- 15 Eylül 2023
- 352
- 437
- 18
öyle bir şey demedim sadece daha anlamlı bir durum olabilir diye bir çabaydı, teklifti o. yoksa bu tartışmaların artık bi anlamı da yok..Shine arkamdan söylediğin herşeyi geçtim.
Şimdi bile çirkin,kötü,ıvır zıvır saydirdin daha nasıl aynı takımda grupta olalım diyebiliyorsun.
Hadi dedin ben kabul ettim kimse demez mi bana cemoos nasıl miden var nasıl olur dersin Agzgzgxggz
Benim için anlamı var o kadar lafın altında kalacak degilimöyle bir şey demedim sadece daha anlamlı bir durum olabilir diye bir çabaydı, teklifti o. yoksa bu tartışmaların artık bi anlamı da yok..
zaten gruptan atılmamı sağladın niye hgala hırsın geçmedi bana. bence fazlasıyla sen çıkarlısın durumdan. ben de üzüldüm sonrasında baya. daha ne istiyorsun ki?Benim için anlamı var o kadar lafın altında kalacak degilim
Ya bir seylere karar vermen senin için iyi olur bize bir faydasi yok. Ders alır yoluna bakarsın. Olan olmuş. Bunu yaşadık mesela ben kendi adıma bir hayır buldum bu çirkin olayın içinden. Bir konuda gözüm açıldı. Seninde nasıl baktığınla alakalı. Ben kendime şunu kattım de, yoluna devam etyani bir daha yapmam zaten böyle bir şeyi aşikar bu. ben de çirkin tepki verdiğimi fazlasıyla kabul ediyorum en azından yanlış kişiye hakedenden ziyade. özür dileyerek af diliyorum bunlar için.
peki tamam öyle olsun. teşekkür ederim yine de. zayıflama yolunuzda başarılar kızlarYa bir seylere karar vermen senin için iyi olur bize bir faydasi yok. Ders alır yoluna bakarsın. Olan olmuş. Bunu yaşadık mesela ben kendi adıma bir hayır buldum bu çirkin olayın içinden. Bir konuda gözüm açıldı. Seninde nasıl baktığınla alakalı. Ben kendime şunu kattım de, yoluna devam et
Gruptan atilmani ben istedimzaten gruptan atılmamı sağladın niye hgala hırsın geçmedi bana. bence fazlasıyla sen çıkarlısın durumdan. ben de üzüldüm sonrasında baya. daha ne istiyorsun ki?
Her gelen yeni üyeye shine mıdır dedim almadım xhhxhxhxhxYa bir seylere karar vermen senin için iyi olur bize bir faydasi yok. Ders alır yoluna bakarsın. Olan olmuş. Bunu yaşadık mesela ben kendi adıma bir hayır buldum bu çirkin olayın içinden. Bir konuda gözüm açıldı. Seninde nasıl baktığınla alakalı. Ben kendime şunu kattım de, yoluna devam et
Haksızca diskalifiye edilmedin. Kurallara uymadığın için iki defa uyarı aldın ve 2 uyarı diskalifiye sebebiydi. Kurallara uysaydın böyle olmazdı.anladım. ben haksızca diskalifiye ettirdiği için beni belki şansım olur diye düşünmüştüm o yüzden..
Sanki tek diskalifiye olan kendisi.Haksızca diskalifiye edilmedin. Kurallara uymadığın için iki defa uyarı aldın ve 2 uyarı diskalifiye sebebiydi. Kurallara uysaydın böyle olmazdı.
Lütfen herkes girişteki salata tabağından bir tane alsınSevgili ziyaretçiler,
Topiğe girdiğiniz için mecburen on gün diyet yapmanız gerekiyor.
Ay Oslemim noldu sana
Kaçırmadin üzülme ben burdayım ahBhzhxhd
Artık gitme daaaaKaçırmadin üzülme ben burdayım ahBhzhxhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?