- 9 Ekim 2024
- 608
- 3.142
- 28
Bende 39.99 çıktımBenim 43.7![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 39.99 çıktımBenim 43.7![]()
Teşekkürler babyHarikaaa![]()
Bende de ıspanak varSporumu kayda aldımm 16.00 yapıyorum leslie_Zeze
Bugün ne yesem yaaa bana menü verin pırasa var gene ev halkı yemiyo bana kaldı bitmek bitmedi![]()
yeminle bugün öğlene pırasa getirmiştim artık görmekten kokusundan gına geldi yemek istemiyorum diye yemekhanede yedim yaSporumu kayda aldımm 16.00 yapıyorum leslie_Zeze
Bugün ne yesem yaaa bana menü verin pırasa var gene ev halkı yemiyo bana kaldı bitmek bitmedi![]()
Benim %39 çıktı ve zaten tartım da öyle diyor. Diyetisyenlerin kullandığı tanita nin ev versiyonu . Yağ oranı doğru![]()
Benim 43.7![]()
kızlar yağ oranlarınıza göre günlük kalori ihtiyacınızı hesaplayıp öyle beslenin bak metabolizmalar kıtlık deyip kitlenmesin benim en korktuğum şeylerden biriBende 39.99 çıktım![]()
Ben az yiyormuşumkızlar yağ oranlarınıza göre günlük kalori ihtiyacınızı hesaplayıp öyle beslenin bak metabolizmalar kıtlık deyip kitlenmesin benim en korktuğum şeylerden biri![]()
İspanaktan bezdum hamileykken çook tükettim yaHarikaa
Bende ıspanak var yiyenmi ?![]()
Hahaha hep öyle olur ciddenn yaaa inanırmısın ben ne yapardım ne ederdim pırasa hiç ensonda aklım a düştü canım çekti bianda bekarken binde bir yemişimdir oda halam çok güzel eder o edince yerdim sadece aramazdım işin tuhafı nerden canım çektiyse daha 5 sene daha yememyeminle bugün öğlene pırasa getirmiştim artık görmekten kokusundan gına geldi yemek istemiyorum diye yemekhanede yedim yaakşama enginar var 1 tane onu pişirecem yanında salata yaparım diye düşünüyorum tekim zaten
Hem çok güzel hem de tam delilik haliay yağları eritmeye burdayızzz
ya olması gerekeni yapıyoruz kendimize iyi bakıyoruzz
kesinlikle çok kıymetli, bence ebeveynlik dünyanın en yorucu ama en keyifli şeyi. bi tane çizim vardı, beklediğimden daha zor, umduğumdan daha iyi diye. tam öyle işte. her an her şeyi düşünmek gerek ama bi sarılmaları her şeye bedel işte. hiç bi gün böyle konuşam biri olacağımı düşünmezdim dhdbdndn
Kesinlikle aç yatmak önemli canım, gece yak yakmaya devam ediyor böylece.Sanirim isin sirri aksam yataga ac girmek. Ben hep tok giriyorum.
Gece acligi kilo verdiriyor yada bol spor.
Spor yapmaya cok vaktim yok inan ki. Calisiyorum bi taraftan bi sinava hazirlaniyorum ,cocuklar ve ev isleri ,e okul hazirligi vs derken hala bilgisayar basindayim.
Insallah olacak. Burda olacak inaniyorum.
Istemek evet anahtar kelime.
Teşekkür ederim canım ben de şimdi girip baktım. Sonra da diyet listesi hazirlatacagim. Ben yağ oranimi diyetisyen tartı sonucuma göre girdim.ben hesapladım sana dur sadece kilo ve yağ oranı var zaten. bak senin kalori 1600 falan çıkıyor. şimdi chatgpt ye git de ki bana 1600 kalori ve 140 gr proteinli beslenme planı çıkarır mısın ordan eleme yaparak seçebilirsin
Bunun sonucunu merakla bekliyorum canım, toplam kaç seans gideceksin.Birde dun ben ems cihazina girdim 40 dk sürdüve sanki gobegimin bingil bingil halinde azalma oldu gibi 2 .seansim pazar gunu bakalim neler olacak
Canım öyle olduğuna emin misin, kilona göre fazla gibi geldi bana. Yanlış biliyor olabilir misin. Diyetisyen tartısı mi, yoksa ölçülerine göre mi hesapladın.Benim 43.7![]()
Bizde de dünden bezelye var, bugün okulda da bezelye vardı, bezelyenin yanına tavada kendi yağında tavuk kizartacagim.Sporumu kayda aldımm 16.00 yapıyorum leslie_Zeze