ama benim derdim burada cemoosla tartışmak değildi. aksine o çıktığı için yazmıştım gruba tekrardan.Hic yüzleşme olmadı S shinelikeadiamond tabi ki bu yaşanacakti. Tek taraflı bir olay oldu sonra yönetime bıraktık, onların söylediği şekilde bir yol izledik. Buraya da gelip yazarsan cemos da hakkını savunacak tabi ki
Shine sirf mwrakimdan soruyorum. Niye bu grup da zipzip degil mesela. Niye baska grup degil?ama benim derdim burada cemoosla tartışmak değildi. aksine o çıktığı için yazmıştım gruba tekrardan.
Cemos çıkmadı iş dolayısıyla ara vermisti. Giden tüm arkadaşlar izin alarak gitti dönüşlerde başladı. Ama diskalifiyeyle gidip dönen hiç olmadiama benim derdim burada cemoosla tartışmak değildi. aksine o çıktığı için yazmıştım gruba tekrardan.
evet haklısın sana yazmam gerekirdi. senle çözmem gerekirdi olamamış duygusallaşmışım ve zayof hissetmişim demekki. yoksa benim delfiniayla ya da chocoyla problemim olacak hiçr bir mevzu olmadı. onlar iyi niyetli olduğu için destek bekledim. ama asıl senle muhattap olmam gerekirdi bu da benim en büyük hatam olmuş. sevdiğim insanları üzmüşüm istemeden.Delfiana mevzusuna gelince.
Gerçekten iyi kadın,burada herkese saygısını se gisini gosterdi iradeli ve güvenilir.
Shineyle destek olan yazan ve yakın olan delfidir ama gerçek yüzünü gördü ve engelledi
Rahatsız olup şikayet etti mune dahil herkese şikayetini ssleri attı.
Kızı karıştırmak istemem ama sen onu da taciz ettin mesajlarınla.
Bana neden yazmadin shine başkalarına kotuledin beni.
ben cemoos gittiği için yazmıştım başka biriyle gerçekten problemim yoktu aslında. bu yüzden tekrar bir şans olabilir mi diye kibarca rica ettim. sadece iyi niyetle aradan zaman da geçince. yani yoksa ben burada cemoos dışında herkesi seviyordum. cemoos da kendisi taktı bana sorun böyle başlamıştı. niyetim iyi benim tartışmak da istemiyorum zaten.Shine sirf mwrakimdan soruyorum. Niye bu grup da zipzip degil mesela. Niye baska grup degil?
anladım. ben haksızca diskalifiye ettirdiği için beni belki şansım olur diye düşünmüştüm o yüzden..Cemos çıkmadı iş dolayısıyla ara vermisti. Giden tüm arkadaşlar izin alarak gitti dönüşlerde başladı. Ama diskalifiyeyle gidip dönen hiç olmadi
Senin hakkında burada destan yazdım neden cevap vermedin .benim yanımda herkesle hakkımda konuşöman burada zaten ne kafdar zayıf argümanın olduğunun kanıtı. bmöyle şeylere başvuruyorsun hala. zaten dediğim gibi amacım sen değildin burada sen yine geldin tartışmak için. rahat bırak daha anlamlı şeyler tartış düşün. sana da iyi gelir herkese de iyi gelir.
Haksız diskalifiye olmadın ya hu git bı tedavi ol sen agxgxhxhanladım. ben haksızca diskalifiye ettirdiği için beni belki şansım olur diye düşünmüştüm o yüzden..
Neden kendi topigimden çıkayım ya neden sen beni takip edip geliyorsun burayaama benim derdim burada cemoosla tartışmak değildi. aksine o çıktığı için yazmıştım gruba tekrardan.
Onlar sana destek oldu sen beddua ettinevet haklısın sana yazmam gerekirdi. senle çözmem gerekirdi olamamış duygusallaşmışım ve zayof hissetmişim demekki. yoksa benim delfiniayla ya da chocoyla problemim olacak hiçr bir mevzu olmadı. onlar iyi niyetli olduğu için destek bekledim. ama asıl senle muhattap olmam gerekirdi bu da benim en büyük hatam olmuş. sevdiğim insanları üzmüşüm istemeden.
Ayrilirken cirkinlesen sevgili modeli bu. Hadi benimle çok bir samimiyetin yoktu delfi burada seni dinleyen insandı. Sırf seni bize karşı savunması gerektiğini düşündüğünden kıza yüklenmissin. Şimdi sen özür de dilesen sevdiğimden destek bekledim desen yarın ters bir şey olduğunda yine Allah senin başına da versin sende yaşa vs başlayacaksinevet haklısın sana yazmam gerekirdi. senle çözmem gerekirdi olamamış duygusallaşmışım ve zayof hissetmişim demekki. yoksa benim delfiniayla ya da chocoyla problemim olacak hiçr bir mevzu olmadı. onlar iyi niyetli olduğu için destek bekledim. ama asıl senle muhattap olmam gerekirdi bu da benim en büyük hatam olmuş. sevdiğim insanları üzmüşüm istemeden.
Burada problemin olmayan herkese laf söyledinben cemoos gittiği için yazmıştım başka biriyle gerçekten problemim yoktu aslında. bu yüzden tekrar bir şans olabilir mi diye kibarca rica ettim. sadece iyi niyetle aradan zaman da geçince. yani yoksa ben burada cemoos dışında herkesi seviyordum. cemoos da kendisi taktı bana sorun böyle başlamıştı. niyetim iyi benim tartışmak da istemiyorum zaten.
özür dilerim haklısın. yani baya haklısın öyle gözüküyor. ama hatamı görüp kabul ediyorum. dediğim gibi sizinle bir sorunum yok benim. tekrar kjusura bakmayın. dediğim gibi duygusallaşmışım o zamanlar.Ayrilirken cirkinlesen sevgili modeli bu. Hadi benimle çok bir samimiyetin yoktu delfi burada seni dinleyen insandı. Sırf seni bize karşı savunması gerektiğini düşündüğünden kıza yüklenmissin. Şimdi sen özür de dilesen sevdiğimden destek bekledim desen yarın ters bir şey olduğunda yine Allah senin başına da versin sende yaşa vs başlayacaksin
Çok tehlikeli insan ya.Ayrilirken cirkinlesen sevgili modeli bu. Hadi benimle çok bir samimiyetin yoktu delfi burada seni dinleyen insandı. Sırf seni bize karşı savunması gerektiğini düşündüğünden kıza yüklenmissin. Şimdi sen özür de dilesen sevdiğimden destek bekledim desen yarın ters bir şey olduğunda yine Allah senin başına da versin sende yaşa vs başlayacaksin
benle muhattap olmamanı rica edeceğim. seni seven seviyor zaten. bunlara gerçekten ihtiyacın var mı cemoos?Çok tehlikeli insan ya.
Aylardır topigi takipte.
Açık kapı arıyor ve yaptıklarını asla kabul etmiyor.
Müge anlida ki Sinan vardı hatırlar mısınız agxgxghxhxh
Bak bunu o zaman yapsaydın çok yerinde olurdu shine.özür dilerim haklısın. yani baya haklısın öyle gözüküyor. ama hatamı görüp kabul ediyorum. dediğim gibi sizinle bir sorunum yok benim. tekrar kjusura bakmayın. dediğim gibi duygusallaşmışım o zamanlar.
Bugün cemosa ilk yazan sendin shinebenle muhattap olmamanı rica edeceğim. seni seven seviyor zaten. bunlara gerçekten ihtiyacın var mı cemoos?
Var ya sevgiye aç kaldım sen yokken elim ayağım titredi yoksunluk krizine girdim abzbxhhxhbenle muhattap olmamanı rica edeceğim. seni seven seviyor zaten. bunlara gerçekten ihtiyacın var mı cemoos?
Evet onun yazdığına cevap vermedim kendisi yazdı agxgxgxhBugün cemosa ilk yazan sendin shine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?