• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kaos keşke kalori yaksa ne güzel olur. Şurda bir işe yarar en azından. Ama bugün kaos sadece burada yoktu bizim evde de vardı. Babam yasaklı yiyecekler getirip evde yemezseniz ölümü görün diye dolandı. Mecbur yedim 😔 babam banlansın bugün öyle özenli gittim ki üstelik neyse yarın daha çok spor yapmam gerekecek.

Kaos keşke kalori yaksa ne güzel olur. Şurda bir işe yarar en azından. Ama bugün kaos sadece burada yoktu bizim evde de vardı. Babam yasaklı yiyecekler getirip evde yemezseniz ölümü görün diye dolandı. Mecbur yedim 😔 babam banlansın bugün öyle özenli gittim ki üstelik neyse yarın daha çok spor yapmam gerekecek.
babam banlansın güzeldi 😁 yarin telafi edersin inşAllah canim

babam banlansın güzeldi 😁 yarin telafi edersin inşAllah canim
İnşallah çünkü son zamanlarda ipin ucunu kalırdım hastalık, tatil derken artık durmam lazım. 40 dklık pilatesim şuan tek motivasyonum 😂

İyi akşamlar kızlar 🤗 gün boyu giremedim valla yetişemedim olaylara ama olsundu 😊 eksi gelen herkesi tebrik ederim bu hafta guzel tablo 😍 G Goklerce canım menü bildirimi yapmadın üst üste 4 gün uyarı aldın lütfen düzenli gel canim 2. uyarı diskalifiye nedeni bikiyosun :(

İnşallah çünkü son zamanlarda ipin ucunu kalırdım hastalık, tatil derken artık durmam lazım. 40 dklık pilatesim şuan tek motivasyonum 😂
Ben bugun sporda yapamafim ya sacma sapan yedim aslinda fena degil gibi ama hareket yok sacma idi bakalim bende telafi ederim inşAllah

18 Aralık, Pazartesi günü menümü yazayım Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita
Bugün de 14-10 aralıklı oruç yaptım.
Dün akşam 20:00'de başladım oruca, bugün ilk öğünüm 10:00'da idi.
(9:00)
*2 bardak ılık limonlu su
*hibiskus çayı
(10:00)
*2 dilim beyaz peynir
*2 dilim tam buğday ekmeği
(12:30)
*cafe latte (yağlı süt ile)
(19:00)
*4 y.k. siyez bulgurlu pilav
*zeytinyağlı yer elması
*1 dilim tam buğday ekmeği
Su: 2,5 lt.
Adımlarım: 6341 adım
*Egzersiz: Öğlearasında 30 dak. tempolu yürüyüş
İyi akşamlar.🌺

Eklentiler

• 20231218_213800.webp
    20231218_213800.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 26
İyi akşamlar kızlar 🤗 gün boyu giremedim valla yetişemedim olaylara ama olsundu 😊 eksi gelen herkesi tebrik ederim bu hafta guzel tablo 😍 G Goklerce canım menü bildirimi yapmadın üst üste 4 gün uyarı aldın lütfen düzenli gel canim 2. uyarı diskalifiye nedeni bikiyosun :KK43:
Canım haklısın,herkesten çok özür dilerim hastayım hala doğru düzgün odaklanamadim:( hiç birşey yapamiyorum sanki...bugün ise gittim ama tekrar izin aldım, giderim çalışırım sandım ama çok yoruldum arttı sanki öksürük vs

Oyyy oyyy
Benimkiler de olsaydı da keşke.
Ne getirseler yerdim.
Hatta gözümü bu kadar karartmisken bile.
İyi yapmışsın yiyerek.

Yıldız savaşlarının bu haftaki kazananları
Ağır siklette ben oluyorum 🤩♥️ bir ilk 🧿 labellevie labellevie 2. Oluyor

Eki Görüntüle 3354202

Hafif siklette kazanan yiitee yiitee oluyor tebrik ederim canım 🔥 seninde ilk 1. Lik sanırım 🥰
Smiile Smiile 2. Oluyor

Eki Görüntüle 3354231
Hepimizi tebrik ederim kızlar 🥰

Ben ve yiitee yiitee 1. Olduğumuz için bu hafta dokunulmazlığımız var 👑 Cezalardan muafiz. Ama böyle güzel sonuçların üstüne esneklik olmaz inşallah devamı da gelir 🤩
İkinci olan arkadaşların da 500 kalorilik ödül hakkı var
Yazamadim Chocolita Chocolita yiitee yiitee tebrikler kızlar birincilikleriniz daim olsun Smiile Smiile labellevie labellevie sizleri de tebrik ederim
Canım haklısın,herkesten çok özür dilerim hastayım hala doğru düzgün odaklanamadim:KK43: hiç birşey yapamiyorum sanki...bugün ise gittim ama tekrar izin aldım, giderim çalışırım sandım ama çok yoruldum arttı sanki öksürük vs
Çok gevmis olsun canim hastayken tüm duzen alt üst oluyo

Çok teşekkür ederim kızlar ❤️
Yazamadim Chocolita Chocolita yiitee yiitee tebrikler kızlar birincilikleriniz daim olsun Smiile Smiile labellevie labellevie sizleri de tebrik ederim

Çok gevmis olsun canim hastayken tüm duzen alt üst oluyo
Kesinlikle ya gecem gündüzüm karışti, uyuyamadım bir süre sonra düzenim kaçtı saçma sapan bir durum..dışardan yemeyi hiç sevmem bir hafta dışardan yedik ama haşlama vs yani düzen falan hepsi gitti

Back
X