• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sporumu kayda aldımm 16.00 yapıyorum leslie _Zeze _Zeze

Bugün ne yesem yaaa bana menü verin pırasa var gene ev halkı yemiyo bana kaldı bitmek bitmedi 😀😀
yeminle bugün öğlene pırasa getirmiştim artık görmekten kokusundan gına geldi yemek istemiyorum diye yemekhanede yedim ya 😂😂😂 akşama enginar var 1 tane onu pişirecem yanında salata yaparım diye düşünüyorum tekim zaten

yeminle bugün öğlene pırasa getirmiştim artık görmekten kokusundan gına geldi yemek istemiyorum diye yemekhanede yedim ya 😂😂😂 akşama enginar var 1 tane onu pişirecem yanında salata yaparım diye düşünüyorum tekim zaten
Hahaha hep öyle olur ciddenn yaaa inanırmısın ben ne yapardım ne ederdim pırasa hiç ensonda aklım a düştü canım çekti bianda bekarken binde bir yemişimdir oda halam çok güzel eder o edince yerdim sadece aramazdım işin tuhafı nerden canım çektiyse daha 5 sene daha yemem😀😀😀

Hem sebze hem şişirmezz hem metabolizmayı hayli hayli hızlandırann🤩🤩🤩

ay yağları eritmeye burdayızzz 😍😍

😍😍😍

ya olması gerekeni yapıyoruz kendimize iyi bakıyoruzz 😂😂

kesinlikle çok kıymetli, bence ebeveynlik dünyanın en yorucu ama en keyifli şeyi. bi tane çizim vardı, beklediğimden daha zor, umduğumdan daha iyi diye. tam öyle işte. her an her şeyi düşünmek gerek ama bi sarılmaları her şeye bedel işte. hiç bi gün böyle konuşam biri olacağımı düşünmezdim dhdbdndn
Hem çok güzel hem de tam delilik hali 🥳 Allâh hepsine sağlıklı uzun ömür nasip etsin, bizleri de başlarından eksik etmesin 🤲

Sanirim isin sirri aksam yataga ac girmek. Ben hep tok giriyorum.
Gece acligi kilo verdiriyor yada bol spor.

Spor yapmaya cok vaktim yok inan ki. Calisiyorum bi taraftan bi sinava hazirlaniyorum ,cocuklar ve ev isleri ,e okul hazirligi vs derken hala bilgisayar basindayim.

Insallah olacak. Burda olacak inaniyorum.

Istemek evet anahtar kelime.
Kesinlikle aç yatmak önemli canım, gece yak yakmaya devam ediyor böylece.

ben hesapladım sana dur sadece kilo ve yağ oranı var zaten. bak senin kalori 1600 falan çıkıyor. şimdi chatgpt ye git de ki bana 1600 kalori ve 140 gr proteinli beslenme planı çıkarır mısın ordan eleme yaparak seçebilirsin
Teşekkür ederim canım ben de şimdi girip baktım. Sonra da diyet listesi hazirlatacagim. Ben yağ oranimi diyetisyen tartı sonucuma göre girdim.

29.04.2025 Salı menümü yazayım hemen

öğlen12//
bir karnı yarık(yarısını yedim patlıcanın)
2 dilim tam buğday ekmeği
bir bardak ayran

ara 2 avuç kuru yemiş

akşam 19//
5 köfte
bir kase mısırlı salatalıklı yoğurt

ara çay yanına bir avuç kuru yemiş

spor 30dk leslie
su 2 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Sporumu kayda aldımm 16.00 yapıyorum leslie _Zeze _Zeze

Bugün ne yesem yaaa bana menü verin pırasa var gene ev halkı yemiyo bana kaldı bitmek bitmedi 😀😀
Bizde de dünden bezelye var, bugün okulda da bezelye vardı, bezelyenin yanına tavada kendi yağında tavuk kizartacagim.

Back
X