Nereden buluyorsun bunları
AyyHanımlar çok güzelsiniz ya, maşallah size.
Azminizi takdir ettim.Topiğe bakındım baya..Bu aralar ufak bir kilo problemim var burayı takipte olacağım.
Chocolita sen muhteşem bir detaysın.
Sevgiler.
Ayyy o devitamini idi.
Neyse canım kapandı gitti. Konuya erişimini sağlayarak biraz biz önünü açmış olduk. Yoksa mune abla bunları bize tek tek anlatmıştı. Herkes yerinde sağolsun diyelim menülere gecelim
Artık beynim otomatik kodlama yapıyorNereden buluyorsun bunlarıtam yerinde bir de?
Dedi uçuşa geçmeden önceBen burada suandan itibaren full aktif şekilde devam ediyorum shine agzgxghxhx
Ben olsam destek olmazsın yazihlar olsunDestek derken
ayrıca konu başlığımıza dahil olan tüm arkadaşlar o kişiyi özelde de engellediler, konudan yasaklama da aktif olunca istenmeyen iletişim de kesilmiş olacak inşallah.Topik sahipleri konudan yasaklama özelliğini kullansa ne sayfalar dolusu polemik olur ne insanlar tartışma mesajlarını okumak zorunda kalır.
Fit mutlu anneyi etiket yapıyorsun canımBen aralıklı oruca başladım bugün menum bayağı kalabalık ama ilk günüm olduğu için böyle. zamanla azaltacagim
12.30 da kahvaltı
2 dilim tb ekmek lor ve zeytin şekersiz açık çayla birlikte
Aksam 16.30 civarı
2 parça fırında tavuk (but,kanat)
3 kaşık b.pilavi
2 parça turşu yoğurt
Çoğu zaman telefon üzerimde değildi ama aktiftim bugün telefona göre 4 bin adım
1.5 litre suChocolita
Choco sadece seni mi etiketleyecegimona göre yanlış olmasın diye seyettim..
Tamam dır teşekkür ederim cohocomFit mutlu anneyi etiket yapıyorsun canım
Karbonhidrat a çok yüklenmiştsin gibi geldi en azından aksam azaltsan yiiteee naçizane tavsiyem sanki aksam bulgur yememiş gibi18aralık
Sabah 1b.çay, 1/4tost
Öğle 1küçük dolma, 3yk makarna,
Akşam 1köfte, 2yk makarna, 1k.yoğurt
Spor 3154adım, 20dk egzersiz
Su 2lt
Chocolita Fit mutlu anne
Bileydim beatbox yapardımHazır 42 ziyaretçi varken bir yeteneğimi sergileyeyim
Tamam canımNeyse canım kapandı gitti. Konuya erişimini sağlayarak biraz biz önünü açmış olduk. Yoksa mune abla bunları bize tek tek anlatmıştı. Herkes yerinde sağolsun diyelim menülere gecelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?