• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Shine arkamdan söylediğin herşeyi geçtim.
Şimdi bile çirkin,kötü,ıvır zıvır saydirdin daha nasıl aynı takımda grupta olalım diyebiliyorsun.
Hadi dedin ben kabul ettim kimse demez mi bana cemoos nasıl miden var nasıl olur dersin Agzgzgxggz
öyle bir şey demedim sadece daha anlamlı bir durum olabilir diye bir çabaydı, teklifti o. yoksa bu tartışmaların artık bi anlamı da yok..

yani bir daha yapmam zaten böyle bir şeyi aşikar bu. ben de çirkin tepki verdiğimi fazlasıyla kabul ediyorum en azından yanlış kişiye hakedenden ziyade. özür dileyerek af diliyorum bunlar için.
Ya bir seylere karar vermen senin için iyi olur bize bir faydasi yok. Ders alır yoluna bakarsın. Olan olmuş. Bunu yaşadık mesela ben kendi adıma bir hayır buldum bu çirkin olayın içinden. Bir konuda gözüm açıldı. Seninde nasıl baktığınla alakalı. Ben kendime şunu kattım de, yoluna devam et

Ya bir seylere karar vermen senin için iyi olur bize bir faydasi yok. Ders alır yoluna bakarsın. Olan olmuş. Bunu yaşadık mesela ben kendi adıma bir hayır buldum bu çirkin olayın içinden. Bir konuda gözüm açıldı. Seninde nasıl baktığınla alakalı. Ben kendime şunu kattım de, yoluna devam et
peki tamam öyle olsun. teşekkür ederim yine de. zayıflama yolunuzda başarılar kızlar

zaten gruptan atılmamı sağladın niye hgala hırsın geçmedi bana. bence fazlasıyla sen çıkarlısın durumdan. ben de üzüldüm sonrasında baya. daha ne istiyorsun ki?
Gruptan atilmani ben istedim
Ama sen benimle yüzleşmek yerine kızlara sardin.
Senin yüzünden bu topigin ve benim huzurumuz kaçtı.
Mayonez o bu diye psikolojimizi bozdun senin sayende mayonez adı bile yasaklandı topikte.
Arkamdan konuştun,beddua ettin,buraya geldin yine vebim çirkin çirkin konuştun.
Resmen topikten gitmemi takip ettin.
Sen benim peşinde dolandin bende karşına çıktım.

Her gelen yeni üyeye shine mıdır dedim almadım xhhxhxhxhx
Eski ve tanıdık kabul ettim aggzgz
Resmen yoğurdu ufletti vagzgzgx
Seni katmiyorum chocum kendimi siper ediyorum 😂

Bu arada shine diskalifiye olunca buradan engelledik.
Yazmasın diye.
Baktık ki kızlara özelden yazıyor taciz ediyor burayı açtık.
Yönetime şikayet ettik.
Özelden engelledik.
Burayı açtık belki gelir yüzüme konuşur açık açık kozlarimizi paylaşırız,buradan herkes görür dedik ama buraya asla yazmadı.
Ben gittim izinli olarak gittim ve shine geldi.
Okuyanlar daha net anlasın dedim 😁

anladım. ben haksızca diskalifiye ettirdiği için beni belki şansım olur diye düşünmüştüm o yüzden..
Haksızca diskalifiye edilmedin. Kurallara uymadığın için iki defa uyarı aldın ve 2 uyarı diskalifiye sebebiydi. Kurallara uysaydın böyle olmazdı.

vqQeJk.gif
Hazır 42 ziyaretçi varken bir yeteneğimi sergileyeyim 😂

Haksızca diskalifiye edilmedin. Kurallara uymadığın için iki defa uyarı aldın ve 2 uyarı diskalifiye sebebiydi. Kurallara uysaydın böyle olmazdı.
Sanki tek diskalifiye olan kendisi.
Yazık diğerleri neden ses çıkartmadı kural kuraldır işte.
Ki onlar geri dönebilecek isterlerse ama shine hep bu şekilde karşılanacak burada.
İşte hak ettiği tavır yazık ya.

Shine sey aklıma geldi.
Sizin fareler ne oldu bitti mi.
Hani demsitin ya fareler çok bu bina eski o yüzden hep mayonez ve balık yiyorum diye.
Birde kilo vermişsin balık ve mayozle mi oldua sgxggdhd

Back
X