• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Çok teşekkür ederim kızlar ❤️

Kesinlikle ya gecem gündüzüm karışti, uyuyamadım bir süre sonra düzenim kaçtı saçma sapan bir durum..dışardan yemeyi hiç sevmem bir hafta dışardan yedik ama haşlama vs yani düzen falan hepsi gitti
Çok geçmiş olsun.

Canım haklısın,herkesten çok özür dilerim hastayım hala doğru düzgün odaklanamadim:KK43: hiç birşey yapamiyorum sanki...bugün ise gittim ama tekrar izin aldım, giderim çalışırım sandım ama çok yoruldum arttı sanki öksürük vs
Çok geçmiş olsun canım. Bu şekilde olacaksa bir süre izin almak daha mantıklı aklında bulunsun. Mazeretsiz kurallara uyulmadığı zaman uyarı veriliyor. Bir sonraki uyarı diskalifiye getirir. Pazartesi sabah kahvaltıdan önce tartı bekliyoruz. Menü bildirimi akşam kısa da olsa bekliyoruz

Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canım
Çok geçmiş olsun canım. Bu şekilde olacaksa bir süre izin almak daha mantıklı aklında bulunsun. Mazeretsiz kurallara uyulmadığı zaman uyarı veriliyor. Bir sonraki uyarı diskalifiye getirir. Pazartesi sabah kahvaltıdan önce tartı bekliyoruz. Menü bildirimi akşam kısa da olsa bekliyoruz
Evet doğru ama izin alıp uzaklaşmak istemiyorum, bugünden sonra kurallara dikkat edeceğim, menümü yazarım, zaten tartiliyorum onu unutmuyorum 😒

İyi geceler, bugünkü menüm
Kahvaltı; patates kavurması, 2 dilim ekmek

Kahve

1 portakal 1 mandalina

Akşam; bulgur pilavı, çorba, turşu, yoğurt

7-8 arası çay ve leblebi

Su 2 litre

Spor 7 bin adım
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita

Eklentiler

• IMG_2477.webp
    IMG_2477.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 27
nasil ya,
dur ben neyi kacirdim :confused:
🥰🙏🍀🧿
İkimize de bol şans diliyorum bu hafta.
:KK5:
İnanır mısın dün gece sıfır uyku ile sabahı sabah ettim. Akşam telefona bakarken uykum kaçtı, uyuyamadım bir saatten sonra.
Gün içinde işyerinde iyiydim; ama akşam bir halsizlik çöktü, evde bile adım atamadım.
Dilerim yarın daha iyi bir gün olur hepimiz için.🥰

Günaydın kızlar :KK36: dün gelemedim, neler olmuş burda böyle :KK53:

dün ofiste çok yoğundum bir de midem kötüydü eve gelir gelmez yattım.

Bu hafta 900 gr artıdayım, 58,9 geldim. (bol yemeli içmeli bir hafta sonu sonrası.) midem de düzenime öyle alışmış ki çok geldi haftasonu yaptığım, midem dün hiç iyi değildi. bu haftayı daha hafif geçirmeye çalışarak dengeleyeyim.

Ekside olanları ve birincilerimizi tebrik ederim, harikasınız :sampiyon::KK200:

Artı cezam 3 gün 10.000 adım değil mi? Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne

18 Aralık menüm

10:00

-1 kupa filtre kahve

12:30
-120 gr tavuk sote
-salata
-2 dilim ekmek

13:00
-1 fincan sade türk kahvesi

17:00
-1 adet muz
-biraz leblebi

19:00
-1 şişe sade soda

Su: 1,5 lt
Adım: 4946

IMG_1523.webp

Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne 🌸

Bu hafta 900 gr artıdayım, 58,9 geldim. (bol yemeli içmeli bir hafta sonu sonrası.) midem de düzenime öyle alışmış ki çok geldi haftasonu yaptığım, midem dün hiç iyi değildi. bu haftayı daha hafif geçirmeye çalışarak dengeleyeyim.

Artı cezam 3 gün 10.000 adım değil mi? Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne

18 Aralık menüm

-1 kupa filtre kahve

-120 gr tavuk sote
-salata
-2 dilim ekmek

-1 adet muz
-biraz leblebi

-1 şişe sade soda

Eki Görüntüle 3354607

Evet 3 gün 10.000 adım
baltasar baltasar Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy sexy çikolarım, yüksek artı yüzdem yüzünden grubu aşağı çekmişim, kusura bakmayın :KK61:telafi edeceğim
Hep yukarı taşıyorsun bir seferde böyle olsun. Haftaya toplarsın inşallah ❤️

18 Aralık menüm

-1 kupa filtre kahve

-120 gr tavuk sote
-salata
-2 dilim ekmek

-1 adet muz
-biraz leblebi

-1 şişe sade soda

Eki Görüntüle 3354607

o arti hemen gider, sen super duenli gidiyorsun,
eski duenine donsen yeterli, cok asiri zorlama kendini.
Bolca suyuu ic, 2-3 gune tum odem gider.

Back
X