Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Delfiana mevzusuna gelince.
Gerçekten iyi kadın,burada herkese saygısını se gisini gosterdi iradeli ve güvenilir.
Shineyle destek olan yazan ve yakın olan delfidir ama gerçek yüzünü gördü ve engelledi
Rahatsız olup şikayet etti mune dahil herkese şikayetini ssleri attı.
Kızı karıştırmak istemem ama sen onu da taciz ettin mesajlarınla.
Bana neden yazmadin shine başkalarına kotuledin beni.

ama benim derdim burada cemoosla tartışmak değildi. aksine o çıktığı için yazmıştım gruba tekrardan.

evet haklısın sana yazmam gerekirdi. senle çözmem gerekirdi olamamış duygusallaşmışım ve zayof hissetmişim demekki. yoksa benim delfiniayla ya da chocoyla problemim olacak hiçr bir mevzu olmadı. onlar iyi niyetli olduğu için destek bekledim. ama asıl senle muhattap olmam gerekirdi bu da benim en büyük hatam olmuş. sevdiğim insanları üzmüşüm istemeden.

Shine sirf mwrakimdan soruyorum. Niye bu grup da zipzip degil mesela. Niye baska grup degil?
ben cemoos gittiği için yazmıştım başka biriyle gerçekten problemim yoktu aslında. bu yüzden tekrar bir şans olabilir mi diye kibarca rica ettim. sadece iyi niyetle aradan zaman da geçince. yani yoksa ben burada cemoos dışında herkesi seviyordum. cemoos da kendisi taktı bana sorun böyle başlamıştı. niyetim iyi benim tartışmak da istemiyorum zaten.

Senin hakkında burada destan yazdım neden cevap vermedin .
Senin gibi arkadaşın konusmadim şuan bile yüzüne konuşabiliyorum.
Ama beddua etmedim senin gibi.
Hiç birşeye başvurduğum yok hakliyim ve hakkımı savunuruyorum.

Onlar sana destek oldu sen beddua ettin
Bu mu normal shine.
Delfiye de yazmışsın sizde görün yaşayın diye
Kız gayet normal diyet yapıyor topikle hiç sorunu yok bedduan ise yaramamış.
Sevdiği insana beddua eden tartışan sen bana neler dedin kim bilir.
Yazıklar olsun ben senin gibi beddua etmem inşallah iflah olursun shine

Ayrilirken cirkinlesen sevgili modeli bu. Hadi benimle çok bir samimiyetin yoktu delfi burada seni dinleyen insandı. Sırf seni bize karşı savunması gerektiğini düşündüğünden kıza yüklenmissin. Şimdi sen özür de dilesen sevdiğimden destek bekledim desen yarın ters bir şey olduğunda yine Allah senin başına da versin sende yaşa vs başlayacaksin

Burada problemin olmayan herkese laf söyledin
Özelden taciz ettin.
Benimle sorununu da kendin yarattın.
Sana taktım doğru normal olsan takmazdim.
Ama tartışmaya sen kendi ayaginla geldin far edersen.

özür dilerim haklısın. yani baya haklısın öyle gözüküyor. ama hatamı görüp kabul ediyorum. dediğim gibi sizinle bir sorunum yok benim. tekrar kjusura bakmayın. dediğim gibi duygusallaşmışım o zamanlar.

Çok tehlikeli insan ya.
Aylardır topigi takipte.
Açık kapı arıyor ve yaptıklarını asla kabul etmiyor.
Müge anlida ki Sinan vardı hatırlar mısınız agxgxghxhxh

Bak bunu o zaman yapsaydın çok yerinde olurdu shine.
Çünkü Cho çok üzüldü.
Büyük erdem böyle davranmak tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…