Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ya hem hepimizi çıldırttı kuralları esnetmeye çalışarak ve uymayarak hem de haksız diskalifiye diyor, gerizekalı mıyız biz? Sadece sen değil birçok kişi istemiyordu, ben de dahil.
Özellikle adım cezası aldığı gün kalkıp zamanım yok yarın yürürüm deyip tamam cevabı alınca bugün koşacağım ama telefonumu yanıma almayacağım, ispatlayamam demesi burada olmaması gerektiğini gösteriyordu benim için. Biz salak mıyız cezamızı çekip duruyoruz. Hepimiz yürüdük ama telefonu yanımıza almadık deyip geçseydik.

Hah bunu kabul etmiyor.
Sadece ben kötü olduğum için kovuldu diye düşünüyor.
Çünkü herkes onu istiyormuş herkes onu seviyormis avzvsvdgd

Fit mutlu anne

Sabah
3 mini dilim ekmek
Zeytin ezmeli, salcali, balli
Az domates

Ogle
Protein shake
3 hurma

Aksam
Kisir, icine protein olsun diye az soya fasulyesi

Chocolita gunahimi aldin goruyon mu
1250 kalori

450 kalorim var cepte, ne yesem

+
30 dak agirlik
Ve de adimlarimi tamamlicam ins

Son düzenleme:
S shinelikeadiamond ben sana hiç bir zaman haksızca diskalifiye edildin demedim, kendini kötü hissedeceğini düşünerek hatırını sormuş idim sadece.
Yanlış yorumlamışsın bu durumu.
Chocolita sana o kadar hoşgörülü davrandı, sen ona da beddua etmişsin.
Onu da üzdün. Beni de üzdün. Durduk yere beddua edildi hepimize.
Senin Allah'tan korkun yok mu Allahını seversen. Benim büyüklerim şöyle derlerdi bize: "beddua etmeyin, döner dolaşır o beddua sizi bulur."
Lütfen Cemoos u hedef göstermeyi bırak. O sadece hepimizin duygularına tercüman oldu ve o yüreklilikle senin gruba daha fazla zarar vermeni engelledi.
Bu yazdıklarıma yazdığın cevaba asla ve asla cevap yazmayacağım. Gruptaki tüm arkadaşlarımdan da ricam shinelikeadiamond adlı kişinin hiçbir mesajını cevaplamamanız.
Hepimizin sınırları var ve bu sınırları bu kişi çoktan aştı.
S shinelikeadiamond aradan bu kadar zaman geçti, oturup ben nerede hata yaptım diye düşünmedin mi? Hatandan kendi adına bir çıkarımda bulunmadın mı? Eğer yapmadıysan bizim burada dil dökmemizin bir anlamı yok. Nafile.
Mune ve diğer tüm yönetici arkadaşlardan da ricam olacak, bu takıntılı durumdan dolayı grup arkadaşlarım daha fazla zarar görmesinler. Mümkünse yazılımcılara iletebilirlerse, konu başlıklarında konu sahibi gerekli kişilerin yazmasını engelleyebilse çok iyi olacak.
İyi akşamlar dilerim.

Teşekkür ederim Cemoos
iyi ki varsın. Sağolasın güzel düşüncelerin için.
Shinelikeadiamond'un hatırını sormamın sebebi sadece yumuşak kalpliliğimden oldu. Ama dediğin gibi pişman oldum.
Sonrasında kendini haklı göstermek için ortalığı karıştıracak davranışlarda bulundu. Chocolita'nın iyi niyetini, gruptaki tüm arkadaşların ve benim iyi niyetimi suistimal etti maalesef.
Sonrasında kendimi ve grubu korumak adına yöneticilere ve chocolita'ya ilettim. üzüldüğüm ve çarpıtıldığını düşündüğüm şeyleri yazdım.

İyi akşamlar
Bugün sadece 1 simit,domates,peynir zeytin yedim.4 gibi
Az önce de bir avuc findik yedim ve kahvemi içtim.
Veeeeee
Dindindondon
Eki Görüntüle 3354411
Kirmizi gülüm de sizlere gelsin.

Gulune maasallah

Ama menunde hic protein yok kuzum, o simide peynir yakisir tek ogun yapacagin zaman kaloriyi artirabilirsin.

Çok teşekkür ederim Mune
Sağolun, eksik olmayın.
Konu sahibimiz Chocolita bu mesajınızı ona da bizzat göndereyim. Cemoos ile beraber oluşturdular, yönettiler bu konu başlığını ve ikisinin de emekleri çok fazla.
İnanın bana bugün konu başlığına gelip,olayları başlatan ve alevlendiren shinelikeadiamond adlı kullanıcıdır.
Geçmişte birçoğumuza beddua edercesine sitemli cümleler yazmıştır.
Cemoos'un bugün yaşadıkları için çok üzgünüm.
Shinelikeadiamond grubumuza zarar veriyor, kurallara uymuyor ve beddua v.b. gibi sınırlarını aşan tepkiler veriyordu.
O kişinin diskalifiye kararının ne kadar doğru ve yerinde bir karar olduğu apaçık ortaya çıktı tüm bu yaşananlardan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…