam.
Su içme düzenin nasıl canım günde kaç bardak içiyorsun?D vitaminini düzenli almaya devam edeyim. Bir de doktoruma gideyim tekrar,bir sorayım,haklısın.
Teşekkür ederim.
2,5 lt içiyorumSu içme düzenin nasıl canım günde kaç bardak içiyorsun?
Gayet güzel. Dediğin gibi vitamini düzenli kullanırsan halsizlige iyi gelir
Haklısın, D vitaminini ihmal etmeyeyimGayet güzel. Dediğin gibi vitamini düzenli kullanırsan halsizlige iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?