- 25 Temmuz 2013
- 13.007
- 53.111
- 798
Ya hem hepimizi çıldırttı kuralları esnetmeye çalışarak ve uymayarak hem de haksız diskalifiye diyor, gerizekalı mıyız biz? Sadece sen değil birçok kişi istemiyordu, ben de dahil.Sanki tek diskalifiye olan kendisi.
Yazık diğerleri neden ses çıkartmadı kural kuraldır işte.
Ki onlar geri dönebilecek isterlerse ama shine hep bu şekilde karşılanacak burada.
İşte hak ettiği tavır yazık ya.
Hah bunu kabul etmiyor.Ya hem hepimizi çıldırttı kuralları esnetmeye çalışarak ve uymayarak hem de haksız diskalifiye diyor, gerizekalı mıyız biz? Sadece sen değil birçok kişi isyemiyordu, ben de dahil.
Özellikle adım cezası aldığı gün kalkıp zamanım yok yarın yürürüm deyip tamam cevabı alınca bugün koşacağım ama telefonumu yanıma almayacağım, ispatlayamam demesi burada olmamasını gösteriyordu benim için. Biz salak mıyız cezamızı çekip duruyoruz. Hepimiz yürüdük ama telefonu yanımıza almadık deyip geçseydik.
Aslında bugün dönecektim ozlemcim de biraz rahata alışmışım zor geldi.Artık gitme daaaa
Hazır 42 ziyaretçi varken bir yeteneğimi sergileyeyim
Paylas canım. Kızlarcim bu konuyu da kapatalim artik. Özür diledi, tekrar donemeyecegini de öğrendi. İnşallah oda hedefine ulaşır deyip biz de gündemimize dönelimMiaafirlere ayip olmasin diye menu paylasmiyoz iyi mi
Paylas canım. Kızlarcim bu konuyu da kapatalim artik. Özür diledi, tekrar donemeyecegini de öğrendi. İnşallah oda hedefine ulaşır deyip biz de gündemimize dönelim
Yaz kız ne yedin bugün. Diyet dışı kokuları alıyorumUtanirim
Yaz kız ne yedin bugün. Diyet dışı kokuları alıyorum
Haklısın abla. Kapatmistik tekrar açtıkTopik sahipleri konudan yasaklama özelliğini kullansa ne sayfalar dolusu polemik olur ne insanlar tartışma mesajlarını okumak zorunda kalır.
S shinelikeadiamond ben sana hiç bir zaman haksızca diskalifiye edildin demedim, kendini kötü hissedeceğini düşünerek hatırını sormuş idim sadece.cemoos ne kadar yakıştı sana insanların mesajlarını paylaşmak.delfinia da kabul etmişti ki haksızca diskalifiye edilmiştim o yüzden zaten kendisi bana ilk mesaj atmıştı. ben de paylaşabilirim bunları ama istemiyorum yani bunlar özel konuşmalar. delfiniayla baya konuşmamız oldu. neyse benim amacım alt etmek falan değil kimseyi. kendisi gerçekten çok iyi bir insan. benim duygusal dönemimde yazdığım bir şey. maalesef gerçekten yıpratıcı ve üzücü olmuştu benim için bu haksızlık ve sadece senin yüzünden gruptan atılmam. daha ne kadar çirkinleşeceksin aceba cemoos? niye tek silahın sürekli kışkırtmak? daha ne diyeyim sana ben lafın bittiği yer..
Sponsor - Bir kullanıcının konunuza mesaj yazmasını nasıl engellersiniz ?Mune ve diğer tüm yönetici arkadaşlardan da ricam olacak, bu takıntılı durumdan dolayı grup arkadaşlarım daha fazla zarar görmesinler. Mümkünse yazılımcılara iletebilirlerse, konu başlıklarında konu sahibi gerekli kişilerin yazmasını engelleyebilse çok iyi olacak.
Teşekkür ederimDelfiana mevzusuna gelince.
Gerçekten iyi kadın,burada herkese saygısını se gisini gosterdi iradeli ve güvenilir.
Shineyle destek olan yazan ve yakın olan delfidir ama gerçek yüzünü gördü ve engelledi
Rahatsız olup şikayet etti mune dahil herkese şikayetini ssleri attı.
Kızı karıştırmak istemem ama sen onu da taciz ettin mesajlarınla.
Bana neden yazmadin shine başkalarına kotuledin beni.
İyi akşamlar
Bugün sadece 1 simit,domates,peynir zeytin yedim.4 gibi
Az önce de bir avuc findik yedim ve kahvemi içtim.
Veeeeee
Dindindondon
Eki Görüntüle 3354411
Kirmizi gülüm de sizlere gelsin.
Evet haklısın canım.Gulune maasallah
Ama menunde hic protein yok kuzum, o simide peynir yakisirtek ogun yapacagin zaman kaloriyi artirabilirsin.
Evet haklısın canım.
Yedim peynir iki farklı çeşitti.
Yumurta da haslayscsktim ama açlıktan gözüm dönmüştü.
Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?